2015 Ekim Anneleri

Ben de şu konumda istemiyorum. Kırkım çıkarken 37. Günde kanama başladı 42. Güne kadar sürdü dr a gittiğimde muhtemelen adet oldun demişti ama başka gelmedi kızım 3.5 aylık oldu bu durumdan korkmuyor da değilim ya hamileysem diye. Eşim korunuyor ama inşallah da hamile olmam şimdi. Kızım biraz büyüsün yaş derdim de yok gibi 27 yaşına giriyorum. Hayırlı zamanda olsunlar

canım herbebek de oluyo onlar,zeytinyağını sür, banyodan yarım saat önce falan,elinle ovala,yavaşça tara,sonra iyice yıka,ilk yıkamada kepeğe dönüşüyo,sonra zamanla geçiyo
Neyle tarayım canım? Bi uçları top top olan tarak var bi de yumuşacık bir fırçası var.

Nasıl tarak kulkanıyorsun canım? Fırça gibi olan mı uçları yuvarlak olan tarağı mı?

Herkese günaydın :) bugün yine yolculuk var 10 günlüğüne memlekete gidiyorum geçen gittiğimizde baturalp daha iyiydi ondan cesaret aldım inşallah pişman olmam yarın da 4. Ay kontrolümüz var en cok Kilosunu merak ediyorum

ben iş yerideyken yol falan derken 9 saat yokum evde o da o 9 saatte 300-350 cc çıkan sutu içiyor dün 310 çıktı mesela bugün onu içecek ek bir şey vermiyoruz bunu ancak bitiriyor az değil mi sütüm

Tamam canım annem de söylemişti onu da denedim inşallah hemen geçer
özellikle son durulama suyuna koy ki bi tasa 1 küçük pet şişe kapağı karıştır dök boydan başka su dökme ara ara da yine sirkeli suyla oalara uygulama yaparsan pamukla iyi olur günde 1 sefer yap

ben ocak 28 de oldum cnm ve ağrım olmadı bundan sonra olmazmış ağrım olmadıysa :) kızım 3.5 aylıkken det oldum yani

ben iş yerideyken yol falan derken 9 saat yokum evde o da o 9 saatte 300-350 cc çıkan sutu içiyor dün 310 çıktı mesela bugün onu içecek ek bir şey vermiyoruz bunu ancak bitiriyor az değil mi sütüm
3 saatte bir 100 içiyor yani. Bence az, ama benimki de yaklaşık o kadar içiyor. Mama da veriyorum ama genellikle bitirmiyor. Bugün göreceğiz bakalım ne kdr kilo almış..

Hadi bakalım inşallah sıkıntı yaratmaz oğluşun rahatça geçirirsiniz tatilinizi:) kilosunu bize de yaz olur mu merak ederiz:)

İyi yolculuklar canım pişman olmassın annesi inşallah rahat geçer kilosunu yaz bize :)

Canım cok tesekkurler, bugun cok sukur ishalimiz gecti. Doktorumuz demir ilaci kaka renginde degisiklik veya kabiz yapabilirmis. Ishal ve kakada kan inek sutu alerjisindenmis buyuk ihtimalle. Simdilik kesiyoruz yogurdu bakalim
Geçmiş olsun canım... şimdi nasıl yakışıklı edizcik

cok iyi yapmissin canim. Ben sunu fark ettim bizde ediz bir konuda sikintisi varsa benim de hemen moralim dusuyor, sanki onun duygularini birebir kopyaliyormusum gibi, ben kotu oldukca o da daha kotu oluyor, eger ben bir sekilde kafami rahat ettirmenin bir yolunu bulursam bir bakiyorum o da daha iyi olmus. Sonra bir makalede okudum, bizim bu sekilde bebislerimizin olumsuz duygularini duzenlememiz cok onemliymis, yani onlar o duygulari bize atiyorlar gibi dusun, biz bas edebilirsek rahatliyorlar biz daha da kotu olursak onlar da daha kotu oluyormus. ofke gibi olumsuz duygulari kontrol etmeyi ogrenmede ilk adim buymus, annelerin o duygulari sindirmesiymis. Yani ne yasarsak yasayalim ne sikintilari olursa olsun iyi kotu ne cozum bulursak bulalim en onemlisi bizim kendimizi iyi kafamizi rahat tutmamiz

sagol canim bilgiler icin simdilik ek gidayi askiya aldik, 5. Ay kontrolunde yeni bir doktor deneyecegiz bakalim o ne diyecek, manda sutunu de sorarim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…