2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarrrrr acil yardim edin kotuyum iltihapim cok yuksek cikmis testlerde bebegime bi sey olrmuuu :"(

herkes erkek diyor, erkek diye diye erkek hisseder oldum :))) belkide bilinçaltı bilemicem :))

kizlarr sizce bulantinin kotu gecirmenin kiz erkekle alakasi varmi arastirilmisya cok bulanti kiz cocuguna diye acaba dogrumu

hiçbir alakası yok canım, hamilelik sürecindeki belirtiler kişiden kişiye değişir, cinsiyetten cinsiyete değil :)

Kizlarrrrr acil yardim edin kotuyum iltihapim cok yuksek cikmis testlerde bebegime bi sey olrmuuu :"(

mutlaka dr una danış canım, sana en iyi iltihap söktürücü antibiyotiği verecektir zaten. eğer dr a gidip önlem almazsan olma ihtimali var tabii, bu yüzden en iyisi dr a gitmek

kızlar benide ekler misiniz ? sat 08,12,2014 doğum günümüz 14,09,2015 ilk bebeğim

bana göre 16. haftadan önce söylenen bebek cinsiyetlerinde yanılma payı oldukça yüksek. en iyisi 16. haftayı doldurmak ve öyle öğrenmek :)

hiçbir alakası yok canım, hamilelik sürecindeki belirtiler kişiden kişiye değişir, cinsiyetten cinsiyete değil :)
Bende hep yuksek cikiyodu tedavi oldugmda hamile kaldim hemde 100000 kalomi uruyo bakteride var lokositler eritrositler hep yuksek cikmis ondanmi cok kusuyorm

Aşermeyi hamile kadınlar uyduruyor diyor doktorlar, yani her insanın canı birşeyler çekebilir. Biz de hamileliğin arkasına sığınıp coşuyoruz biraz sanki
Şahsen benim midemde bulanmıyorken faydalanıyorum bu durumdan ...bak mesela ben daha hamile olduğumu öğrenmeden ,markete gittik ..kırmızı elmalar var ..boyle sulu sulu normalde yüzüne bakmam eşim şaşırmıştı ,biyere giderken almıştık bikaç kilo elimiz boş gitmeyek diye ,daha parasını ödemeden elimdeydi haldur huldur :)eşim şaşırmıştı

Hepimiz birbirimîzden çok şey öğrenicez cnm ama ben gerçekten doğumla ilgili kötü hikayelerden olumsuz konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum sonuçta bundan 1000 sene önce de Dr falan olmadan insanlar kendi kendine doğuraniliyormuş, abartmaya gerek yok yani

yok artık 9.haftada ne görmüş de ne öğrenmiş acaba:) 12de de çok yanıltıcı oluyor. 16-17de bile yanılanlar var..

o konuda da genelleme yapmamak gerek, benim oğlumun en kolay dönemi ilk 3 aydı, sonrasında zorlaştı... gaz uyku süt sorunu yaşamadık..
Allahım inşallah bunda da aynı şekilde çok rast gider..

Aşermeyi hamile kadınlar uyduruyor diyor doktorlar, yani her insanın canı birşeyler çekebilir. Biz de hamileliğin arkasına sığınıp coşuyoruz biraz sanki

evet normalde de canımız bişeyler çekiyor ama ben normalde çorbanın içinde sirkeyi boca edip içmiyorum:)))) yani bence mutlaka bir tat değişikliği oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…