Sizinle ayni durumdayiz bende 34 bitti 35 ten gun aliyorum. Saglikli olmalari en onemli sey tabiki. cift yumurta olsaydi daha iyi olurdu tabiki ozaman cok sikinti olmuyormus bebeklerde. Simdiden miyadinda dogum dilerim. Haberleselim insallah. benim durumda birisini bulmak cok iyi oldu:) sizin cinsiyet nedir? benimkiler erkek 3 oglum olacak insallah.34 yaşındayım. Doğal yoldan oldu.tedavisiz. bana da önce çift yumurta dediler.sonrada tek.saglikli olsunlarda inşallah. Doğdu ların anlarız artik:)Sorun cikmadan atlatiriz umarım.
Benimkiler de erkek.1 de kızım var 5 yaşında. Evt çift yumurta da Transfüzyon riski olmuyor. Ama tek plasenta da da olacak die bişi yok. Ins da eşit yaklaşık kilolarda beslenirler Hayirlisi yla insan korkuyo tabii.Sizinle ayni durumdayiz bende 34 bitti 35 ten gun aliyorum. Saglikli olmalari en onemli sey tabiki. cift yumurta olsaydi daha iyi olurdu tabiki ozaman cok sikinti olmuyormus bebeklerde. Simdiden miyadinda dogum dilerim. Haberleselim insallah. benim durumda birisini bulmak cok iyi oldu:) sizin cinsiyet nedir? benimkiler erkek 3 oglum olacak insallah.
ben cok ıyı hatırlıyorum drun bana 9 haftada falandı aralarıda zar var demıstı hatta ben kotumu demıstım yok daha ıyı demıstı sımdı başka bı dr başladım o bole bısey olabılır dedı kafam karıştı acıkcasıEvt Monokoryonik diam ni yo tik .aynı pleasantadan besleniyor lar. O nedenle risk oluyor.en iyi gebeliğin başlangıcında görülüyor Muş.
Zar olması ii. Plasenta tekse sorun ve risk oluşuo. Sizin tek mi plasenta?ben cok ıyı hatırlıyorum drun bana 9 haftada falandı aralarıda zar var demıstı hatta ben kotumu demıstım yok daha ıyı demıstı sımdı başka bı dr başladım o bole bısey olabılır dedı kafam karıştı acıkcası
vallaha cıft kesede tek plesanta olurmu bılmıyırum kı benım dr hıc bısey anlatmayan bırıydı de sızın bebıslerın kılo alımı nasıl pekıZar olması ii. Plasenta tekse sorun ve risk oluşuo. Sizin tek mi plasenta?
Arkadaslar ben henuz ilk haftalardayim ve ayaga kalkinca ve sandalyede oturunca genital bolgem cok aciyor sanki igne batiyor gibi cinsel organim surekli batiyor yatar vaziyette oturunca yada yatinca bisey olmuyor sizde de oluyormuydu bu tur durumlar?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün evimize çıktık eve çıkma ve evde yaşanan düzen oluşturma, banyo, beslenme ve sonunda güzel bir uykudan sonra çok yoğun bir gün ve gece yaşadım inşallah gün geçtikçe ve ben iyileştikçe daha iyi olucam şimdilik onlar belirliyor herşeyimi yakında ipleri elime alma daha çok uyuma amacındayım doğumdan beri toplasam 5 saat anca uyumuşumdur o da bölük pörçük onun dışında çok zevkliymiş ikizlerle yaşam allah herkese yaşatsın aratmasın inşallah.
Cok teşekkür ederim.Pazartesi dr da randevum var kendisine sorayim bende mis kokulu guzel yavrunu sağlıkla kucagina alirsin insallah sende.merhaba. benim geçen hafta böyle bişey başıma geldi. hatta benim yatınca da devam ediyodu. aynı zamanda bacağıma da kramplar giriyodu. çok endişelendim. doktor magnezyum verdi. bol su iç dedi. çok şükür geçti şimdi.
Cok teşekkür ederim.Pazartesi dr da randevum var kendisine sorayim bende mis kokulu guzel yavrunu sağlıkla kucagina alirsin insallah sende.
Ben de almayi dushunuyorum. Madela in style dushunuyorum. Siz hangisini kullaniyorsunuz?Kızlar iyi bir süt sağma makinası alınn. Dünden beri hayatımı kurtardı yoksa bebişlerime çok fazla mama vermek zorunda kalıcaktım
Ben de almayi dushunuyorum. Madela in style dushunuyorum. Siz hangisini kullaniyorsunuz?
avent marka sut sagma makinasini onerdi bir arkadas.acaba hangisi daha iyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?