• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel anneler :KK200:
Biz bugün sonunda evimizde uyandık oğlumla :) dün doktorum son serumumuzu bağladı, nst de güzel çıkınca taburcu olduk. 10 poşet serum, 2 ciğer geliştirici iğne, sayamadığım kadar ilaç ve 11 nst ile son buldu hastane maceramız :KK35:Şu an evde ilaç tedavim devam ediyor ama rahimdeki yumuşama geçmiş ve kasılmalarım durdu çok şükür :) idrar yolu enfeksiyonum için bugün son tettikler için hastaneye gideceğim inşalah onda da iyileşme vardır. Bizden haberler böyle, size de teşekkür edelim dedik duanızda unutmadığınız için :KK68: hepiniz allaha emanet olun güzel anneler ve minikleri :KK46:
Canım benim çok sevindim , bol bol dinlen uzan. Rabbim yardımcı olsun sana ve minik kuzuna:KK19::KK19:

Kızlar oğlum 1150 gr olmuş.. Dr haftasına gore yine önde ama artık satla oynamıcaz biraz iri bir bebek olacak dedi ya doguramazsam dedim güldü tabisi yok artık o kadarda değil dedi.. Şeker yükleme yaptık direk 75lik yapıldı bekliyorum 1 saat sonra tekrar kan verecegim.. Bu arada idrar ve kan sayımı da aldı dogumdan önceki son taramalar dedi.. Magnezyuma başladı gün aşırı alacağım, yanı sıra kan degerlerime göre kan ilacını kesebiliriz dedi şimdilik haberler böyle aksam 5 te arayacak şeker yükleme ve diğer sonuçlar için.. Bu da oğlumun son hali
Maşallah oğluna:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar oğlum 1150 gr olmuş.. Dr haftasına gore yine önde ama artık satla oynamıcaz biraz iri bir bebek olacak dedi ya doguramazsam dedim güldü tabisi yok artık o kadarda değil dedi.. Şeker yükleme yaptık direk 75lik yapıldı bekliyorum 1 saat sonra tekrar kan verecegim.. Bu arada idrar ve kan sayımı da aldı dogumdan önceki son taramalar dedi.. Magnezyuma başladı gün aşırı alacağım, yanı sıra kan degerlerime göre kan ilacını kesebiliriz dedi şimdilik haberler böyle aksam 5 te arayacak şeker yükleme ve diğer sonuçlar için.. Bu da oğlumun son hali
oy oy maş küçüğüme erkekler genelde iri oluyor kızlara nazaran zaten :) kız çok tatlı bu çirkin şey :nazar::nazar::nazar:

Bizim mudur bir gunumu bosalttigi icin bana fazlasiyla kizgin, surekli okulda olmami istiyor, ustelik bahce nobetcisiyim 2.donemden beri ve bulundugum yer cok sicak. Aday ogretmen oldugum icin de biraz ustumuze geliyorlar
Gerçekten çok saçma birgunu boşalttı lutfetti desene demekki programın gün boşaltmak için musaitmis. İşlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar ben senin yerinde olsam sagligima bakar nöbeti sallarim.Bizimde adayligimizda çok cektirdiler şimdikiler ise çok rahat. Ben okula bile kafama göre gidiyorum artık. Burası da çok sıcak öğleden sonraki derslere hiç gitmiyorum vala bişey de diyemezler çünkü işlerine gelen hocaları idare çok güzel idare ediyor bizim suçumuz ne .

Maşallahh:)
Sizinkiler ne güzel poz veriyor benimkinin hep eli yüzünde hep kapatıyor yüzünü:)
Doktor bile dedi hep kapatıyor yüzünü göremiyorum diye:)

Kızlar bugün şeker yüklemesi kodlaması için dr a gittim devlet hastanesindeyim usg de amniyon sıvısı az dedi bir şeyler daha söyledi saat 13: 00 gibi dopleer bakılacak . inşAllah bir şey çıkmaz dopleerde yanlış görmüşlerdir! . Böyle bir sorun çıkan oldu mu bu haftalarda ( kendi doktorum özelde o bir şey dememişti ama )

ay bu gece bende aynı sen gibiydim ya çok sağa sola döndüm belimin ve sırtımın ağrısından diğer aylar ne yapıcaz bilmem :KK43:
Sorma canim ya bide korkuyorum bisemi var diye ikinci hamileligim ama unutmusum cogu seyi sanki ilk hamileligim.esimi uyandiracaktim kalk hastaneye gidelim diye sancim oldu noldu diye aklima geldi.asil bir agri olursa korkmaliyim sence ? kizimda kipir kiirdi icimde masallah :)

hoş geldin çanım..iyi stres atmışsındır..bebişide sanada iyi gelmiştir..pek bişey kaçırmadın öyle..normal seyrinde devam ediyor..görmeyeli birazda ağırlaştık hepsi o : )))

Saol canım evet iyi geldi gerçekten :) hep birşey kaçırmadığıma da sevindim :)) tatilde 3 kilo vermeme rağmen benim de göbişim baya baya çıktı artık.. bakalım bu hafta doktora gidicem inş kilolar benden gitmiştir, oğluşum iidir :)

Maşallah canım çok sevindim kilosu da iyi ; şeker sonucun da iyi çıkar umarım ben de yüksek bekliyodum ama iyi çıktı ; senden de güzel haberler inş; bu arada oğlun da çok bıdık maşallah burnunu yerim

Sorma canim ya bide korkuyorum bisemi var diye ikinci hamileligim ama unutmusum cogu seyi sanki ilk hamileligim.esimi uyandiracaktim kalk hastaneye gidelim diye sancim oldu noldu diye aklima geldi.asil bir agri olursa korkmaliyim sence ? kizimda kipir kiirdi icimde masallah :)
yok kuzum ya korkma bu ağrılar normal yükümüz ağırlaşıyor malüm..
benimkide öyle maş kıpır kıpır hatta hatun canımı yakıyor 15 dk dır :nazar:
ama kasılma doğum sancısı nasıl bir şey bende bilmiyorum hiç yaşamadım arada sancı giriyor çok rahatsız edici değil saniyelik geçiyor.

Kizlar bebeklerinizi nerde hissediyorsunuz? Bebegi asagi donen oldumu?benimki cok yukarda gobegimin cok ustunde hareket ediyor.

Maşallah cnm inş sonuçların güzel çıkar :)

Kizlar bebeklerinizi nerde hissediyorsunuz? Bebegi asagi donen oldumu?benimki cok yukarda gobegimin cok ustunde hareket ediyor.

ben her tarafta hissediyorum :) bazen göbek deliğimin hizasında sağda solda bazen de kasıklarımın azıcık üzerinde hissediyorum.. hatta şuan yazarken kasıkla göbek deliğimin arasından bi tekme yedim :)

yok kuzum ya korkma bu ağrılar normal yükümüz ağırlaşıyor malüm..
benimkide öyle maş kıpır kıpır hatta hatun canımı yakıyor 15 dk dır :nazar:
ama kasılma doğum sancısı nasıl bir şey bende bilmiyorum hiç yaşamadım arada sancı giriyor çok rahatsız edici değil saniyelik geçiyor.
Ne bilim canim ya herseyden korkar olduk hayirlisiyla 30 larin ustune ciksaydik.bel bacak agriyinca sanki adet olacakmis gibi oluyor adet olurkende agrir ya ondan korkuyorum.seninki nasil oluyor?cok sukur karin sertlesmesi yasamadim kizimda son ayda yasamistim kasilma dedikleri bu galiba karin semsert oluyor ve hareket hissedemiyorsun tas gibi oluyor bebek bir tarafa toplaniyor.

Maşallah canım çok sevindim kilosu da iyi ; şeker sonucun da iyi çıkar umarım ben de yüksek bekliyodum ama iyi çıktı ; senden de güzel haberler inş; bu arada oğlun da çok bıdık maşallah burnunu yerim
Saol cnm umarim herşey yolunda olur son 1 saate girdim cok fena aç kalmak yaa..

yarın benimde randevum vR ısrarla tekrar,sorayım bakalım ne dicek. Bende iletirim. Bir de bişey soracağım hep aynı doktora mı godıyorsunuz yoksa farklı bir,doktora gorundunuz mu ? Ben daha hiç,farklı bır doktora gitmedim.
canim ben basindan beri ayni dr.a gidiyorum dr.um iyi bir perinatolog guveniyorum ama gecen baska dr.a yine gittim rahimle ilgili bir durum yok dedi...kendi dr.umun kafasinin etini yedim resmen bu hafta cagirdi bakalim ne diyecek...umarim randevun guzel gecer haberlerini bekliyorum...

Ne bilim canim ya herseyden korkar olduk hayirlisiyla 30 larin ustune ciksaydik.bel bacak agriyinca sanki adet olacakmis gibi oluyor adet olurkende agrir ya ondan korkuyorum.seninki nasil oluyor?cok sukur karin sertlesmesi yasamadim kizimda son ayda yasamistim kasilma dedikleri bu galiba karin semsert oluyor ve hareket hissedemiyorsun tas gibi oluyor bebek bir tarafa toplaniyor.
hmm yok benim o şekilde olmuyor hiç sertleşiyor ama kasılma değil kanımca yani bel sırt ağrıları dışında şükür iyi gidiyor.
ama ay gün sancıları olur demişti ilk dr um bence bu sancılar onlar yani normal.
inş. cnm ya 30 32 derken bi bakmışsın kollarımızda olucaklar miniklerimiz.

ya ben sürekli göbek hizamın altında sağda hissediyorum..bazende bi sağdan bi soldan :)) girişiyor ..sanırım paralel yatıyor..ya bide ben bebeğin fafası vs. nerde bilemiyorum..nasıl anlıyorsunuz

Kızlar bugün şeker yüklemesi kodlaması için dr a gittim devlet hastanesindeyim usg de amniyon sıvısı az dedi bir şeyler daha söyledi saat 13: 00 gibi dopleer bakılacak . inşAllah bir şey çıkmaz dopleerde yanlış görmüşlerdir! . Böyle bir sorun çıkan oldu mu bu haftalarda ( kendi doktorum özelde o bir şey dememişti ama )
Rahat olmaya çalış canım umarım Doppler kontrol amaçlıdır, çok belirgin bi sıkıntı olsa bence kendi drun da farkederdi; inş herşey yolundadır güzel haberler inş canım

Back