- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
canim hayirli olsun oglun saglicakla kucagina alirsin insallah...esinle aranizi duzeltmenize sevindim...her sey gonlunuzce olsun...Bende oyle dusunurdum canim ama ben net gormesem soylemem kesin dedi degismez ondan bide tek tek gosterdi dedi burda cok net gordugunz gibi dedi bak buda baska fotosu ayaklarini ayri orasini ayri gosterdi ama ben korkuyorm bu ulkede neler oluyo bi erkek evlat nasl buyutulr(((
canim gozun aydin ne guzel haberler duyuyoruz...darisi bizlere insallah...ben de kizim olacak diye hissediyorum...
Haha seninkinin de pipisi varrrr :)Bu da benim minicigimevrembus cinsiyet icin foto uygunmu bilemiyorum ama tahmin alabilirmiyim? 11+3 haftalik
valla canim benim annem ruyasinda gormustu ben de basindan beri hep kiz hissediyorum ne yalan soyliyim ilk bebegin kiz olmasi da farkli guzel bir duygudur heralde...ama onemli olan saglikli olsunlar da cinsiyetin onemi yok...Teşekkür ederim canım. ben de dun gece rüyamda kız bebeği gördüm ellerini fln uyutup emziriyordum. bugün de doktor öyle söyleyince annelerin içine doğduğuna daha çok inandım
Hormonlardan canim :) hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor ve sinirli oluyor dogurana kadar boyle olucaz galiba :))))Hanimlar acayip duygusala bagladim artik.off durup durup gereksiz seylere aglar oldm.gereksiz oldugunuda sonra anliyosun tabi :)
isyerinde sinirli isten ciktigim an duygusal ben agliyorm esim karsimda guluyorHormonlardan canim :) hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor ve sinirli oluyor dogurana kadar boyle olucaz galiba :))))
Hanimlar acayip duygusala bagladim artik.off durup durup gereksiz seylere aglar oldm.gereksiz oldugunuda sonra anliyosun tabi :)
Bu da benim minicigimevrembus cinsiyet icin foto uygunmu bilemiyorum ama tahmin alabilirmiyim? 11+3 haftalik
evrembus canım sorunun olduğunu bilmiyordum bazen pek giremiyorum kaçırmışım ama düzelmesine çok sevindim.Hamilelik dönemi zaten fazlasıyla hassas bi dönem eşinin yanında olması çok önemli.inşallah bi daha sıkıntı yaşamazsın.
bugün bende doktora gittim gördüm miniğimi ama cinsiyet söylemedi.ilk hamileliğimde oğlum bu haftada göstermişti
@Sidelya2011 geçmiş olsun umarım iyi haberle dönersin.
Canim benim gordugum erkek ama sen doktoru bekle en saglam bilgi icin ben nubunda cikinti goruyorm pipi gibi :)Bu da benim minicigimevrembus cinsiyet icin foto uygunmu bilemiyorum ama tahmin alabilirmiyim? 11+3 haftalik
Sagolun canlarm benim allah razi olsun :)canim hayirli olsun oglun saglicakla kucagina alirsin insallah...esinle aranizi duzeltmenize sevindim...her sey gonlunuzce olsun...
Dmi canim bende pipi gordm ama doktor kiza benzetms diye bi sey diyemedm isaretleyebilsem isaretlicem :)Haha seninkinin de pipisi varrrr :)
Cnm bu görüntü karnından mı yoksa alttan bakınca mı aldı?üstten bakmış gibi görünüyo,aşağıdaki pipi değil ayaklarının görüntüsü bence
Bi oğlum var bunuda gönlüm kız istiyor ama erkekte olsa sevinirim ayni cins kardes iyidirCanim benim gordugum erkek ama sen doktoru bekle en saglam bilgi icin ben nubunda cikinti goruyorm pipi gibi :)
Dmi canim bende pipi gordm ama doktor kiza benzetms diye bi sey diyemedm isaretleyebilsem isaretlicem :)
Benim bugun basladi igne gibi batiyor sonra aniden bir sey cekiliyor icimde.korktum.bir de bugun 7 kat merdiven ciktim asansor bozulmus fakat cok yavas ciktim.ayrica kurufasulye yapmis arkadasimin annesi dun disarda kalinca hafif bozulmus.3 kasik agzima attim anlayincaya kadar bozuk oldugunu.ufff bisey olmaz demibenimle aynı haftada olup kasık ağrısı olan var mı kızlar ? batma tarzında oluyor
Mrb evrenbus 10 haftalık ken anlayabilşyomusun acabaSagolun canlarm benim allah razi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?