merabalar canım o durum bende de var.. ve bende tedirginim.. bu arada biz aynı gün doğum yapacağız galiba Allah kısmet ederse :)Yani benimki vajinamdan Sancı gibi batıyor.kasık ağrılarım var onun normal olduğunu biliyorum.ama bu içten Ağrı korkuttu beni
İnş hiçbirseyin yoktur bebegın de iyidir moralini yüksek tut gebelikte moral cok önemli çünkü bebeklerimiz herşeyi hissediyormus.randevu aldım yarın için,doktora gideceğim.böyle şüpheli olmak çok zor çünkü.istirahat derse de mecbur rapor yazdıracağım
Yaaa canimm benimmm cok sevindimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn... vayy bee bu haftalarda cinsiyetini soylemis ayy ins.benimde doktorum soyler bende cok sabirsizlaniyorum.. ins. 2li testtede hayirli sonuclar alirsin canim benim...kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
amin canım doğru söylüyorsunHerseyın ortası, ama annelik işte dogdugunda onu gordugunde hayat işte ozaman başlıyormuş canım benımde ikinci düşükle sonuçlanmıştı allah gönlümüze göre verir işallah
ben çok fena oldum kızlar yaa bu gün 10+3 teyiz ama bende bulantı ve kusmalar devam ediyor.. hatta 8ve 9. haftada o kadar şiddetli oldu ki 3 kere serum aldım..çok doğru diyorsun canım, haklısın. işte beslenmeye dikkat etmek istiyor insan ama ben yumurta falan yiyemiyorum midem çok rahatsız oluyor. sürekli çıkarma durumum yok ama mutfağa girmek, buzdolabını açmak çok zor geliyor
Ayy canım cok sevındım masllah kocaman olmus bebegın inş kucaklarımızda sagsaglım alırız.senın bulantın falan oluyormuydu canm çünkü söyle bir söylentı var erkek bebege hamıle olan annelerde gebelıkde mıde bulantısı kısma durumları olmuyormus ilk dönemler rahhat geciyormus tabi ne kadar dogrudur bilemicemkızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
7 hap ve iğne ne için?
Ayy canım cok sevındım masllah kocaman olmus bebegın inş kucaklarımızda sagsaglım alırız.senın bulantın falan oluyormuydu canm çünkü söyle bir söylentı var erkek bebege hamıle olan annelerde gebelıkde mıde bulantısı kısma durumları olmuyormus ilk dönemler rahhat geciyormus tabi ne kadar dogrudur bilemicem
Ozman yanlıs teoriymiş canm çin takvimine bakmısmıydın tuttu mu sendeyok canım felaketttt mide bulantısı yaşadım hala da yaşıyorumama dr um bu hafta birdenkesilir bulantın dedi:) sabırsızlıkla bekliyorum cnm
Yaaa canimm benimmm cok sevindimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn... vayy bee bu haftalarda cinsiyetini soylemis ayy ins.benimde doktorum soyler bende cok sabirsizlaniyorum.. ins. 2li testtede hayirli sonuclar alirsin canim benim...
Ben varım. Ve tanıdığım bir sürü kişi var 37 yaşından sonra hamile kalıp doğum yapan.. yaşın ileriyse bizim topiğimize bekleriz canım seni.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-3428#post-39380828 Bak, linkini attım, bekleriz.. Çok sıkı bir muhabbet, dayanışma var, bilgisi olan herkes bilgisini paylaşır, sorunlarına derman olmaya çalışırlar.. Bekleriz..selam kızlar hayırlı olsun bebeklerınız.aranızda yaşı 38 40 olan yada cevrenızde 39 40 yaslarında hamıle kalan doggum yapan kımseler varmı lutfen cevap beklıyorum
Aile de ikiz yok ama hep ikiz im olsun derdim ikiz çocuk görünce sadece bu kilo olayi tekrar kafami karistirdi hayırlısı dr gidince ogrenicez
ikiz cocuk annesi olmak ozellikli olsa gerek ailede yok olsa herkesin ilgi odağı olurdu nasip Allah hayırlısı ni nasip etsin
sağol canım çok tşk ederim. 2 li testin sonucunu da salı günü alıcam cnm :)
Günaydın hamişleeeeerrrr....Kimilerimizde sıkıntılar, kanamalar, bulantılar vs. olduğunu okudum. Öncelikle kanaması olanlara, düşük tehlikesi yaşayanlara geçmiş olsun diyorum. Dilerim en kısa zamanda atlatır hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsınız. Benim hiçbir şikayetim yok, hafiften bulantılarım ve tiksinmelerim vardı, 2-*3 gündür onlar da yok. Endişe etmekten kendimi alamıyorum. Doktor randevuma da nerdeyse 15 gün var daha.. Acaba başka bir doktora gidip kontrol ettirsem mi bebeğimi diye düşünüyorum. Bebeğime bir şey olmuş olsa ne kadar süre içinde farkederim acaba? Kanama ile mi kendini gösterir? Bilgisi olan, önceden bu kötü yaşantıyı deneyimleyen var mı?
kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
ilk hamileliğimde benim de bulantım olmadı,endişe etme canım bişey yoktur inşallah..
Annem de hamileliklerinde hiç bulantı yaşamamış ama... Ben mi şartlandım, midem bulanacak, kusacağım falan diye bilmiyorum ki.. 2-3 gündür hepten yatıştı. Gerçi gebelik.org sitesinde 10. haftada mide şikayetleriniz yatışmaya başlar yazıyor ama. Bilemedim.. Kontrole mi gitsem acaba diye düşünüyorum.ilk hamileliğimde benim de bulantım olmadı,endişe etme canım bişey yoktur inşallah..
hem ultrason hem kan tahliliymiş sanıırm deil mi canım? oğlandan hatırlamıyorum bu testi nasıl yaptırdığımı..[/QUOTE
ultrasonda enseyi ölçtü cnm bide kan tahlili istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?