• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
iyi geçti çok şükür canım. 1212 gram olmuş miniğim :) gayet güzel,dedi karnımın sertleşmesini,sordum sıkıntı yok normal dedi. İntihaplı akıntım varmış fitil verdi
canım güzel haberler ile dönmüşsün masallah mınnakının kilosu da çok ıyıymış...ınsallah ben de gittiğimde sorun çıkmaz iyi haberler alırım yazarım burdan...

normalde daha önce ameliyat oldum hiç hissetmedim baygın haldeyken taktılar..ablanın biri dediki işte bana oda da takacaklardı izin vermedim vs.. neeeeeeyyyyyyyy dedim:KK57::KK57: iyi bari ya bi onu düşünüyorum bide lavman:KK17::KK17::KK17::KK17:.sendemi sezeryan olcan
Lavmanda bişey yok ya bende bir kez ameliyattan önce yapmıştım. Bende sonda dan çok korkuyorum daha doğum nasıl olacak belli değil inşallah normal doğum olur ama hayırlısı iki türlüsünden de acayip tirsiyorum :)

Yine arada kaynadim galiba :(

Kızlar dün akşamdan beri bebisin hareketleri daha az sanki yada bana mı öyle geliyor sabah duydum ama öyle sert değil diğerleri gibi. Şimdi doktora gitsem ne dicem bebgimin hareketleri az !mi dicem valla döver :) dün akşam çok ufak bi kaza geçirdim banyodan çıkışta ayağım kaydı ve düştüm ama çok hafifti zaten popo üstü düşmeye diye kendimi sol tarafıma attım sadece baldır kısmı biraz acidi. Araştırdım sert dussem su gelirmiş kanama olurmuş kasikta ve karın da ağrı olurmuş bende çok şükür hiç biri yok. Dün öyle korktum ya bağırdım eşim koştu geldi yerde görünce oda bağırdı stresten mi kasildi oglusum :KK61: bi de ben böyle yazarken hissediyor mu ne minik minik 3 kez vurdu :KK61: ne yapayım dusmeyle ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama off :KK43:

Lavmanda bişey yok ya bende bir kez ameliyattan önce yapmıştım. Bende sonda dan çok korkuyorum daha doğum nasıl olacak belli değil inşallah normal doğum olur ama hayırlısı iki türlüsünden de acayip tirsiyorum :)
ay bana hemşire yapmıştı.çok utanmıştım...olmadı kendim yaparım izin verirlerse..hayırlısı olsun canım

Yine arada kaynadim galiba :KK43:
canım cumartesi bende de oldu...toplasan beş hareket yapmazdı.ödüm kopmuştu..kendi kendime ağladım zırladım..neyseki pazar günü tekrar eski sisteme devam etti..aramızda bi gün var..bir gün arayla aynı şeyi yaşamışız.karnının üstüne düşmemişsin çok şükür...sanmıyorum bişey olduğunu..baksana durmuyormuş şimdi bıcırık

arkadaşlar geçen bi tanıdık normal doğum yaptı sabaha karşı ve gündüzü saat 11 gibi çıkmıştı hastaneden..yani yatış yapmadı..sezeryan olan biride sadece bir gece yattı...herkesin bu şekilde değilmi genel olarak..:KK64:ya bide bu sonda işi ameliyat esnasında takılıyordur değilmi:KK34:
sondayı ameliyat esnasında takıyorlar ama ben sezeryanı biliyorum.normal nasıl bilmiyorum.
sezeryanda sonda takıldığını bile hissetmiyorsun afedersin şey yaptığını bile.ben çıkartacakları zaman
farkettim sonda takıldığını :oops:
lavmanda da bişey yok ama hastanede wc yi kullanmak hiç hoş olmuyor.benim hem suyum
boşalmıştı hemde lavman ikisi bir arada.çok şükür gelip geçti.
RAbbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

miskamber
canım sen de perinatologa gidiyorsun dogum ucretlerini konustun mu...benim dr.un anlaşmalı oldugu 3 hastaneyi gezdim beğendiğim hastanede dr. parası ve hastane 8 bine yakın tutuyor sende durumlar nasıl...

merhabalar güzel anneler. bende bugün ilk defa kramp girdi bacakjlarıma bu bi sinyal mi kalsiyum magnezyum eksikliği mi

canım ben beğendim güzelmişte aklıma gelen, bir aksilik olurda
sezeryana alınırsan bunu giymek zor olmaz mı?
sezeryan ihtimaline karşı birde gecelik şeklinde alsanız iyi olur.
sonda takılıyor çünkü geceliği hafif yukarı sıyırırsınız kanamada oluyor.
Canim sonda kac saat takili kaliyo cok korkuyorum aciyor diyorlar

Kızlar dün akşamdan beri bebisin hareketleri daha az sanki yada bana mı öyle geliyor sabah duydum ama öyle sert değil diğerleri gibi. Şimdi doktora gitsem ne dicem bebgimin hareketleri az !mi dicem valla döver :) dün akşam çok ufak bi kaza geçirdim banyodan çıkışta ayağım kaydı ve düştüm ama çok hafifti zaten popo üstü düşmeye diye kendimi sol tarafıma attım sadece baldır kısmı biraz acidi. Araştırdım sert dussem su gelirmiş kanama olurmuş kasikta ve karın da ağrı olurmuş bende çok şükür hiç biri yok. Dün öyle korktum ya bağırdım eşim koştu geldi yerde görünce oda bağırdı stresten mi kasildi oglusum :KK61: bi de ben böyle yazarken hissediyor mu ne minik minik 3 kez vurdu :KK61: ne yapayım dusmeyle ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama off :KK43:
Geçmiş olsun canım Aman daha dikkat et bundan sonra Allah korusun.. Hareketlerini hissetmen iyi ama yinede içini rahatlatmak istersen doktora görün derim ben

Yine arada kaynadim galiba :KK43:

Canim bn de ayni soruyu sormak icin girmistim foruma.. Bn de cok sukur dusme falan olmadi ama iki gundur cok az hissediyorum hareketlerinio_O zaten hareketlerini cok gec hissetmeye basladim, tam hersey normale dondu derken yine azaldi tekmeler:KK42:

Offf off cok mu evham yapiyoruz acaba:KK14:

sondayı ameliyat esnasında takıyorlar ama ben sezeryanı biliyorum.normal nasıl bilmiyorum.
sezeryanda sonda takıldığını bile hissetmiyorsun afedersin şey yaptığını bile.ben çıkartacakları zaman
farkettim sonda takıldığını :oops:
lavmanda da bişey yok ama hastanede wc yi kullanmak hiç hoş olmuyor.benim hem suyum
boşalmıştı hemde lavman ikisi bir arada.çok şükür gelip geçti.
RAbbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
amin inşş..iyi ya kafamda dolanıp duruyordu..benimki kesin sezeryan.pofffff..seninde bu durumda sezeryan ..oyy bir gecede çıkarız inşşş

miskamber
canım sen de perinatologa gidiyorsun dogum ucretlerini konustun mu...benim dr.un anlaşmalı oldugu 3 hastaneyi gezdim beğendiğim hastanede dr. parası ve hastane 8 bine yakın tutuyor sende durumlar nasıl...
canım biz doktora üstün körü sorduk fiyat söylemedi..ama yaptığı hasteneleri saydı...ama gücümüz yetmez derseniz arkadaşlarıma yönlendiririm sizi dedi..bizde asistanına sorduk ben fiyat veremem dedi aşağı yukarı dedik hastanesine göre değişiyor dedi 4000 küsürden başlar dedi ki dediği hastane içlerinden en normal olanı..baya iyi bi hastane vardı muhtemelen orası 6000 küsürlerdedir..bizde karar veremedik.haftaya konrolüm var..direk doktorla konuşacaz bakalım..olmadı doktor tavsiyesi isticem ..çocuğumun bi aylık rızkı neredeyese .en düşük 4000 lira..kafam karışık yani anlayacağın..sen ne düşünüyorsun

merhabalar güzel anneler. bende bugün ilk defa kramp girdi bacakjlarıma bu bi sinyal mi kalsiyum magnezyum eksikliği mi
maden suyu içiyormusun..bende 3-4 defa oldu onlarda saniyelik..d vitamini alıyorum bide ben

canım inşallah bişey yoktur.ufak düşmeyse bişey olduğunu sanmıyorum.bende ilk hamileliğimde
merdivenden düşmüştüm.popo üstüne oturdum Allahtan.hareketlerini kontrol et.
benimde bazen çok bazen az hareket ediyor.

Canim sonda kac saat takili kaliyo cok korkuyorum aciyor diyorlar
benim gece oldu doğum.tahmini 12 saate yakın kalıyor.tam hatırlamıyorum
çünkü doğumdan sonra belden aşağısını uyuşturdukları için yaklaşık 5-6 saat kadar belden
aşağıyı hissetmiyorsun zaten.dediğim gibi tahmini 12 saat kadar kalıyordur en fazla ama.
sonra wc ye gidiyorsun bağırsakların iyi çalışmadan seni çıkartmıyorlar hastaneden.
yürüyüş yaptırıyorlar.valla ben hiç acı hissetmedim hatta gayette iyi oldu zaten acıdan sağa sola dönemiyorum,
o halde wc ye gidecek halin olmuyor keşke hastaneden çıkana kadar takılı kalsada wc ye gitmesen:)
bu arada sezeryan ihtimaline karşı pipet bulundurun yanınızda.
amin inşş..iyi ya kafamda dolanıp duruyordu..benimki kesin sezeryan.pofffff..seninde bu durumda sezeryan ..oyy bir gecede çıkarız inşşş
hayırlısı olsun inşallah ben ilkinde de hep hayırlısı neyse onu istedim.
normal olsa daha iyiydi tabi.canım genelde 2 günde taburcu ediyorlar.benim gece olduğu için
2 gece kaldım.ama kesin sezeryan olacağı belli ise tahmini sabahtan ameliyata alırlar genelde.bir gece de orda
kalınır.ertesi gün öğlenden sonra da çıkartırlar.

kızlar, bişey sorcam..
duyan duymayan gören görmeyen cevaplasın nolur..
lavaboda peçetede kan gördüm, sonra tekrar tekrar silip bakınca makat'tan geldiğini farkettim..
varmı poposundan kan gelen ?

arkadaşlar geçen bi tanıdık normal doğum yaptı sabaha karşı ve gündüzü saat 11 gibi çıkmıştı hastaneden..yani yatış yapmadı..sezeryan olan biride sadece bir gece yattı...herkesin bu şekilde değilmi genel olarak..:KK64:ya bide bu sonda işi ameliyat esnasında takılıyordur değilmi:KK34:
Cancim hastaneye göre degisiyoRR ben iki gece kaldım ki tüm sezeryana iki gece kalıyordu sondayi da bebek narkozdan sonra en kısa sürede alınması gerektiği için de baymadan takiyotlar ama ben bayildigim için geçmiş deneyimlerimde söylüyorum bana mecbur uyutup takiyorlar
çorbaya devam:KK70::KK70::KK70:yok toparladım biraz yemek konusunu.güzel gidiyor şükür.eskiden daha çok yoruluyordum kalp çarpıntım vs. oluyordu..şimdilerde daha iyiyim..gittikçe tersi mi oluyor ne bende:KK53:
maşallah poponu kası

Back