2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yani benimki vajinamdan Sancı gibi batıyor.kasık ağrılarım var onun normal olduğunu biliyorum.ama bu içten Ağrı korkuttu beni
merabalar canım o durum bende de var.. ve bende tedirginim.. bu arada biz aynı gün doğum yapacağız galiba Allah kısmet ederse :)

randevu aldım yarın için,doktora gideceğim.böyle şüpheli olmak çok zor çünkü.istirahat derse de mecbur rapor yazdıracağım
İnş hiçbirseyin yoktur bebegın de iyidir moralini yüksek tut gebelikte moral cok önemli çünkü bebeklerimiz herşeyi hissediyormus.

kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)

Yaaa canimm benimmm cok sevindimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn... vayy bee bu haftalarda cinsiyetini soylemis ayy ins.benimde doktorum soyler bende cok sabirsizlaniyorum.. ins. 2li testtede hayirli sonuclar alirsin canim benim...

ben çok fena oldum kızlar yaa bu gün 10+3 teyiz ama bende bulantı ve kusmalar devam ediyor.. hatta 8ve 9. haftada o kadar şiddetli oldu ki 3 kere serum aldım.. inşallah yakın zamanda normale dönerim bende.. bulantısız bir gebelik geçirenlere çok özeniyorum..Rabbim bebişlerimizi sağsalim kucağımızı nasip etsin inşallah..

Ayy canım cok sevındım masllah kocaman olmus bebegın inş kucaklarımızda sagsaglım alırız.senın bulantın falan oluyormuydu canm çünkü söyle bir söylentı var erkek bebege hamıle olan annelerde gebelıkde mıde bulantısı kısma durumları olmuyormus ilk dönemler rahhat geciyormus tabi ne kadar dogrudur bilemicem

yok canım felaketttt mide bulantısı yaşadım hala da yaşıyorum ama dr um bu hafta birdenkesilir bulantın dedi:) sabırsızlıkla bekliyorum cnm

Yaaa canimm benimmm cok sevindimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn... vayy bee bu haftalarda cinsiyetini soylemis ayy ins.benimde doktorum soyler bende cok sabirsizlaniyorum.. ins. 2li testtede hayirli sonuclar alirsin canim benim...

sağol canım çok tşk ederim. 2 li testin sonucunu da salı günü alıcam cnm :)

selam kızlar hayırlı olsun bebeklerınız.aranızda yaşı 38 40 olan yada cevrenızde 39 40 yaslarında hamıle kalan doggum yapan kımseler varmı lutfen cevap beklıyorum
Ben varım. Ve tanıdığım bir sürü kişi var 37 yaşından sonra hamile kalıp doğum yapan.. yaşın ileriyse bizim topiğimize bekleriz canım seni.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-3428#post-39380828 Bak, linkini attım, bekleriz.. Çok sıkı bir muhabbet, dayanışma var, bilgisi olan herkes bilgisini paylaşır, sorunlarına derman olmaya çalışırlar.. Bekleriz..

gördüğüm kadarıyla çok zor ama, benim babamın amcaları var ikiz, birbirlerine ne tipleri ne huyları benzemezdi, hatta birisi dedeme ikizinden daha çok benzerdi:) Allah rahmet eylesin.. bir de düşünüyorum acaba babaannemiz nasıl doğurdu ikizleri:) şimdi olsa direkt sezeryan..

ilk hamileliğimde benim de bulantım olmadı,endişe etme canım bişey yoktur inşallah..

bu mesajını görmemişim, hayırlı olsun canım:)

Maşallah Rabbim sağ salim dogmasini da nasip etsin inşallah :)

ilk hamileliğimde benim de bulantım olmadı,endişe etme canım bişey yoktur inşallah..

Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorum şaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim

Annem de hamileliklerinde hiç bulantı yaşamamış ama... Ben mi şartlandım, midem bulanacak, kusacağım falan diye bilmiyorum ki.. 2-3 gündür hepten yatıştı. Gerçi gebelik.org sitesinde 10. haftada mide şikayetleriniz yatışmaya başlar yazıyor ama. Bilemedim.. Kontrole mi gitsem acaba diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…