Ben de şu konumda istemiyorum. Kırkım çıkarken 37. Günde kanama başladı 42. Güne kadar sürdü dr a gittiğimde muhtemelen adet oldun demişti ama başka gelmedi kızım 3.5 aylık oldu bu durumdan korkmuyor da değilim ya hamileysem diye. Eşim korunuyor ama inşallah da hamile olmam şimdi. Kızım biraz büyüsün yaş derdim de yok gibi 27 yaşına giriyorum. Hayırlı zamanda olsunlarAyyyyyy ben dusunemiyorum suan bir cocuk daha :) ama tabi yaş buyuk etken. Aslinda arda arda guzel ama zor iş. Bayanlar bu arada adet oldunuz mu acaba ne zmn olacam strese girdim belki olursam biraz gobegim gider diye kendimi raharlatmaya calisyiroum :)
Canim Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah3 aylik.38 yasindayim yasimdan dolayi olsun istiyom insallah Rabbim hayirlisiyla verir
Neyle tarayım canım? Bi uçları top top olan tarak var bi de yumuşacık bir fırçası var.canım herbebek de oluyo onlar,zeytinyağını sür, banyodan yarım saat önce falan,elinle ovala,yavaşça tara,sonra iyice yıka,ilk yıkamada kepeğe dönüşüyo,sonra zamanla geçiyo
Nasıl tarak kulkanıyorsun canım? Fırça gibi olan mı uçları yuvarlak olan tarağı mı?Eğer konak çoksa yağ sürünce karbonat serpip tarakla tara çok güzel sonuç alacaksın. Ben duştan 5 dk önce yağlayıp tarıyorum çok az kaldı tek tük tararken bazen saçları da dökülüyor korkma.
Yuvarlak uçlu tarak çanım iyi çıkarıyor oNasıl tarak kulkanıyorsun canım? Fırça gibi olan mı uçları yuvarlak olan tarağı mı?
ben iş yerideyken yol falan derken 9 saat yokum evde o da o 9 saatte 300-350 cc çıkan sutu içiyor dün 310 çıktı mesela bugün onu içecek ek bir şey vermiyoruz bunu ancak bitiriyor az değil mi sütümBen tam anlamadım, 9 saatte 350 cc süt mu çıkıyor? Öyle ise fena değil ama çok da değil. Ben 3 saatte bir 120 veriyorum benimki de hepsini içemiyor, bırakıyor biraz diplerde... Bebeğim çok hareketli ama Kilo alımı yavaş çok üzülüyorumyarın kontrol var bakalım ne diyecek..
özellikle son durulama suyuna koy ki bi tasa 1 küçük pet şişe kapağı karıştır dök boydan başka su dökme ara ara da yine sirkeli suyla oalara uygulama yaparsan pamukla iyi olur günde 1 sefer yapTamam canım annem de söylemişti onu da denedim inşallah hemen geçer
ben ocak 28 de oldum cnm ve ağrım olmadı bundan sonra olmazmış ağrım olmadıysa :) kızım 3.5 aylıkken det oldum yaniAyyyyyy ben dusunemiyorum suan bir cocuk daha :) ama tabi yaş buyuk etken. Aslinda arda arda guzel ama zor iş. Bayanlar bu arada adet oldunuz mu acaba ne zmn olacam strese girdim belki olursam biraz gobegim gider diye kendimi raharlatmaya calisyiroum :)
iyiyiz cnm ben de çalışıyorum 3. haftam:)Hayirli geceler kizlar herkese ise basladim gremiyorum hepiniz iyidiizdr insallah
3 saatte bir 100 içiyor yani. Bence az, ama benimki de yaklaşık o kadar içiyor. Mama da veriyorum ama genellikle bitirmiyor. Bugün göreceğiz bakalım ne kdr kilo almış..ben iş yerideyken yol falan derken 9 saat yokum evde o da o 9 saatte 300-350 cc çıkan sutu içiyor dün 310 çıktı mesela bugün onu içecek ek bir şey vermiyoruz bunu ancak bitiriyor az değil mi sütüm
Hadi bakalım inşallah sıkıntı yaratmaz oğluşun rahatça geçirirsiniz tatilinizi:) kilosunu bize de yaz olur mu merak ederiz:)Herkese günaydın :) bugün yine yolculuk var 10 günlüğüne memlekete gidiyorum geçen gittiğimizde baturalp daha iyiydi ondan cesaret aldım inşallah pişman olmam yarın da 4. Ay kontrolümüz var en cok Kilosunu merak ediyorum
İyi yolculuklar canım pişman olmassın annesi inşallah rahat geçer kilosunu yaz bize :)Herkese günaydın :) bugün yine yolculuk var 10 günlüğüne memlekete gidiyorum geçen gittiğimizde baturalp daha iyiydi ondan cesaret aldım inşallah pişman olmam yarın da 4. Ay kontrolümüz var en cok Kilosunu merak ediyorum
Allah kolaylık versinHayirli geceler kizlar herkese ise basladim gremiyorum hepiniz iyidiizdr insallah
Geçmiş olsun canım... şimdi nasıl yakışıklı edizcikCanım cok tesekkurler, bugun cok sukur ishalimiz gecti. Doktorumuz demir ilaci kaka renginde degisiklik veya kabiz yapabilirmis. Ishal ve kakada kan inek sutu alerjisindenmis buyuk ihtimalle. Simdilik kesiyoruz yogurdu bakalim
cok iyi yapmissin canim. Ben sunu fark ettim bizde ediz bir konuda sikintisi varsa benim de hemen moralim dusuyor, sanki onun duygularini birebir kopyaliyormusum gibi, ben kotu oldukca o da daha kotu oluyor, eger ben bir sekilde kafami rahat ettirmenin bir yolunu bulursam bir bakiyorum o da daha iyi olmus. Sonra bir makalede okudum, bizim bu sekilde bebislerimizin olumsuz duygularini duzenlememiz cok onemliymis, yani onlar o duygulari bize atiyorlar gibi dusun, biz bas edebilirsek rahatliyorlar biz daha da kotu olursak onlar da daha kotu oluyormus. ofke gibi olumsuz duygulari kontrol etmeyi ogrenmede ilk adim buymus, annelerin o duygulari sindirmesiymis. Yani ne yasarsak yasayalim ne sikintilari olursa olsun iyi kotu ne cozum bulursak bulalim en onemlisi bizim kendimizi iyi kafamizi rahat tutmamizTeyzesi güneşcik annesini emerken uyumayı tercih ediyor :) hakkını yemeyim kızımın dün gece 3 saat uyudu daha doğrusu bildiğin yorgunluktan sızıp kaldı :) sonra uyanınca gene devam. Ama ben iyiyim, inat etmenin alemi yok dedim kendi kendime, hep böyle kalacak değil ya, uyumuyorsa uyutmaya çalışmıcam, emmek istiyosa emsin sürekli. Bi kaç güne geçer allahın izniyle.
sagol canim bilgiler icin simdilik ek gidayi askiya aldik, 5. Ay kontrolunde yeni bir doktor deneyecegiz bakalim o ne diyecek, manda sutunu de sorarim cok sagolİnşallah canım Ek gıda için benim fikrim bir hekimden daha görüş al canım benim kızım ağırlıklı mama yemesine rağmen dr kilo alımı iyi diye ek gıda vermedi Ediz sadece anne sütü alıyor. İnek sütü alerjisi varsa şayet acaba keçi sütü ya da manda sütüyle karıştırıp yoğurt yapsan etkisi azalır mı acaba doktor tabi daha iyi bilir.bizim dr manda sütünü çok övdü çünkü manda az beslenerek kendi üretiyormuş sütünü söylemek istedim işine yarar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?