2015 Ekim ayında evleneceklerr

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Dügünün saat kaçta başlayacak,gelenler ne kadar beklemiş olacaklar
EKTE DAVETİYENİN FOTOĞRAFINI YOLLADIM. 19.00 DÜĞÜN 19.30 NİKAH DİYE YAZDIM. HAVA KARARMASINI DA HESAPLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA TEDİRGİN OLDUM ÇOK :KK43:

Eklentiler

• 11947493_1473394759652601_6773178330307512669_n.jpg
    11947493_1473394759652601_6773178330307512669_n.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Dügünün saat kaçta başlayacak,gelenler ne kadar beklemiş olacaklar
KIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM. BENİMDE DÜĞÜNÜM 1 EKİMDE NİKAH SAATİNDE SORUN YAŞADIM SAAT 20.00 ALMIŞTIM AMA DÜĞÜN SALONU MİSAFİRLER GELMEZ SAAT 20.30A DEĞİŞTİR DEDİLER. NİKAH MEMURUNU ARADIM AMA ODA 20.30DA DOLUYMUŞ. 20.45E VEREBİLİRİM DEDİ. BENDE TAMAM DEDİM AMA ÇOK TEDİRGİNİM ACABA ÇOK MU GEÇ OLUR DİYE. DÜĞÜN SALONUNDA KIYILACAK NİKAHIM.

canım bnim ablamın 9da kıyılmıştı nikah çok geç değil bence insanlar yeni yeni toplanıyor zaten osaatte

EKTE DAVETİYENİN FOTOĞRAFINI YOLLADIM. 19.00 DÜĞÜN 19.30 NİKAH DİYE YAZDIM. HAVA KARARMASINI DA HESAPLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA TEDİRGİN OLDUM ÇOK :KK43:
Canım başka nikah memuru bulamaz mısın
Hava kararmış olur baya çünkü saatler geri alınmış oluyo
Ama sadece nikah değil düğünlü olduğu için bence gelenler bekleyebilir
Misafirler sıkılmasın diye o araya bişey koyabilirsiniz
Bugünler çok güzel bi çözüm bulunur sen yeterki üzme canını :KK66:

Oh ohh ne güzel çoğaldı ekim gelinleri
Sende hoşgeldin canım aramıza
Anlat bakalım senin hazırlıklar nasıl gidiyo
Hoşbulduk canımm:)
Çok şükür iyi yolunda herşey perde ve halılarımız kaldı bitek bide avize :)
Gelinliğim dikiiyor ama hala istediğim bindallıyı bulamadım kına gecem için. Senin nasıl canım:KK54:

Canım başka nikah memuru bulamaz mısın
Hava kararmış olur baya çünkü saatler geri alınmış oluyo
Ama sadece nikah değil düğünlü olduğu için bence gelenler bekleyebilir
Misafirler sıkılmasın diye o araya bişey koyabilirsiniz
Bugünler çok güzel bi çözüm bulunur sen yeterki üzme canını :KK66:
NİKAH MEMURU O KADAR İYİ BİRİ ÇIKTI Kİ TELEFONLA ARADIM AZ ÖNCE SEN HİÇ ÜZÜLME 20.00DA GELİRİM SALON DOLARSA 20.20 GİBİ NİKAHI KIYARIZ EĞER SALON DOLMAZSA BEN 20.30 DA BAŞKA SALONDA BAŞKA NİKAHA GİDİP ONLARIN NİKAHINI KIYIP YİNE SİZİN YANINIZA GELİRİM DEDİ SEN İÇİNİ FERAH TUT DEDİ :) HAYATTA İYİ İNSANLAR HALA VAR YA :) :)

Hoşbulduk canımm:)
Çok şükür iyi yolunda herşey perde ve halılarımız kaldı bitek bide avize :)
Gelinliğim dikiiyor ama hala istediğim bindallıyı bulamadım kına gecem için. Senin nasıl canım:KK54:
Benimde salon halısıyla mutfak masası kaldı
Ben çalışmıyorum,nişanlım bu aralar yoğun o yüzden şu günletde magnet nikah şekeri kına malzemeleriyle ilgileniyorum
Bindallı bende bulmadım beş tane nedime benimle birlikte bindallı giycek gözumde buyuyo nasil bulcam diye ama bakalimm
Haftasonuda bekarliga veda yapiyorum arkadaslarimla,sonraya birakip sıkışmak istemedim

NİKAH MEMURU O KADAR İYİ BİRİ ÇIKTI Kİ TELEFONLA ARADIM AZ ÖNCE SEN HİÇ ÜZÜLME 20.00DA GELİRİM SALON DOLARSA 20.20 GİBİ NİKAHI KIYARIZ EĞER SALON DOLMAZSA BEN 20.30 DA BAŞKA SALONDA BAŞKA NİKAHA GİDİP ONLARIN NİKAHINI KIYIP YİNE SİZİN YANINIZA GELİRİM DEDİ SEN İÇİNİ FERAH TUT DEDİ :) HAYATTA İYİ İNSANLAR HALA VAR YA :) :)
Ya canım çok mutlu oldum senin adına
Derin bi nefes alıp rahatlıyabilirsinn

Istanbullll
Evlenincede Istanbul'da yaşayacagm o yüzden çok mutluyum
Sen Bursa'da mı kalcann
EVET CANIM BURSADA KALICAM AİLEMDE BURDA EŞİMİN AİLESİDE BURDA MEMURİYET DURUMUMUZDA YOK O YÜZDEN MEMLEKETİMİZDE KALICAZ:d DÜĞÜNÜME 11 GÜN KALDI AMA BENDE HİÇ HEYECAN YOK ANALAMADIM GİTTİ VALLA. EŞİM HEYECAN İÇİNDE AMA BEN DEĞİLİM:KK70:

EVET CANIM BURSADA KALICAM AİLEMDE BURDA EŞİMİN AİLESİDE BURDA MEMURİYET DURUMUMUZDA YOK O YÜZDEN MEMLEKETİMİZDE KALICAZ:d DÜĞÜNÜME 11 GÜN KALDI AMA BENDE HİÇ HEYECAN YOK ANALAMADIM GİTTİ VALLA. EŞİM HEYECAN İÇİNDE AMA BEN DEĞİLİM:KK70:
Bende heycenlı degilim henuz 29 gun kaldi
Ama duygusalim yaa ben evimi yatagimi ailemi birakip nereye gidiyorummm
Evlilik cok uzak biseydi benim icin yaklastikca korkuyorm
Yarin bekarliga vedam var
Sifir heycannn
Kizlara oyna patla kaynanayi calip oynucam diyorum ama oturup aglarsam sasirmamm.

Kızlarrrr 17 günüm kaldı:KK17::cry::KK31: :KK42:şuan bütün duyguları birarada yaşıyorum. Allahıma şükürler olsun herşey bitti. Rabbim hepimizin yuvasını hayırlı etsin.

X