2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben adetim gecmeden ögrendim ilk 133 ertesi gün 269 olmustu, hakkında hayırlısı Allah saglıklı bebekler nasip etsin inş. gelişmeleri yazarsın bende merak ettim
galiba geç döllenme oldu yine ama geç döllenme olduysa bile kesemizi erkenden görmüş olduk... haberdar ederim canım

bende kaç zamadır gribim geceleri agzımdan nefes alıyorum burnm tıkanıyor, evdeyim dr ateşin çıkmadıgı sürece idare et demişti bende gecmesini bekliyorum Allah tez zamanda şifa versin inşallh
Teşekkür ederim cnm vîcks sürdüm boynuma bugün ama netten baktım zararlıymış, ıhlamur , nane limon idare edicez

benimde bir anda göğüs ağrılarım kesildi canım. Biraz araştırma yaptım olabiliyormuş endişelenme :)
benimde bir anda göğüs ağrılarım kesildi canım. Biraz araştırma yaptım olabiliyormuş endişelenme :)
kizlar ben de çok korkuyorum. Bugün 6+0 dayım. Gögüslerde ağrı azaldı, kasık ağrısı azaldı, hafif bulantı var. Korkuyorum acaba gebelik devam edebilecek mi

Benim de 6 hafta doldu,göğüslerinde o çok şiddetli ağrı azaldı moralim bozuldu bu pazartesi 5+5 te keseyı yolk sacki görmüştük haftaya tekrar çağırmışti Dr. Korkuyorum benzer durumda olanlar gidişatiniz nasil

kızlar her şey olacagına varır Allah nasip ettiyse inşallah kucagımızda olcak bebeklerımz dua edin ve bekleyin,
bu arada hic yemek yapasım yok eşim de sesini çıkarmıyor ama hep pratik şeyler oluyor o da iyi bi r sofra bekliyordur ne yapsam bilmyrm

Kızlar 6+4 gunlugum doktora gıttım bugun karın ultrasondan bebegı goremedı yolk sack gordu aglamaya basladım bos gebelıkmı dıe

Kızlar 6+4 gunlugum doktora gıttım bugun karın ultrasondan bebegı goremedı yolk sack gordu aglamaya basladım bos gebelıkmı dıe bide alttan bakalım dedi ozman bebekle kalp atısını gordu ıkı hafta sonra tekrar gıdıcem karından gozukmemesı normal mı aslında 7. Haftamdayım bana gore karından da gozukmesı gereklıydı dua edın lutfen bana da ıkı hafta sonra bebegım ıcın hersey ıyı gıdıyor olsun

Sevindim senin adına. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

Canim öncelikle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Amin. Yolksac gorunmesi demek gebeligin bos gebelik olmadiginin göstergesidir. Ulturasyon cihaziylada alakali olabilir..Hem kalp atislarini duymussun bi problem yoksa 3hafta sonrada gidebilirsin kontrole. Ben 5bucuk haftalikken alttan muaneyle kalp atislarini duydum simdiki kontrolum bu cumartesi gidicem ins..

3 hafta beklıyemem kı ıcın rahat etmez ustten bakınca kalp atısı burdan goremıyırum uzulme ama gelısmemısde olabılır bebek dedı alttan bakıyım bıde orda goruruz ıns dedı orda gorduk bıde ıkı gundur lekelenmem olunca korktum acıkcası kalbının attıgını bende gordum yavrumun istedıgınız gıbı mı atıyo pekı dedım evet dedı progestana devam dedı ayy bu hamılelık duygu yonunden ne zor bırseymıs ödümüz kopuyo hemen hormonlar tavan bende inş senınkı de cok saglıklıdır arkadasım

Amin arkadasim Allah razi olsun. Evet canim insaAllah bebisin iyidir bol bol dua et..Haklisin bende 3haftayi nasil gecirdim su bi kacgunde gecse hemenn..

Mrh kizlar cok takip edemiyorum herkes iyidir umarim.yeni hamislere hayirli olsun.forma yeni katilanlar hosgeldiniz.kizlar nasil beslemiyorsunuz neler yiyorsunuz?

sağlık ocağına bende henuz kayıt yaptırmadım ama önemli yaptırılmalı mutlaka. bebeğin ilk topuk kanı ve daha sonrasında 2 yaşına kadar aşılarının yapılması için önemli..

allah gönlüne göre versin.. ikiz çok farklı bişi... çok özel bir durum bence insanın ikizinin olması kaç kişiye olur ki böyle birşey mucizenin mucizesi :)
ikiz büyüten tanıdıklarımdan biliyorum çok çok zor.. hele ki yanında sana yardımcı olacak birileri yoksa...

Teşekkür ederim cnm vîcks sürdüm boynuma bugün ama netten baktım zararlıymış, ıhlamur , nane limon idare edicez
bitkisel bastil boğazını yumuşatmak için, serum fizyolojık de burnunu açmak için kullanabilirsin.

Mrh kizlar cok takip edemiyorum herkes iyidir umarim.yeni hamislere hayirli olsun.forma yeni katilanlar hosgeldiniz.kizlar nasil beslemiyorsunuz neler yiyorsunuz?
şuan hem çok küçükler hemde herkeste mide bulantıları var o yüzden şimdilik yiyebildiğimiz kadar

canim bende yuksek cikti ama cok degil 45 ve 39 su an icin yuksek deger degil dedi senin kac cikti peki...

Yaaaaa bana neden bildirimler gelmiyoo birsürü şey kaçırmışım

canim sakin ol benim 6+3 de karindan gorunmedi sonra hemen vajinalden gordu rahay olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…