Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı öğretmenler hiç nöbet tutmuyor diye biliyorum. doktoruna söylle bence bişeyler yapabilir gibi geliyor.Kizlar ben ogretmenim ve bugun nobetciydim sogukta ve ayakta durmaktan mafoldum.ve sol gogsumun alti cok agriyor.ikiz annelerde nobetten dusme olayi yine 24.hafta mi yoksa dr ayri bi rapor duzenleyebiliyor mu
Benimkiler tek plasenta 2 kese. Cinsiyetleri erkekmis. sizde durum nasil?Senin bebeklerde tek kese mi yoksa aralarinda zar var mi canim bi de cinsiyetleri ne
Benimde tek pleasanta 2 kese. Bunu 19. Haftada bakan doktorum söyledi. Ama asıl 12-13. Haftalarda belli olurmuş tek yumurta ya da çift yumurta olduğu. Siz kaçıncı haftada öğrendi niz acabaBenimkiler tek plasenta 2 kese. Cinsiyetleri erkekmis. sizde durum nasil?
Cok guzel :) Saglikla buyutmeyi Allah nasip etsin. Kach kilo dogdu ikizlerin?Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün evimize çıktık eve çıkma ve evde yaşanan düzen oluşturma, banyo, beslenme ve sonunda güzel bir uykudan sonra çok yoğun bir gün ve gece yaşadım inşallah gün geçtikçe ve ben iyileştikçe daha iyi olucam şimdilik onlar belirliyor herşeyimi yakında ipleri elime alma daha çok uyuma amacındayım doğumdan beri toplasam 5 saat anca uyumuşumdur o da bölük pörçük onun dışında çok zevkliymiş ikizlerle yaşam allah herkese yaşatsın aratmasın inşallah.
Kuzucuklarinla saglikli mutlu bol gulucuklu bir hayat dilerim. Insallah darisi hepimizin basina, isteyen herkese olsun.Kızlar ben salı günü doğum yaptım çok şükür bebeklerim sağlıklı ve yanımdalar, spinal sezaryen oldum gaz ve hafif dikiş yerlerimde sancım var o kadar. Bunada bin şükür. Darısı sizlerin başına inşallah, allah kurtarsın. Ayrıntılı hikayemi sonra yazarım şimdilik uyumam lazım k.i.b.
Ben 9.haftadan beri biliyorum. En bastan tek kese gorulmesi sadece tek yumurta olabilir anlamina geliyor. 8. haftada iki kalp atisi ve iki bebek gorulmustu. 9. haftada da iki ayri kese oldugunu soyledi doktorum. Sizin haftaniz benden ilerideymis, herhangi bir sikinti oldu mu simdiye kadar?Benimde tek pleasanta 2 kese. Bunu 19. Haftada bakan doktorum söyledi. Ama asıl 12-13. Haftalarda belli olurmuş tek yumurta ya da çift yumurta olduğu. Siz kaçıncı haftada öğrendi niz acaba
Su ana kadar olmadı çok şükür. 26-27 ye kadar risk var dedi doktor ama olmaz inşallah dedi. Bende bu seferde erken dogum riski baslıo hiç bitmio riskler dedim:) hayırlısıyla 37 lerde sağlıklı sıhhatle kucağımıza alırız inşallah.Ben 9.haftadan beri biliyorum. En bastan tek kese gorulmesi sadece tek yumurta olabilir anlamina geliyor. 8. haftada iki kalp atisi ve iki bebek gorulmustu. 9. haftada da iki ayri kese oldugunu soyledi doktorum. Sizin haftaniz benden ilerideymis, herhangi bir sikinti oldu mu simdiye kadar?
Maşallah her şeyin yolunda olması ne güzel. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım. Tadını çıkarmanız da çok güzel. Darısı başımıza inşallah :)Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün evimize çıktık eve çıkma ve evde yaşanan düzen oluşturma, banyo, beslenme ve sonunda güzel bir uykudan sonra çok yoğun bir gün ve gece yaşadım inşallah gün geçtikçe ve ben iyileştikçe daha iyi olucam şimdilik onlar belirliyor herşeyimi yakında ipleri elime alma daha çok uyuma amacındayım doğumdan beri toplasam 5 saat anca uyumuşumdur o da bölük pörçük onun dışında çok zevkliymiş ikizlerle yaşam allah herkese yaşatsın aratmasın inşallah.
kızl<r bende tam bu konuyu sorcaktım monokaryotık dıkoryonık dedıklerımı benımde ole bısey var sanırım ayrı keselerde bebeklerde zatn tup yaptırmıştım ayrıntılı ultrasonda ole gıbı sonrada degıl dendı kafam cok karıştıSu ana kadar olmadı çok şükür. 26-27 ye kadar risk var dedi doktor ama olmaz inşallah dedi. Bende bu seferde erken dogum riski baslıo hiç bitmio riskler dedim:) hayırlısıyla 37 lerde sağlıklı sıhhatle kucağımıza alırız inşallah.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün evimize çıktık eve çıkma ve evde yaşanan düzen oluşturma, banyo, beslenme ve sonunda güzel bir uykudan sonra çok yoğun bir gün ve gece yaşadım inşallah gün geçtikçe ve ben iyileştikçe daha iyi olucam şimdilik onlar belirliyor herşeyimi yakında ipleri elime alma daha çok uyuma amacındayım doğumdan beri toplasam 5 saat anca uyumuşumdur o da bölük pörçük onun dışında çok zevkliymiş ikizlerle yaşam allah herkese yaşatsın aratmasın inşallah.
Evt Monokoryonik diam ni yo tik .aynı pleasantadan besleniyor lar. O nedenle risk oluyor.en iyi gebeliğin başlangıcında görülüyor Muş.kızl<r bende tam bu konuyu sorcaktım monokaryotık dıkoryonık dedıklerımı benımde ole bısey var sanırım ayrı keselerde bebeklerde zatn tup yaptırmıştım ayrıntılı ultrasonda ole gıbı sonrada degıl dendı kafam cok karıştı
Bende o nedenle stres oluyorum insallah bizimde hic bir problem cikmaz. sizin tedavi var miydi birde yasinizi sorsam ayip olmazsa? Gecen gun bir makalede tek cocuklu ve 35-40 yas arasi gebelerde monokoryonik olma olasigi daha yuksek diye birsey okudumda. Benim durumum uyuyor o nedenle merak ettim. Umarim herkese 37. haftalari gormek nasip olur.Su ana kadar olmadı çok şükür. 26-27 ye kadar risk var dedi doktor ama olmaz inşallah dedi. Bende bu seferde erken dogum riski baslıo hiç bitmio riskler dedim:) hayırlısıyla 37 lerde sağlıklı sıhhatle kucağımıza alırız inşallah.
Kızlar ben salı günü doğum yaptım çok şükür bebeklerim sağlıklı ve yanımdalar, spinal sezaryen oldum gaz ve hafif dikiş yerlerimde sancım var o kadar. Bunada bin şükür. Darısı sizlerin başına inşallah, allah kurtarsın. Ayrıntılı hikayemi sonra yazarım şimdilik uyumam lazım k.i.b.
Bu durumun benzeri bende alt tarafa yakin kasiklarda oldu ama tam genital diyemem. Eger oturdugum yerden yada yataktan unutup hizli kalkarsam neredeyse comelmek istiyordum, birden bir batma hissi oluyordu. doktor rahim genislemeye basladigi icin olabilir dedi. bir sure hizli hareket etmeye korktum diyebilirim. Ama son bir kac haftadir yok oldu o his. Umarim seninkide bir sure sonra gecer.Arkadaslar ben henuz ilk haftalardayim ve ayaga kalkinca ve sandalyede oturunca genital bolgem cok aciyor sanki igne batiyor gibi cinsel organim surekli batiyor yatar vaziyette oturunca yada yatinca bisey olmuyor sizde de oluyormuydu bu tur durumlar?
Cokkk tesekkur ederim cevabin icin,bende huzursuz oldum bu sizidan insallah dedigin gibidir canim.Bu durumun benzeri bende alt tarafa yakin kasiklarda oldu ama tam genital diyemem. Eger oturdugum yerden yada yataktan unutup hizli kalkarsam neredeyse comelmek istiyordum, birden bir batma hissi oluyordu. doktor rahim genislemeye basladigi icin olabilir dedi. bir sure hizli hareket etmeye korktum diyebilirim. Ama son bir kac haftadir yok oldu o his. Umarim seninkide bir sure sonra gecer.
34 yaşındayım. Doğal yoldan oldu.tedavisiz. bana da önce çift yumurta dediler.sonrada tek.saglikli olsunlarda inşallah. Doğdu ların anlarız artik:)Sorun cikmadan atlatiriz umarım.Bende o nedenle stres oluyorum insallah bizimde hic bir problem cikmaz. sizin tedavi var miydi birde yasinizi sorsam ayip olmazsa? Gecen gun bir makalede tek cocuklu ve 35-40 yas arasi gebelerde monokoryonik olma olasigi daha yuksek diye birsey okudumda. Benim durumum uyuyor o nedenle merak ettim. Umarim herkese 37. haftalari gormek nasip olur.
Gerçekten ipleri eline alabileceğini ve çok uyuyacağını düşünmüyorsun değil mi hayır düşünüyorsan rüya dan çık:)))
İlk kırk gün en fazla uyuyacağın zaman 5 saat deliksiz rüya gibi bir sayı olan en iyi şekli 3-2-2 gibi sayılar o da gaz başlamadanki ilk zamanlar gaz başladı mı gaz saatinde bittin demektir ayakta salla evde kucakta gez olmadı arabay atla fön makinasını aç olmadı gaz masajına gec vs vs. Ohoooooo :)))üstelik benim ikizlerim 8 aylık ve ben 2 saat uyuyorum 1-1 şeklinde ikiz anneleri topiğine bi girip kendin bak bide istersen inşallah senin bebeklerin öle olmazda tabi allahtan dileğim...allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmek nasip etisn inşallah sana tebrik edierim..
Bikaç soru yanıtlamak için girmiştim ben sormuşsunuz..
Anne sütü evet ırsi genelde ama bende çok dikka ettim günlük bi porsiyon yogun şekerli tatlı hep yedim bitki çayları ve suyumu hiç ihmal etmedim düzenli sağdım sağdıkça artıyor çünkü boş memeyi bile sağdım hiç üşenmedim ilk 10 dk süt gelmese bile bırakmadım sonra geldi geleni kar saydım..
Çatlak içinde 14.haftada hiç karnım yokken lierac kullandım ve karın basen bölgem çatlamadı bi tane bile..ama son iki hfta ödemden o kadar şiştimki babacak içlerim ve diz arakalarım çatlak içinde ..birde süttem dolayı memeler çatlıyor hafifçe..
Allaha emanet olunnn..