Sorma canım ya, hamile kalınca bende bir sevinmeler bir sevinmeler :) dünyanın en mutlu en neşeli annesi ben olucam falan:) anam bi doğurdum emdi,emmedi,göğsüm acıdı,yaralar oldu, mastiti vırtı zırtı derken 4 ayda burnum sürttü :) annemin deyimiyle 'işte annelik böyle bir şey' :)canim ben de pek olmuyor sikinti. Zaten gogsum doluysa ve ediz emmeyecekse hemen sagip buzluga atiyorum. Cok gecmis olsun. Bir o kslmisti cekmedigin tatlim
Emzirmek herkese farklı şeyler yaşatıyor galiba. Benim de başlarda fazla geldiği için taşlaştığı vanım acıya acıya emzirdiğim çok oldu sonra tam demiştim ki evet çok şükür sadece kızıma yetecek kadar üretiyorum diye şu iki üç gündür kabus geri döndü sanki. Dışarı çıkacağım her gün diye sağmaya başladım bu kez de sütüm arttı göğüslerim kabına sığmaz oldu canım çok acıyor. Kızımı emzirmeye kalktım şimdi kızımın uzun uzun emdiği göğsüm hala süt akıtıyorduInşallah geçer canım. Çok zor yaa hiç emzirmeyi böyle hayal etmezdim ama olsun. Şükür bu günümüze. İyi olsun kuzularımız:)
canım günaydın işine yarar diye söylüyorum ben garmastan kremle atlattım deneyen arkadaşlarımda memnun kaldıInşallah geçer canım. Çok zor yaa hiç emzirmeyi böyle hayal etmezdim ama olsun. Şükür bu günümüze. İyi olsun kuzularımız:)
İyiyiz canım çok şükür gece tam yatacakken biraz ateşimiz yükseliyordu bir de mızmızlanmaya başlamıştı ağrısı vardı sanırım calpol verdim ateşi düştü öyle uyudum. Sabah bir uyandım saat 7 olmuş kızım geceyi hiç tamamen uyuyarak geçirmezdi ikimiz de uyumuşuz o ağrı kesici etkisiyle ben de durunun etkisiyle baktım ateşine Allahtan yoktu yoksa vicdan azabı çekecektim. Sabah da 9.30 da yine uyandı bu kez biraz yükselmiş yine ağrı kesici verdim şimdi çok daha iyi. Yazık ağrısıyla başetmenin yollarını arıyor elini öyle hırsla emiyor ki 4 parmak birden ağızda ama dokunmuyorum rahatlasın da önemli değil diye
Ah canım yaa, işte isteyenin olmaz, bu kadar yeter diyenin taşar.. geçen face de bir yazı okudum moğalistanda kadının sütü artınca evdekilere sorarmış süt isteyen var mı diye :) anne sütü her yaşta içilirmiş :) oralarda olsan konu komşu kaseyi kapan sana gelecek deseneEmzirmek herkese farklı şeyler yaşatıyor galiba. Benim de başlarda fazla geldiği için taşlaştığı vanım acıya acıya emzirdiğim çok oldu sonra tam demiştim ki evet çok şükür sadece kızıma yetecek kadar üretiyorum diye şu iki üç gündür kabus geri döndü sanki. Dışarı çıkacağım her gün diye sağmaya başladım bu kez de sütüm arttı göğüslerim kabına sığmaz oldu canım çok acıyor. Kızımı emzirmeye kalktım şimdi kızımın uzun uzun emdiği göğsüm hala süt akıtıyordu
Maşallah diyeyim de bu da rahatsız ediyor. Sütü sağsam elimde kalacak her gittiğiö yerde süt bırakacağım evimde değilim çünküsüt annelik falan mı yapsam acaba:) eşim güldürüyordu dün çevrede bebek yok mu acaba günlük taze süt var satsak diye:)
Tamam canım sağol. Bunun adını duymuştum daha önce.canım günaydın işine yarar diye söylüyorum ben garmastan kremle atlattım deneyen arkadaşlarımda memnun kaldı
göğsünün ucunu silip emzirebiliyosun sakıncası yok bi dene istersen günde 3-4 defa sürmüştüm
Pazartesi ben de2 başlıyorum canımcanlar hepinize günaydın ne güzel kuzularınızla berabersiniz kıymetini bilin
ben işte mert im annemle bunada şükür sağlıkları yerinde
Çok geçmiş olsun canım. Kıyamam kuzucuğa. Biz de gidicez bu hafta, bakalım nasıl geçecek.İyiyiz canım çok şükür gece tam yatacakken biraz ateşimiz yükseliyordu bir de mızmızlanmaya başlamıştı ağrısı vardı sanırım calpol verdim ateşi düştü öyle uyudum. Sabah bir uyandım saat 7 olmuş kızım geceyi hiç tamamen uyuyarak geçirmezdi ikimiz de uyumuşuz o ağrı kesici etkisiyle ben de durunun etkisiyle baktım ateşine Allahtan yoktu yoksa vicdan azabı çekecektim. Sabah da 9.30 da yine uyandı bu kez biraz yükselmiş yine ağrı kesici verdim şimdi çok daha iyi. Yazık ağrısıyla başetmenin yollarını arıyor elini öyle hırsla emiyor ki 4 parmak birden ağızda ama dokunmuyorum rahatlasın da önemli değil diye
Ayy ilahi sen sesli güldüm valla:) dün eşime soruyordum süt ister misin içiver bak çok geldi diye:) kv de de iyi gelirmiş anne sütü içiver diyordu:)Ah canım yaa, işte isteyenin olmaz, bu kadar yeter diyenin taşar.. geçen face de bir yazı okudum moğalistanda kadının sütü artınca evdekilere sorarmış süt isteyen var mı diye :) anne sütü her yaşta içilirmiş :) oralarda olsan konu komşu kaseyi kapan sana gelecek desene
çok alemsiniz burasıda olmasa insan iyice bunalıma girer herhaldeAyy ilahi sen sesli güldüm valla:) dün eşime soruyordum süt ister misin içiver bak çok geldi diye:) kv de de iyi gelirmiş anne sütü içiver diyordu:)
Canım az önce kv ye okudum eşime hala diyor bak ben demedim mi içilir diye:)çok alemsiniz burasıda olmasa insan iyice bunalıma girer herhalde
Kıyamam yaa 4. Ay aşıları oncekilerden daha çok etkiliyor bebisleri inşallah bugün geçer huzursuzlugu canımİyiyiz canım çok şükür gece tam yatacakken biraz ateşimiz yükseliyordu bir de mızmızlanmaya başlamıştı ağrısı vardı sanırım calpol verdim ateşi düştü öyle uyudum. Sabah bir uyandım saat 7 olmuş kızım geceyi hiç tamamen uyuyarak geçirmezdi ikimiz de uyumuşuz o ağrı kesici etkisiyle ben de durunun etkisiyle baktım ateşine Allahtan yoktu yoksa vicdan azabı çekecektim. Sabah da 9.30 da yine uyandı bu kez biraz yükselmiş yine ağrı kesici verdim şimdi çok daha iyi. Yazık ağrısıyla başetmenin yollarını arıyor elini öyle hırsla emiyor ki 4 parmak birden ağızda ama dokunmuyorum rahatlasın da önemli değil diye
:) bizim oralarda da iyileşmeyen hastalık olunca anne sütü iyi gelir derler :)Canım az önce kv ye okudum eşime hala diyor bak ben demedim mi içilir diye:)
Canım senin durum da sıkıntılıymış yaa. Benim annem şimdi de aralarda bizde kalıyor. Kalmasa da sabhları çıkıp geliyor. Eşim çok normal karşılıyor bunu tabii ki. Aynı şekilde kv de sık sık gelir. Bazen o da kalır gece yardımcı olmak için. Ha ben gece kimseye çocuk bırakıp yatmam da sabahları emzirip bırakıyorum 7den 9a kadar uyuyorum mesela. Kardeşler sende niye kalıyorlar ki? Çok ciddi bir durum sağlık problemi falan yoksa gereksiz bişey bence. Hem kardeşler hem annen baban ortalık karışabilir belki. Ama görümcen de gelince gitmeyecekse annen gelsin bence.mayca ATPaz kızlar çok sanslisiniz sizin anneleriniz bakıyor ben bir dahaki dönem calismaya başlayacağım annem baksın istiyorum ama aynı şehirde değiliz bizimle kalmalarini çok isterim eşim de sorun etmez ileriki zamanlarda sorun yaşarız diye korkuyorum bir gorumcem var gelip o bakarsa hep bizde kalır zatwn evlendigimizden beri 2 erkek kardeşi bizde kalıyor bir de onun gelmesini istemem Amaaan kafam çok karışık içimi döktüm biraz :) bakalım zaman ne gösterecek
Evlenmeden önce eşimle kalıyorlardi biri uni. İçin gelmişti biri de uni.ye hazırlanmak için evlenince de eşim biraz daha kalsinlar evlendi kardeşlerini ayırdı demesinler dedi öyle böyle derken şimdiye kadar kaldılar ama bende sabır kalmadı inşallah 1 ay sonra kendi evimize çıkacağız onlar da basının çaresine bakacaklarCanım senin durum da sıkıntılıymış yaa. Benim annem şimdi de aralarda bizde kalıyor. Kalmasa da sabhları çıkıp geliyor. Eşim çok normal karşılıyor bunu tabii ki. Aynı şekilde kv de sık sık gelir. Bazen o da kalır gece yardımcı olmak için. Ha ben gece kimseye çocuk bırakıp yatmam da sabahları emzirip bırakıyorum 7den 9a kadar uyuyorum mesela. Kardeşler sende niye kalıyorlar ki? Çok ciddi bir durum sağlık problemi falan yoksa gereksiz bişey bence. Hem kardeşler hem annen baban ortalık karışabilir belki. Ama görümcen de gelince gitmeyecekse annen gelsin bence.
İnşallah canım ya üzülüyorum onun canı acırken kıyamıyorum bir de o kadar canı acırken bize sevimlilik yapmaya çalışması yok mu içim eriyor resmenKıyamam yaa 4. Ay aşıları oncekilerden daha çok etkiliyor bebisleri inşallah bugün geçer huzursuzlugu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?