2015 Ekim ayında evleneceklerr

bende daha cok eksik var daha kına için bindallı bıle hazır degıl bir beyaz esya mobılya gelınlık tamam dıgerlerı hala duruyor halı perde vs. senin tamam mı hazırlıklar

tatlım benim çoğu bitti neredeyse çeyiz olarak birşey kalmadı süs eşyaları dışında
gelinliğim dikiliyor kınlığımda dikiliyor ayakkabılarımı nikah kıyafetimi fotoğrafçıyı kuaförü ayarladım benim alacağım herşey bitti kısacası tatlım..

bende cok stres yapıyorum sureklı rahatsızlnıyorum ama bi yandan da güsel yanlarını dusunuyorum az kaldı stresın bıtmesine

ben çok soğukkanlıyım nedense ne heycan var ne stres sadece evi tutamamanın stresi var canım etrafımdakiler benden daha heycanlı neredeyse:)

tatlım benim çoğu bitti neredeyse çeyiz olarak birşey kalmadı süs eşyaları dışında
gelinliğim dikiliyor kınlığımda dikiliyor ayakkabılarımı nikah kıyafetimi fotoğrafçıyı kuaförü ayarladım benim alacağım herşey bitti kısacası tatlım..
zaman yetmıyor herseyı tek basıma yapıyorum maddi yonden degıl de zaman ve manevı yonden tekim ev iş arası kalan zamanlarda da bakabıldıgım kadar bakıyorum bu hafta da perdeleri halletmeye calısacaz

zaman yetmıyor herseyı tek basıma yapıyorum maddi yonden degıl de zaman ve manevı yonden tekim ev iş arası kalan zamanlarda da bakabıldıgım kadar bakıyorum bu hafta da perdeleri halletmeye calısacaz

allah yardımcınız olsun canım tek başına bir işleri yola koymak çok zor valla zamn zamn benimde öyle oluyor ama sıkma canını bir şekide halloluyor zorlanıyoruz ama biraz..

Kizlarrr esyalarimi yukledim yarin yola cikiyorlar.. bende istanbula yeni evine geldim ve yarin temizlige basliyorum bakalim kac gun surcek

:KK23::KK23:

Hoşgeldin canım aramıza
Hazırlıklar nasıl gidiyo
Neler yaptın neler kaldı
Evimi tuttum, gelinliğim bindallım hazır zaten ilk onları halletmiştim ben. Birçok şeyim eksik fakt evin icine girince alinir inaniyorum mutfakta cogu seyim var nevresim takimlarim pike takimim halilarim var fakt bu halilari cok onceden aldigim icin suan onlri istemiyorum. Perdelerim daha alinmadi

Evimi tuttum, gelinliğim bindallım hazır zaten ilk onları halletmiştim ben. Birçok şeyim eksik fakt evin icine girince alinir inaniyorum mutfakta cogu seyim var nevresim takimlarim pike takimim halilarim var fakt bu halilari cok onceden aldigim icin suan onlri istemiyorum. Perdelerim daha alinmadi
Ya dediğin gibi evin içine girince bir sürü eksik çıkıyomuş o yüzden bi kaç bişey dışında daha bişey almıcam ceyiz falan tamam benimde
Ben bindallı işine pek bakmadım dört nedime bindallı giycek bide ben bi günde hallederim ama benim gelinlik problemli
Evi tuttum mobilyanin bi kismi eve gitcek yarın
Bayaa toparladım diyorum ama hep bisey cikiyo

Ya dediğin gibi evin içine girince bir sürü eksik çıkıyomuş o yüzden bi kaç bişey dışında daha bişey almıcam ceyiz falan tamam benimde
Ben bindallı işine pek bakmadım dört nedime bindallı giycek bide ben bi günde hallederim ama benim gelinlik problemli
Evi tuttum mobilyanin bi kismi eve gitcek yarın
Bayaa toparladım diyorum ama hep bisey cikiyo
Benimde öyle aman aman kabarik bir bindalli degil duz bir elbise ustunde de iste kaftani :) neden gelinligin problemli ? Ben bugun yatak odami begendim camasir mk. bulask mk. ve buzdolabi alindi bugun :) hangi sehir ilçe senin ?

X