- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Söylemeyi unuttum kanguru aldım ve pişmanım 2kere kullanmadım daha...Bunu daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben bu işlere daha yeni giriyorum. Dr bizim kız için dışarı çıkmayacak diyince bebek arabası almamıştık. Şimdi bakıyorum kafam allak bullak oldu. Beğendiğim modeller pahalı. Ucuz alayım desem isteklerime uymuyor. Bi de bu dışarı çıkma mevzusu içimde kaldı ya iyice özendim. Napsam bilemedim. Kanguru olayından vazgeçtim. O kadar para vericem baharda çıktım çıktım yoksa yazın sıcağında pişeriz. Kışa da allah kerim.
Sizin arabalar ne marka? Memnun musunuz?
Cnm bence alistirmakla alakali artik bebisler buyudu 4-5 saat hatta daha fazla uyumalari lazim artik ama eger her uyandiginda emzirirsek bu elbetteki aliskanlik haline gelecek bi sure sonra benm kizim gece iki kere uyaniyrdu saat 4 ve 6 gibi iki kalkustada emziriyrdum 6daki kalkista emzirmemeye basladim uykusu acilmadan emzigini verip pispisliyrdm hemen uyuyrdu simdi artik gece kalkis 1 e indi uyku ogrenilen bi davranis en saglikli sekilde bu davranisi kazandiralim insallah ki hem onlar hemde biz dinlenelimYa bir arkadaşımın on aylık ve gece artık çok açıkıyor saat başı emmeye kalkıyor demişti
Cnm bence alistirmakla alakali artik bebisler buyudu 4-5 saat hatta daha fazla uyumalari lazim artik ama eger her uyandiginda emzirirsek bu elbetteki aliskanlik haline gelecek bi sure sonra benm kizim gece iki kere uyaniyrdu saat 4 ve 6 gibi iki kalkustada emziriyrdum 6daki kalkista emzirmemeye basladim uykusu acilmadan emzigini verip pispisliyrdm hemen uyuyrdu simdi artik gece kalkis 1 e indi uyku ogrenilen bi davranis en saglikli sekilde bu davranisi kazandiralim insallah ki hem onlar hemde biz dinlenelimYa bir arkadaşımın on aylık ve gece artık çok açıkıyor saat başı emmeye kalkıyor demişti
Cnm benm kizimdada cok oluyrdu islak mendil degil islatilmis pamuk kullanyrm ve her altini alisimda ozellikle o ic kismini guzelce temizliyrm idrar yolu enfeksiyonuna neden olabiliyrmus cunku boyleliklr kesildi bizim kizin akintisi artikKız bebek anneleri size bişey sorucam. Bebeklerinizde vajinal akıntı oluyormu, böyle sümüksü beyaz yada şeffaf akıntı.Benim kızımda nerde ise doğduğundan beri var,nedenini anlamadım gitti. Doktor da pek önemsemedi. Papatya çayı ile temizle dedi o kadar. ???
Canim benim büyük kız 4 yaşındayken olmuştu doktorumuza sordugumuzda antibiyotik kullanımından sonra olmuştur demisti. Antibiyotik ordaki yararlı bakterileri de oldurdugunden oluyomus bu akinti. Birde antibiyotik kullanacaksak en az bir hafta kullanmak gerekiyo. Eksik kullanılan antibiyotikte buna sebep olabiliyomus. Ama sen doğduğundan beri böyle diyorsun bilemedim. Yapısalmi acaba. Sor istersen başka bir doktoraKız bebek anneleri size bişey sorucam. Bebeklerinizde vajinal akıntı oluyormu, böyle sümüksü beyaz yada şeffaf akıntı.Benim kızımda nerde ise doğduğundan beri var,nedenini anlamadım gitti. Doktor da pek önemsemedi. Papatya çayı ile temizle dedi o kadar. ???
Bizde daha baslamadik 4.5 aylığız. Büyük kizimda kullanmadım bundada kullanmayacagim sanırım ama doktorumuz bize mutlaka kullanın dediKızlar biz henüz kan ilacı kullanmadık doktorumuz bir şey demedi.4ay 22günluguz
Canım kalp rahatsızlığı vardı enfeksiyon riskinden dolayı çıkmayın dedi.şimdi daha iyi.çok şükür. Bakayım canım urbana. Sağolasın.Neden dışarı çıkamaz dedi doktorun? Bizimki 'chicco urban'. Ben arabadan çok memnunum, çok kaliteli bana göre. Dışarı çıktığımızda bi sorun yaşamadık :) İstersen bi araştır gir bak netten belki beğenirsin.
Bunu beğenmiştik biz çok önceden. Anakucağı küçük gelmişti. Nasıl sence kaç aya kadar kullanılır?Canım bende casual cadillac air fire modelini aldım gayet memnunum dışarda tek parmak bile dönüyor anakucağı hafif en sevdiğim seyde tekerleri şişirebiliyosun sadece tekerler cıkıp yıkanabiliyor ... Ben daha 2bucuk aylık hamileyken nerdeyse yarı fiyatına aldım onu toker bebe açılış kampanyasıydı ...
Bizimki de dünden beri öyle. Birazdan aşıya gidicez bir deGunaydiiiin kızlar nasılsınız ? Valla yetişemiyorum okuyamıyorum hepsini.nasılsınız herşey yolunda mi bebişleriniz nasıl benimki çok huysuz sürekli bi homurdanma
Bizde bir kaç sefer oldu. Kokulu ve yeşil değilse önemli değil dedi. Bizimkiler yeşil ama kokusuzdu önemsemedim.Kız bebek anneleri size bişey sorucam. Bebeklerinizde vajinal akıntı oluyormu, böyle sümüksü beyaz yada şeffaf akıntı.Benim kızımda nerde ise doğduğundan beri var,nedenini anlamadım gitti. Doktor da pek önemsemedi. Papatya çayı ile temizle dedi o kadar. ???
Canım bence aktardan aldığın bilgiye güvenme. Farmakognozi önemli bir bilim dalıdır ve aktarların bu konuda bilgileri genelde kulaktan dolmadır.Merhaba kizlar iki gündür yoğunlukta giremedim. Bizim gündüz uyku probleminiz biraz azaldi gibi benim kiz uyku arasında ellerini yüzüne götürüyordu sık sık bende bir kaç gündür yarım kundak yapiyorum ama nerdeyse bütün uyku boyunca başında bekliyorum gözünü açtığı an bir iki salliyom tekrar uykuya devam ediyo. Bu arda ellrinide yüzüne götürmeye çalışıyo bakiyo ki olmuyo vaz geciyo.
Bitki Çayı icirecem demiştim aldım bitkileri fakat vermedim hiç inşallah gerekte kalmaz. Küçücük bünyeye ağır gelir diye elim varmadi açıkçası. Aktarımız bize verebilirsiniz herhangi bir zararı yok dedi. Anason çayını ise kesinlikle vermeyin dedi 4 yaşından önce onermiyormus. Beyin gelişimi için iyi değilmiş.
Kesinlikle canım çok haklısın :)Ay canim cok güldüm ya :)) bence de soylemiyolar ya da üzerinden zaman geçince unutuluyor daha kendinden haberi olmayan tanıdıklarımin 2 3 çocuğu var o bile bakabiliyor ben mi bakamayacagim diye soruyorum bazen kendime :) bu işler de biraz rahat olmak gerekiyor sanırım her şeyi kafaya takınca olmuyor
Biz de başlamadık canım mama yiyoruz biz mamada demir ilavesi varmış dr kızımı da solgun görmedi ve vermedi 5. Aylık kontolde verir mi bakalımKızlar biz henüz kan ilacı kullanmadık doktorumuz bir şey demedi.4ay 22günluguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?