2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim hayirli olsun oglun saglicakla kucagina alirsin insallah...esinle aranizi duzeltmenize sevindim...her sey gonlunuzce olsun...

canim gozun aydin ne guzel haberler duyuyoruz...darisi bizlere insallah...ben de kizim olacak diye hissediyorum...

Teşekkür ederim canım. ben de dun gece rüyamda kız bebeği gördüm ellerini fln uyutup emziriyordum. bugün de doktor öyle söyleyince annelerin içine doğduğuna daha çok inandım

Kizlar bu yil erkek yili galiba :) persembe gunu banada soyler insallah cinsiyetini.

Teşekkür ederim canım. ben de dun gece rüyamda kız bebeği gördüm ellerini fln uyutup emziriyordum. bugün de doktor öyle söyleyince annelerin içine doğduğuna daha çok inandım
valla canim benim annem ruyasinda gormustu ben de basindan beri hep kiz hissediyorum ne yalan soyliyim ilk bebegin kiz olmasi da farkli guzel bir duygudur heralde...ama onemli olan saglikli olsunlar da cinsiyetin onemi yok...

Hanimlar acayip duygusala bagladim artik.off durup durup gereksiz seylere aglar oldm.gereksiz oldugunuda sonra anliyosun tabi :)

Hanimlar acayip duygusala bagladim artik.off durup durup gereksiz seylere aglar oldm.gereksiz oldugunuda sonra anliyosun tabi :)
Hormonlardan canim :) hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor ve sinirli oluyor dogurana kadar boyle olucaz galiba :))))

Hormonlardan canim :) hamilelikte insan daha bi duygusal oluyor ve sinirli oluyor dogurana kadar boyle olucaz galiba :))))
isyerinde sinirli isten ciktigim an duygusal ben agliyorm esim karsimda guluyorboyle devam edicek raziyim hormonlarin bu haline :))

İyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelikler mide bulantısı için doktorum bana bitkisel zencefil ilacı verdi günde 3 kere alıyorum bazı arkadaşlar düşüge sebeb olur demişler ama öyle birşey olsa doktorum vermezdi heralde

Eklentiler

• IMG_20150217_203643.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 64

valla ben ağlarken bile biliyorum gereksiz olduğunu ama Tutamıyorum kendimi hıçkıra hıçkıra aglayasim geliyor

Belkide ikinciside kizdirr canimm hepimiz icin hayirlisiii :)

Teşekkür ederim evrembus
Cnm bu görüntü karnından mı yoksa alttan bakınca mı aldı?üstten bakmış gibi görünüyo,aşağıdaki pipi değil ayaklarının görüntüsü bence

Canim benim gordugum erkek ama sen doktoru bekle en saglam bilgi icin ben nubunda cikinti goruyorm pipi gibi :)
Bi oğlum var bunuda gönlüm kız istiyor ama erkekte olsa sevinirim ayni cins kardes iyidir
Karnimdan görüntü canım.El ayak hep gösterdi dr ama cinsiyet söylemedi hayirlisi bakalim

benimle aynı haftada olup kasık ağrısı olan var mı kızlar ? batma tarzında oluyor
Benim bugun basladi igne gibi batiyor sonra aniden bir sey cekiliyor icimde.korktum.bir de bugun 7 kat merdiven ciktim asansor bozulmus fakat cok yavas ciktim.ayrica kurufasulye yapmis arkadasimin annesi dun disarda kalinca hafif bozulmus.3 kasik agzima attim anlayincaya kadar bozuk oldugunu.ufff bisey olmaz demi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…