2015 Ekim ayında evleneceklerr

kuzu resim varmı ? bende bu haftasonu hallettim çoğusunu avize halı ve perdeler kaldı benimkiler albümde ekli

çook güzel ya bayıldım.. gelinliğinin etek kısmındaki işlemeler okadar güzel duruyor kı anlatamam yatak odan da cok güzel çok şık çok orjinal.. Rabbim huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin canımm :KK68:@YEKTA61

çook güzel ya bayıldım.. gelinliğinin etek kısmındaki işlemeler okadar güzel duruyor kı anlatamam yatak odan da cok güzel çok şık çok orjinal.. Rabbim huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin canımm YEKTA61 YEKTA61
amiiiin canımm benimmm çok mutlu oldumm beğenmene çok sevindim Rabbim daha güzellerini sana nasip eylesin inşAlahh:KK68:

biz nişanlımla ayrı şehirlerde olduğumuz için kına için salon tutmaya karar verdik o gün gelinlik de giyeceğim burada. kınam 30 eylülde olacak.

2 ekimde de onların orda 2. bi düğün olacak, nikahı da oradaki düğünle birlikte yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı inşallah :KK36:

düğünleri de pek sevmem, oynamayı da hiç bilmem iki düğünün altından nasıl kalkıcam hiç bilmiyorum :KK17:

senin damat bohçan hazırmı canım bitirdin mi hazırlıklarını?

biz nişanlımla ayrı şehirlerde olduğumuz için kına için salon tutmaya karar verdik o gün gelinlik de giyeceğim burada. kınam 30 eylülde olacak.

2 ekimde de onların orda 2. bi düğün olacak, nikahı da oradaki düğünle birlikte yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı inşallah :KK36:

düğünleri de pek sevmem, oynamayı da hiç bilmem iki düğünün altından nasıl kalkıcam hiç bilmiyorum :KK17:

senin damat bohçan hazırmı canım bitirdin mi hazırlıklarını?
bizde ayrı şehirlerdeydikte benim tayinm çıktı canım. Şimdi İstanbuldayım ama aynı benimde kınam trabzonda olacak 18 ekim düşünüyorum tarihi. 24 ekimde istanbulda nikah olacak. Biz bohça felan hiç yuapmadık canım ihtiyaçlarımızı alıcaz

aynn canımm.şuan sırada olan eksiklikler kuaför ayarlamam lazım . sora evin perdeleri halıları ve avizeleri alınacak

en agır işleri halletmişsiniz canım geriye ufak tefek seyler kalmıs Allah'ın izniyle onlar da hallolur sıkma canını. ayrı şehirlerde olup böyle bi hazırlığa girişmek cok zorluyor insanı. benim mesela evimin içi bomboş şuan. herşeyi bu ay sonu halledeceğiz inşallah. :rolleyes:

en agır işleri halletmişsiniz canım geriye ufak tefek seyler kalmıs Allah'ın izniyle onlar da hallolur sıkma canını. ayrı şehirlerde olup böyle bi hazırlığa girişmek cok zorluyor insanı. benim mesela evimin içi bomboş şuan. herşeyi bu ay sonu halledeceğiz inşallah. :rolleyes:
ahh gelde bana sor çok bekledim bende ancak ev tuttuktan sora bişeyler şekillendi dha 3 hafta oldu

X