- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
aslında adet ağrısı gibi hissedilen ağrılar bebeklerin büyümesinden ve artık yerlerinin genişletmeye çalışmasından olur dedi doktorumuzBende de öyle ağrılar oluyor acaba sancı mi haftaya kontrolde bi soruym.
bende canım henüz bebek arabasından önceki eksikleri ne marka alacağıma nasıl bir alışveriş yapacağıma karar veremedimKızlar bu ara ben de kara kara bebek arabasını düşünüyorum. Tek tek alıp aparatla bağlayalım diye düşünüyorum çünkü ikili olanlar çok kullanışsızmış. Kapanınca neredeyse bizim boyumuza geliyormuş. Teklilerde bu çok iyi dediğiniz bir model marka vb var mi?
canım benimde evim dar ayrı oda yapacak müsait bir oda yokdoğumu yaklaşmış anneler yatak olarak ne düşünüyorsunuz?benim evimde yer dar oğlumun odası var ama oraya bebekleri koyamam şimdiden düşünüyorum nasıl bir yatak olabilir diye
Bende tek tek alıp birleştirmeyi düşünüyorum. Evde chicco lightway var bir tane daha alıcam. Hem tam yatıyor hemde kapaninca kucuk kalıyor baston arabalardan. Oğlumda da büyük almamıştık otomobilimiz kucuk çünkü. Şimdide ikiye ayırır oyle bagaja koyarız diye düşünüyorum.Kızlar bu ara ben de kara kara bebek arabasını düşünüyorum. Tek tek alıp aparatla bağlayalım diye düşünüyorum çünkü ikili olanlar çok kullanışsızmış. Kapanınca neredeyse bizim boyumuza geliyormuş. Teklilerde bu çok iyi dediğiniz bir model marka vb var mi?
Adet sancisi rahmin genislemesinden olurmus. Hadi bazen karnimiz biranda sertlesiyor, tas gibi oluyor ya. Sanirim sanci bu. Boyle durumsa su icip, yan yatmayi oneriyor doktorlar. Belli bir miktari normal ama fazla sık oluyorsa erken dogum belirtisi olarak goruyorlar. Ayakta cok durup, yorulmak bunu artiriyor.aslında adet ağrısı gibi hissedilen ağrılar bebeklerin büyümesinden ve artık yerlerinin genişletmeye çalışmasından olur dedi doktorumuzama yinede bi NSTye gir bakalım dedi bende bu ağrıların normal olduğunu düşündüğüm için hiç kaygılanmadan 20 dakika cihaza bağlı kaldım doktor sancın var diyince çok şaşırdım sende dr.una söyle için rahat etsin ALLAH hepimize sorunsuz,sağlıklı 36 haftaya gelmeyi ve hatta geçmeyi nasip etsin
Canim gechmish olsun, iyi dushun inshallah her shey iyi olur. Ben 25 ci haftamdamdan Nidilat kullaniyorum erken doguma karshi. Sen kullanmiyormuudun?canım ben alışverişi kendim yapamayacağım evden çıkmam yasakgeçen haftadaki kontrolümde kasıklarımda yoğun ağrılarım var dedim dr.um hemen NSTye gönderdi sancı çıktı benim etekler tutuştu tabii benim yerime alışverişi ablam yapacak hatta şuan alışverişte sadece hastane çıkışı ve battaniye alacak biberon ve emzirme ürünlerini eşim internetten alacak bende ne alacağımı bilmiyorum çok acemiyim şimdiye kadar sıkıntılarla geçti alışverişi hiç düşünmedim ama bundan sonra bebeklere ciciler almak lazım
canım hiç üzülme.. bana neler neler dediler.. 10 gündür ne yediğim ne uyuduğum belli.. doktor doktor gezdik.. meğer hiç bişeyi yokmuş. ultrasonu eğik tuttukları için yanlış görüyolarmış.Moralim.cok.bozuldu.bugun dr kucuk bebegimin sol bobregini goremedi iki ayri makinada 3kere uzun uzun bakti.yinede goremedi haftaya tekrar bakalim dedi.ayrintili.ult.bile girmistim boyle bir sey cikmamisti.aglamaktan mafoldum bebekleride uzdum
sağol canımCanim gechmish olsun, iyi dushun inshallah her shey iyi olur. Ben 25 ci haftamdamdan Nidilat kullaniyorum erken doguma karshi. Sen kullanmiyormuudun?
Canim benim sagolasin sizde sorun neydi.ben dun dr gitti, tekrar oda evet sol tarafta kanlanma goremedim sol bobregi olmayabilir dedi.belkide biz goremiyoruz dogsun o zaman kontrolumuzu yapariz dedi.kabullendim bu durumu sagsalim dogsunlar yasamalarina engel olmasinda yeterli ozeni dikkati gisteririm ben onlara.ayrintili ultrasonda ggorulememesiini bu konuda uyarilmadigimi hhazmedemiyorumcanım hiç üzülme.. bana neler neler dediler.. 10 gündür ne yediğim ne uyuduğum belli.. doktor doktor gezdik.. meğer hiç bişeyi yokmuş. ultrasonu eğik tuttukları için yanlış görüyolarmış.
kalp odacığı geniş, kaçak var, kafası küçük gibi bir sürü şey söyledi. perinatolog kardiyoloji gezindik. sadece kordonunda tek atardamar varmış. kalp iyiymiş ama stresten öldük tabi..Canim benim sagolasin sizde sorun neydi.ben dun dr gitti, tekrar oda evet sol tarafta kanlanma goremedim sol bobregi olmayabilir dedi.belkide biz goremiyoruz dogsun o zaman kontrolumuzu yapariz dedi.kabullendim bu durumu sagsalim dogsunlar yasamalarina engel olmasinda yeterli ozeni dikkati gisteririm ben onlara.ayrintili ultrasonda ggorulememesiini bu konuda uyarilmadigimi hhazmedemiyorum
Susush sana neden nidilat verildi hersey yolunda mi erken dogum riskin mi varCanim gechmish olsun, iyi dushun inshallah her shey iyi olur. Ben 25 ci haftamdamdan Nidilat kullaniyorum erken doguma karshi. Sen kullanmiyormuudun?
Ay canim ya gelmis gecmis olsun insallah sagsalim sorunsuz dogarlar.inan bende hem cok uzuldum hem cok stres yaptim.ama simdi dedim ya rahatim allahin takdiri.bu sorunlarda bebislerimizin nazar boncugu olsun baska sorun yasanmasin.zamaninda dogsunlarkalp odacığı geniş, kaçak var, kafası küçük gibi bir sürü şey söyledi. perinatolog kardiyoloji gezindik. sadece kordonunda tek atardamar varmış. kalp iyiymiş ama stresten öldük tabi..
Evet ayakta durmak ve yorulmak kesinlikle soru lari arttiriyor.ben gecen gun yasadim o tek tarafli sertlesmeyi ama benim kucuk bebekten oldugunu dusunuyorum sirtini bir yasliyor oraya cekilmiyorAdet sancisi rahmin genislemesinden olurmus. Hadi bazen karnimiz biranda sertlesiyor, tas gibi oluyor ya. Sanirim sanci bu. Boyle durumsa su icip, yan yatmayi oneriyor doktorlar. Belli bir miktari normal ama fazla sık oluyorsa erken dogum belirtisi olarak goruyorlar. Ayakta cok durup, yorulmak bunu artiriyor.
Bende insallah 28.haftada izne ayrilacam.kilo ilgili sikinti yapma cunku ikizlerin 30.hafta sonrasi gelisimleri cok yavasliyor yavas ilerliyormus.cogu annede duydum kimi anne kilo aliyor bebek almiyor bebek aliyor anne almiyor her hafta degisiyormus.alir sennkilerde. proteine yuklen.sut yogurt yumurta peyni vsBenim calisirken cok olurdu. Simdi hala oluyor ama abarti degil sukur. Yavas yavaş sistigini ve sertlestigini hissediyorsun. Bende o sira bir de sicak basmasi oluyor. Q kac dakika suruyor, duzeliyor.
Bebislerim bu haftalarda fazla kilo almadilar ya. Benden onde olanlarda boyle birsey oldu mu acaba. Kilolari normal ama onceleri onden gidiyordu. Simdi normale dondu. Almazlarsa kilo diye endise ediyorum
Yok canim aslinda oyle bir risk yok. Sadece ikiz gebelikte kullaniliyor,Susush sana neden nidilat verildi hersey yolunda mi erken dogum riskin mi var
Canim benim, protein agirlikli besleniyorum ama herhalde benim de azalacak gibi hissediyorum. Birde daha cok hareket ederlerdi, ediyorlar yine ama daha az. Yavrularimin yeri daraldi sanirim. Ama mesajin biraz rahatlatti. Saol canimBende insallah 28.haftada izne ayrilacam.kilo ilgili sikinti yapma cunku ikizlerin 30.hafta sonrasi gelisimleri cok yavasliyor yavas ilerliyormus.cogu annede duydum kimi anne kilo aliyor bebek almiyor bebek aliyor anne almiyor her hafta degisiyormus.alir sennkilerde. proteine yuklen.sut yogurt yumurta peyni vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?