- 28 Haziran 2014
- 2
- 0
- 6
Kızlar mrb ben 24 yaşındayım bu yaz üniversteden mezun oldum 2 ay sonra da 4 yıldır beraber olduğum sevgilimle nişanlandık.Aslında babam mezun olup kpss kazanmadan bu iş olmaz demişti ama sonuç itibariyle nişanlımı ve ailesini gözü tuttu ve onay verdi.Buraya kadar herşey çok güzel ama bu yıl kpss'de atamam olmadı ve tekrar hazırlanmaya başladım.Nişanlım benden büyük işi gücü var ikimizde aynı şehirdeyiz fakat düğün tarihi konusunda kararsızlık yaşıyorum lütfen bana yardımcı olunBabam yine kpss den snra olması taraftarı düğün hazırlıklarıyla kafamı yormamı istemiyor dolayısıyla Ağustos ayında olsun diyor bende yaz başı gibi yapmak istiyorum mayıs gibi hem sınavdan önce tüm telaşım bitmiş olur kendi evimde rahat ders calısırım hemde atamam olmuş olsa eşimle aynı şehirde olabilme ihtimalimiz çok düşük olduğundan en azından bi kaç ay da olsa beraber oturmuş olurduk Ağustosta olmuş olsa 1 2 hafta sonra ben başka yerde o başka yerde olacak evlilikten bir şey anlamıcazİşte böyle kızlar benim gibi kararsızlık yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var