- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- Konu Sahibi suskunsevda
- #1.021
kuzu resim varmı ? bende bu haftasonu hallettim çoğusunu avize halı ve perdeler kaldı benimkiler albümde ekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu resim varmı ? bende bu haftasonu hallettim çoğusunu avize halı ve perdeler kaldı benimkiler albümde ekli
canım beni izle önce soa profilime gir albümler kısmında görebilirsinSelamlar, albümleri nasıl görebiliyoruz ben görmek istedim bulamadım da..
amiin canm çok sağolllTeşekkür ederim gördüm :) Maşallah eşyalarınız çok güzel, gelinliğiniz de keza. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
şimdi bak tatlımmmYEKTA61
ya ben dediklerini yaptım ama yine de albüm ya da foto yok dio cok merak ediyorum özellikle gelinliğiniii
amiiiin canımm benimmm çok mutlu oldumm beğenmene çok sevindim Rabbim daha güzellerini sana nasip eylesin inşAlahhçook güzel ya bayıldım.. gelinliğinin etek kısmındaki işlemeler okadar güzel duruyor kı anlatamam yatak odan da cok güzel çok şık çok orjinal.. Rabbim huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin canımm YEKTA61
bizde ayrı şehirlerdeydikte benim tayinm çıktı canım. Şimdi İstanbuldayım ama aynı benimde kınam trabzonda olacak 18 ekim düşünüyorum tarihi. 24 ekimde istanbulda nikah olacak. Biz bohça felan hiç yuapmadık canım ihtiyaçlarımızı alıcazbiz nişanlımla ayrı şehirlerde olduğumuz için kına için salon tutmaya karar verdik o gün gelinlik de giyeceğim burada. kınam 30 eylülde olacak.
2 ekimde de onların orda 2. bi düğün olacak, nikahı da oradaki düğünle birlikte yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı inşallah
düğünleri de pek sevmem, oynamayı da hiç bilmem iki düğünün altından nasıl kalkıcam hiç bilmiyorum
senin damat bohçan hazırmı canım bitirdin mi hazırlıklarını?
aynn canımm.şuan sırada olan eksiklikler kuaför ayarlamam lazım . sora evin perdeleri halıları ve avizeleri alınacaken güzelini yapmıssınız. maddiyatı gectim stresin biri eksilmiş ne güzel
aynn canımm.şuan sırada olan eksiklikler kuaför ayarlamam lazım . sora evin perdeleri halıları ve avizeleri alınacak
ahh gelde bana sor çok bekledim bende ancak ev tuttuktan sora bişeyler şekillendi dha 3 hafta olduen agır işleri halletmişsiniz canım geriye ufak tefek seyler kalmıs Allah'ın izniyle onlar da hallolur sıkma canını. ayrı şehirlerde olup böyle bi hazırlığa girişmek cok zorluyor insanı. benim mesela evimin içi bomboş şuan. herşeyi bu ay sonu halledeceğiz inşallah.
yektacım bn güremedim resimleriahh gelde bana sor çok bekledim bende ancak ev tuttuktan sora bişeyler şekillendi dha 3 hafta oldu
bende bakmak istiyorum beni izlermisin =)şimdi bak tatlımmm
izlerim tatlımmmbende bakmak istiyorum beni izlermisin =)