2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bizde de var uyuşmazlık
Bakalım ne olacak, benim iğne fobim var çok korkuyorum yaa :S

Bizde de var uyuşmazlık
Bakalım ne olacak, benim iğne fobim var çok korkuyorum yaa :S
Ben de aynı çok korkuyorum aşı da bile bayilacaktim ve haftaya bir daha aşı var. Neyse ki annemin yanına gidicem o yapıcak inşallah da ortalık yıkılır heralde

Kızlar dün akşamdan beri bebisin hareketleri daha az sanki yada bana mı öyle geliyor sabah duydum ama öyle sert değil diğerleri gibi. Şimdi doktora gitsem ne dicem bebgimin hareketleri az !mi dicem valla döver :) dün akşam çok ufak bi kaza geçirdim banyodan çıkışta ayağım kaydı ve düştüm ama çok hafifti zaten popo üstü düşmeye diye kendimi sol tarafıma attım sadece baldır kısmı biraz acidi. Araştırdım sert dussem su gelirmiş kanama olurmuş kasikta ve karın da ağrı olurmuş bende çok şükür hiç biri yok. Dün öyle korktum ya bağırdım eşim koştu geldi yerde görünce oda bağırdı stresten mi kasildi oglusum bi de ben böyle yazarken hissediyor mu ne minik minik 3 kez vurdu ne yapayım dusmeyle ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama off

kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 86
canım ben beğendim güzelmişte aklıma gelen, bir aksilik olurda
sezeryana alınırsan bunu giymek zor olmaz mı?
sezeryan ihtimaline karşı birde gecelik şeklinde alsanız iyi olur.
sonda takılıyor çünkü geceliği hafif yukarı sıyırırsınız kanamada oluyor.

boydan gecelik sabahlık aldım bir takım birde bunu alıyım alt ust yedek koyarım bir tanede yeter heralde tecrubeli annler yetermi

Merhaba güzel anneler Nasılsıniz iyisinizdir inşallah
Hastanede olan arkadaşlarım inşallah tez zamanda şifa bulur ve bebislerini evde beklemeye devam ederler
katticim bayıldım oğluşa ya yerim onu ben benimki de hiç böyle göstermiyor sipaaaaaa
miskcim yazmışsın kuzum sebebini aciklafim net sorunum var özledim sizleri
bugün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı 1 saate çıkacak sonuçlar devlet hastanesinden yaptırdım gelmişken kuzum u da göreyim dedim ama doktorun ameliyat gunuymus göremedim malesef Üzgünüm onun için neyse sağlıklı olsun da kan ve idrar tahlili ayrıca kültür de verdim şeker normal çıkar inşallah yüksekse 100 luk yükleme yapilacakmis ben den böyle giremiyorum çok sık annemler de olduğum için wireless tan alıyorum neti dışarıdan yani hava şartlarından ötürü çekme kapasitesi google amcayi bile açmaya yetmez oldu inşallah düzelir şimdi de telden yazıyorum herkesi öpüyorum

boydan gecelik sabahlık aldım bir takım birde bunu alıyım alt ust yedek koyarım bir tanede yeter heralde tecrubeli annler yetermi
Bana bir tane yetti ama benim sezeryandı.hafif bir leke oldu onuda çıkartacak takatim
yoktu.ama en az 2 tane konması gerekiyor bence.
birde fiyatını yeni gördüm banada pahalı geldi.ben lohusa pijaması şeklinde almadım.
genelde o şekilde satılanlar pahalı oluyor.önden düğmeli normal gecelik ve pijama aldım.
aynı işi görüyor.

teşekkür ederim bi bakıyım fiyat araştırması yapıyım ozaman ona göre karar veriyim

mrb canım...kattiyle senin bugün şeker gününüz sanırım..hadi inş bi sıkıntı çıkmazda gerek kalmaz 100'lük yüklemeye...

arkadaşlar geçen bi tanıdık normal doğum yaptı sabaha karşı ve gündüzü saat 11 gibi çıkmıştı hastaneden..yani yatış yapmadı..sezeryan olan biride sadece bir gece yattı...herkesin bu şekilde değilmi genel olarak..ya bide bu sonda işi ameliyat esnasında takılıyordur değilmi

Evet bende anneme sormuştum hatta bana sonda takmasinlar dedim :) sen duymayacaksin bile dedi

Evet öyle denk geldi sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik ev is falan yeni çorbalar öğrendin mi mesela
çorbaya devamyok toparladım biraz yemek konusunu.güzel gidiyor şükür.eskiden daha çok yoruluyordum kalp çarpıntım vs. oluyordu..şimdilerde daha iyiyim..gittikçe tersi mi oluyor ne bende

Evet bende anneme sormuştum hatta bana sonda takmasinlar dedim :) sen duymayacaksin bile dedi
normalde daha önce ameliyat oldum hiç hissetmedim baygın haldeyken taktılar..ablanın biri dediki işte bana oda da takacaklardı izin vermedim vs.. neeeeeeyyyyyyyy dedim iyi bari ya bi onu düşünüyorum bide lavman.sendemi sezeryan olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…