Aynı yerde tekmeyi bende şimdi okurken yedim çok güzel bir duygu yaaben her tarafta hissediyorum :) bazen göbek deliğimin hizasında sağda solda bazen de kasıklarımın azıcık üzerinde hissediyorum.. hatta şuan yazarken kasıkla göbek deliğimin arasından bi tekme yedim :)
Saol cnm hepsi melek bunların sende güzel haberlerle gel inşallah..oy oy maş küçüğüme erkekler genelde iri oluyor kızlara nazaran zaten :) kız çok tatlı bu çirkin şey
kafası 28 ci hafta gibi aşşağı dönermiş ama bende çook merak ediyorum bu gün sorucam bakalım nerdemiş.ya ben sürekli göbek hizamın altında sağda hissediyorum..bazende bi sağdan bi soldan :)) girişiyor ..sanırım paralel yatıyor..ya bide ben bebeğin fafası vs. nerde bilemiyorum..nasıl anlıyorsunuz
Utanıyor desene seninki.. Valla cok hareketli maşallahı var şekilden şekle giriyor her gelmemde..Maşallahh:)
Sizinkiler ne güzel poz veriyor benimkinin hep eli yüzünde hep kapatıyor yüzünü:)
Doktor bile dedi hep kapatıyor yüzünü göremiyorum diye:)
Insallah canim Rabbime emanetiz hepimiz.hmm yok benim o şekilde olmuyor hiç sertleşiyor ama kasılma değil kanımca yani bel sırt ağrıları dışında şükür iyi gidiyor.
ama ay gün sancıları olur demişti ilk dr um bence bu sancılar onlar yani normal.
inş. cnm ya 30 32 derken bi bakmışsın kollarımızda olucaklar miniklerimiz.
gecmis olsun canim son aylara girdigimiz icin artik sikayetler artmaya basladi...zaten ne desek dr. normal diyor anlamadim gitti ya da biz cok evhamliyiz...az kaldi hayirlisi ile...ben de opuyorum cnm prensesine iyi bak...ben de bu hafta inanılmaz derecede ağrı hissediyorum karnımın altında cnm. dr a sorsan normalmiş ama ben yinede tedirginiminş şu süreci kazasız belasız sağlıklı bir şekilde atlatırız cnmm. öpüyorum
Aynı yerde tekmeyi bende şimdi okurken yedim çok güzel bir duygu yaa
Doplerden sonra tekrar yazarım inşAllah bir şey çıkmaz çok takmamaya çalışıyorum ama internette eğer sıvı az ise bebek doğum yaptırılır yazıyorRahat olmaya çalış canım umarım Doppler kontrol amaçlıdır, çok belirgin bi sıkıntı olsa bence kendi drun da farkederdi; inş herşey yolundadır güzel haberler inş canım
Hadi son bi gayret canım sonrası da son olsun inş bi daha gerekmez hepsi normal çıkar; Kattina canım magnezyumu neye göre verdi Meltem Hn; tahlile göre mi ağrın var diye mi benim de bacak kramplarım var madensuyuyla idare ediyorum ama arada artıyor bişey demedim ama Dr a, daha doğrusu unuttumSaol cnm umarim herşey yolunda olur son 1 saate girdim cok fena aç kalmak yaa..
Aynen canım dediğin gibi ; doğum yaptırılması suyun tümden boşalmasıyladır senin miktar azsa önlem alınır canım sen rahat ol, iyi düşünDoplerden sonra tekrar yazarım inşAllah bir şey çıkmaz çok takmamaya çalışıyorum ama internette eğer sıvı az ise bebek doğum yaptırılır yazıyorbundan önce de bir düşüğüm var ve şua dan sulandırıcı iğne yapıyorum buda korkuttu biraz .. Neyse eğer bir şey olsa kendi doktorum da derdi hep sıvısına güzel dedi hem felaket kıpırdıyor sıvısı az olsa kıpırdamasıda az olurdu diye düşünüyorum . Beklicezz bakalımmm
Canim kafasi ayagi nerde bende bilemiyorum ama hareket ettigi yerlete gore tahmin ediyorum.benim cok yukardi gogsumun hemen altinda hissediyorum cogunlukla arada asagilardada hissettigim oluyor.ama bebek donerse asagi inerse belli ediyor kendini alta cok baski yapiyor surekli tuvalete cikmak zorunda kaliyorsun sanki oranda hareket ediyor gibi oluyor eli kolu cikacak gibi oluyor benom kizim cok asagidaydi ilk hamileligimde ondan biliyorum son aylarda adim atamaz olmustum artik het adim atmama tuvaletim gelirdi zor yetisirdim :))))ya ben sürekli göbek hizamın altında sağda hissediyorum..bazende bi sağdan bi soldan :)) girişiyor ..sanırım paralel yatıyor..ya bide ben bebeğin fafası vs. nerde bilemiyorum..nasıl anlıyorsunuz
amin canim inşallah o gunleride goruruzaz önce ebebekten yeni ciciler aldım kızımaAllah'ım giydiği günleri de göstersin bize inşallah.. içim kıpır kıpır oldu
Aminn inşallah canımevet tatlım yaa çok güzel bi duygu.. tekmeleri hissetmeye başlayınca, dha da rahatladım.. önceden sürekli ii midir diye endişeleniyodum.. şimdi azıcık kendimi dinlediğimde hemen kıpırtılar tekmeler geliyor, bayılıyorum :) allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş
Doplerden sonra tekrar yazarım inşAllah bir şey çıkmaz çok takmamaya çalışıyorum ama internette eğer sıvı az ise bebek doğum yaptırılır yazıyorbundan önce de bir düşüğüm var ve şua dan sulandırıcı iğne yapıyorum buda korkuttu biraz .. Neyse eğer bir şey olsa kendi doktorum da derdi hep sıvısına güzel dedi hem felaket kıpırdıyor sıvısı az olsa kıpırdamasıda az olurdu diye düşünüyorum . Beklicezz bakalımmm
kafası 28 ci hafta gibi aşşağı dönermiş ama bende çook merak ediyorum bu gün sorucam bakalım nerdemiş.
geçen kontrolde sağ boşluğuma doğruydu.
iyi geçti çok şükür canım. 1212 gram olmuş miniğim :) gayet güzel,dedi karnımın sertleşmesini,sordum sıkıntı yok normal dedi. İntihaplı akıntım varmış fitil verdicanim ben basindan beri ayni dr.a gidiyorum dr.um iyi bir perinatolog guveniyorum ama gecen baska dr.a yine gittim rahimle ilgili bir durum yok dedi...kendi dr.umun kafasinin etini yedim resmen bu hafta cagirdi bakalim ne diyecek...umarim randevun guzel gecer haberlerini bekliyorum...
Merhaba soran oldu mu bilmiyorum ama markası nedir nerden temin edebilirim bende böyle birşey istiyorumYok cnm onu almadim ...almak istedigim kraft markali park yatak var 3 -4 yasina kadar onu kullanirim diyorum yatak odama koyucam, oturma odasinada minik bir besik alicam onu da asagiya yukledim cnm..bir de sifonyer alicam zaten 4 yasina geldiginde cocuk odasi alicaz insllh ...saglikla bir anneciklerine gelsinlerde
Eki Görüntüle 1551478
Maşallah katı günümüz aynı bebislerimizde aynı yaklaşık Allah m hayırla kurtulmayı nasip etsin inşallahKızlar oğlum 1150 gr olmuş.. Dr haftasına gore yine önde ama artık satla oynamıcaz biraz iri bir bebek olacak dedi ya doguramazsam dedim güldü tabisi yok artık o kadarda değil dedi.. Şeker yükleme yaptık direk 75lik yapıldı bekliyorum 1 saat sonra tekrar kan verecegim.. Bu arada idrar ve kan sayımı da aldı dogumdan önceki son taramalar dedi.. Magnezyuma başladı gün aşırı alacağım, yanı sıra kan degerlerime göre kan ilacını kesebiliriz dedi şimdilik haberler böyle aksam 5 te arayacak şeker yükleme ve diğer sonuçlar için.. Bu da oğlumun son hali
Biz de de uyuşmazlık var bir tahlil yapılacak 28. Hafta için de onun sonucuna göre iğne yapilacakmis. Eskiden doğumdan sonra yapilirmis şimdi öne çektiklerine göre önemli demek. 28. Hafta da yapiliyor diye biliyorum Bence ara konuş doktorunla daha iyi yönlendirirKızlar kan uyuşmazlığı olanlar aşı yi 28. Haftada mi illa olmak lazım 7. Ay da iğne vurulacak demişti doktor m. Şimdi 28. Haftamdayim ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?