2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bende de öyle ağrılar oluyor acaba sancı mi haftaya kontrolde bi soruym.
aslında adet ağrısı gibi hissedilen ağrılar bebeklerin büyümesinden ve artık yerlerinin genişletmeye çalışmasından olur dedi doktorumuz ama yinede bi NSTye gir bakalım dedi bende bu ağrıların normal olduğunu düşündüğüm için hiç kaygılanmadan 20 dakika cihaza bağlı kaldım doktor sancın var diyince çok şaşırdım sende dr.una söyle için rahat etsinALLAH hepimize sorunsuz,sağlıklı 36 haftaya gelmeyi ve hatta geçmeyi nasip etsin

bende canım henüz bebek arabasından önceki eksikleri ne marka alacağıma nasıl bir alışveriş yapacağıma karar veremedim ama bebek arabası başlıbaşına bir sorun k.k da okuduğum çoğu yerde iki ayrı araba alıp aparatla birleştirmekten bahsedilmiş her marka arabaya bu aparat uymuyormus birde 2 arabayı birleştirince arada boşluk oluyormuş ve aradaki mesafe arabanın enine genişlemesine sebep oluyormuş çoğu asansör ve kapılardan geçmiyormuş çok zor bu işler inşaALLAH sen uygun olanı bulup bizimlede paylaşırsın

doğumu yaklaşmış anneler yatak olarak ne düşünüyorsunuz?benim evimde yer dar oğlumun odası var ama oraya bebekleri koyamam şimdiden düşünüyorum nasıl bir yatak olabilir diye
canım benimde evim dar ayrı oda yapacak müsait bir oda yok yatak odasına göre beşik almam lazım 2 tane küçük beşik alsam büyüdüklerinde sığmazlar karyola tipi alsam odaya 1 tane sığar bende kara kara düşünüyorum bakalım nasıl çözümler üreteceğiz

Bende tek tek alıp birleştirmeyi düşünüyorum. Evde chicco lightway var bir tane daha alıcam. Hem tam yatıyor hemde kapaninca kucuk kalıyor baston arabalardan. Oğlumda da büyük almamıştık otomobilimiz kucuk çünkü. Şimdide ikiye ayırır oyle bagaja koyarız diye düşünüyorum.
Birde chicco lightwayin ikilisini gördüm oda cok büyük degil aslında onu da aklımda tutuyorum.

Adet sancisi rahmin genislemesinden olurmus. Hadi bazen karnimiz biranda sertlesiyor, tas gibi oluyor ya. Sanirim sanci bu. Boyle durumsa su icip, yan yatmayi oneriyor doktorlar. Belli bir miktari normal ama fazla sık oluyorsa erken dogum belirtisi olarak goruyorlar. Ayakta cok durup, yorulmak bunu artiriyor.

Kızlar her hastane çıkışta ana kucağını şart koşuyor mu, illa almak gerekiyor mu? Bilgisi olan...

arkadaşlar 5+4 haftalık hamıleyım ikiz beklıyorum dün biraz kahverengi lekelenmem oldu endişelendım biraz bugun doktotra gıttım ikinci kesem abiraz küçük kalmış tam gelişmemiş daha kalp atısınıda duymadım korkuyorum basına böle bişi gelen varmı..

Canim gechmish olsun, iyi dushun inshallah her shey iyi olur. Ben 25 ci haftamdamdan Nidilat kullaniyorum erken doguma karshi. Sen kullanmiyormuudun?

Moralim.cok.bozuldu.bugun dr kucuk bebegimin sol bobregini goremedi iki ayri makinada 3kere uzun uzun bakti.yinede goremedi haftaya tekrar bakalim dedi.ayrintili.ult.bile girmistim boyle bir sey cikmamisti.aglamaktan mafoldum bebekleride uzdum
canım hiç üzülme.. bana neler neler dediler.. 10 gündür ne yediğim ne uyuduğum belli.. doktor doktor gezdik.. meğer hiç bişeyi yokmuş. ultrasonu eğik tuttukları için yanlış görüyolarmış.

Canim gechmish olsun, iyi dushun inshallah her shey iyi olur. Ben 25 ci haftamdamdan Nidilat kullaniyorum erken doguma karshi. Sen kullanmiyormuudun?
sağol canım iyi dileklerin için henüz Nidilat yada benzeri ilaç vermedi en az 36. haftayı görürüz inşaALLAH

canım hiç üzülme.. bana neler neler dediler.. 10 gündür ne yediğim ne uyuduğum belli.. doktor doktor gezdik.. meğer hiç bişeyi yokmuş. ultrasonu eğik tuttukları için yanlış görüyolarmış.
Canim benim sagolasin sizde sorun neydi.ben dun dr gitti, tekrar oda evet sol tarafta kanlanma goremedim sol bobregi olmayabilir dedi.belkide biz goremiyoruz dogsun o zaman kontrolumuzu yapariz dedi.kabullendim bu durumu sagsalim dogsunlar yasamalarina engel olmasinda yeterli ozeni dikkati gisteririm ben onlara.ayrintili ultrasonda ggorulememesiini bu konuda uyarilmadigimi hhazmedemiyorum

kalp odacığı geniş, kaçak var, kafası küçük gibi bir sürü şey söyledi. perinatolog kardiyoloji gezindik. sadece kordonunda tek atardamar varmış. kalp iyiymiş ama stresten öldük tabi..

kalp odacığı geniş, kaçak var, kafası küçük gibi bir sürü şey söyledi. perinatolog kardiyoloji gezindik. sadece kordonunda tek atardamar varmış. kalp iyiymiş ama stresten öldük tabi..
Ay canim ya gelmis gecmis olsun insallah sagsalim sorunsuz dogarlar.inan bende hem cok uzuldum hem cok stres yaptim.ama simdi dedim ya rahatim allahin takdiri.bu sorunlarda bebislerimizin nazar boncugu olsun baska sorun yasanmasin.zamaninda dogsunlar

Evet ayakta durmak ve yorulmak kesinlikle soru lari arttiriyor.ben gecen gun yasadim o tek tarafli sertlesmeyi ama benim kucuk bebekten oldugunu dusunuyorum sirtini bir yasliyor oraya cekilmiyor

Benim calisirken cok olurdu. Simdi hala oluyor ama abarti degil sukur. Yavas yavaş sistigini ve sertlestigini hissediyorsun. Bende o sira bir de sicak basmasi oluyor. Q kac dakika suruyor, duzeliyor.
Bebislerim bu haftalarda fazla kilo almadilar ya. Benden onde olanlarda boyle birsey oldu mu acaba. Kilolari normal ama onceleri onden gidiyordu. Simdi normale dondu. Almazlarsa kilo diye endise ediyorum

Bende insallah 28.haftada izne ayrilacam.kilo ilgili sikinti yapma cunku ikizlerin 30.hafta sonrasi gelisimleri cok yavasliyor yavas ilerliyormus.cogu annede duydum kimi anne kilo aliyor bebek almiyor bebek aliyor anne almiyor her hafta degisiyormus.alir sennkilerde. proteine yuklen.sut yogurt yumurta peyni vs

Susush sana neden nidilat verildi hersey yolunda mi erken dogum riskin mi var
Yok canim aslinda oyle bir risk yok. Sadece ikiz gebelikte kullaniliyor,
Chunki ikiz gebelikte erken dogum ihtimali yuksek. Gunde 1 kere kullaniyorum. Inshallah iyi gelir:)

Canim benim, protein agirlikli besleniyorum ama herhalde benim de azalacak gibi hissediyorum. Birde daha cok hareket ederlerdi, ediyorlar yine ama daha az. Yavrularimin yeri daraldi sanirim. Ama mesajin biraz rahatlatti. Saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…