2015 de ikiz annesi olacaklar!!

34 yaşındayım. Doğal yoldan oldu.tedavisiz. bana da önce çift yumurta dediler.sonrada tek.saglikli olsunlarda inşallah. Doğdu ların anlarız artik:)Sorun cikmadan atlatiriz umarım.
Sizinle ayni durumdayiz bende 34 bitti 35 ten gun aliyorum. Saglikli olmalari en onemli sey tabiki. cift yumurta olsaydi daha iyi olurdu tabiki ozaman cok sikinti olmuyormus bebeklerde. Simdiden miyadinda dogum dilerim. Haberleselim insallah. benim durumda birisini bulmak cok iyi oldu:) sizin cinsiyet nedir? benimkiler erkek 3 oglum olacak insallah.

Benimkiler de erkek.1 de kızım var 5 yaşında. Evt çift yumurta da Transfüzyon riski olmuyor. Ama tek plasenta da da olacak die bişi yok. Ins da eşit yaklaşık kilolarda beslenirler Hayirlisi yla insan korkuyo tabii.

Evt Monokoryonik diam ni yo tik .aynı pleasantadan besleniyor lar. O nedenle risk oluyor.en iyi gebeliğin başlangıcında görülüyor Muş.
ben cok ıyı hatırlıyorum drun bana 9 haftada falandı aralarıda zar var demıstı hatta ben kotumu demıstım yok daha ıyı demıstı sımdı başka bı dr başladım o bole bısey olabılır dedı kafam karıştı acıkcası

Zar olması ii. Plasenta tekse sorun ve risk oluşuo. Sizin tek mi plasenta?

Arkadaslar ben henuz ilk haftalardayim ve ayaga kalkinca ve sandalyede oturunca genital bolgem cok aciyor sanki igne batiyor gibi cinsel organim surekli batiyor yatar vaziyette oturunca yada yatinca bisey olmuyor sizde de oluyormuydu bu tur durumlar?

merhaba. benim geçen hafta böyle bişey başıma geldi. hatta benim yatınca da devam ediyodu. aynı zamanda bacağıma da kramplar giriyodu. çok endişelendim. doktor magnezyum verdi. bol su iç dedi. çok şükür geçti şimdi.

allahım hayırlı evlat etsin inşallah. ne mutlu size. allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Cok teşekkür ederim.Pazartesi dr da randevum var kendisine sorayim bende mis kokulu guzel yavrunu sağlıkla kucagina alirsin insallah sende.

kızlar egzersiz yapıyor musunuz bu aralar gerçi havalar çok kötü evden dışarı bile çıkamıyorum ama pilates veya yogaya başlayan var mı??

Mrb kızlar, bende ikiz bebek beklıyorum.20.haftamdayım. 12. haftada erkek bebeğim için ense kalınlığı 3,2 dedıler cvs yaptırdım,temiz cıktı.boşa 1500tl param gıttı.sımdı 20. hafta detaylıya gırdım ondada kız bebeğim için omuz arteri önden gideceğine arkadan gidiyor,kromozomal risk taşıyabılır,amnıyosentez olması gerekebilir dediler.
Cidden bıktım artık doktorların olasılıklarından bıdı bıdılarından.zengın ınsanlar degılız, doktorların olasılıkları yüzünden henüz ne hastane parası toplayabıldım ne bır bebek odası yapabıldım.Çok bunaldım. benim gibi olan arkadaşlar var mı ? önerileri neler? artık hiçbir doktora inanmıyorum. üstelik kız bebeğin kılosu erkekten 50 gr az ondada sıkıntı olabilirmişş. :S

Kızlar iyi bir süt sağma makinası alınn. Dünden beri hayatımı kurtardı yoksa bebişlerime çok fazla mama vermek zorunda kalıcaktım

herkese merhaba bayanlar sormak istediğim bir şey var 2 gündür bel ağrısı var bende normalmi
acaba bu haftalarda olup aynı sıkıntıyı yaşayan varmı?gece rahat uyuyamıyorum bacağıma kramp tarzı bir
ağrı giriyor doktor randevuma 2 hafta var gidince sorcam şimdiden fikir alabilirsem sevinirim
bide bende iştahsızlık var bulantım geçti cok sükür ama yemek yiyemiyorum 2-3 kasıkla doyuyorum nerdeyse
önerisi olan varmı?

Ikiz hamilelikte farkli farkli sıkıntılar cikabiliyor. Bel agrisi bende de oldu. Hatta ikiz oldugunu ogrenmedigim zamanlarda yuruyuse cikardim. 1 saat surerdi. Normalde bunu ben hep yapardim ama hamilelikten sonra yurumeye baslayinca 10 15 dak. Sonra belime agri girerdi, yani arkadasim normal. Ayakta durmaya, uzun yürümeye gelmiyor. Kramp erken aslinda ama onun icinde magnezyum veriyorlar. Ilerleyen haftalarda belin
yaninda kaburda agrilari da eklenecek.

Bende dun bel agridindan uyuyamadim.ama nedeni temiligi fazla ysptim cok yordum kendimi.allahtan bugun dinlendim iyiyim.bundan sonra esime yaptiracagimm

Ben de almayi dushunuyorum. Madela in style dushunuyorum. Siz hangisini kullaniyorsunuz?

avent marka sut sagma makinasini onerdi bir arkadas.acaba hangisi daha iyi ?

Diğer markaları bilmiyorum ama çok araştırıp Philips avent elektrikli süt sağma makinası aldım. O olmasa şişen ve ateş yapan göğüsler yüzünden hast.lik olabilirdim. Şimdi bebekler iyi ememediği için onlar uyurken ben sağıyorum kalktıklarında önce emmelerini sağlıyorum ondan sonra sağdığım sütü veriyorum kolaylık oluyor

Selam kızlar,
Cesaretimi toplayıp ancak yazabiliyorum size. Buraya en son yazdığımda kahverengi akıntım vardı. 26 Aralık'ta. Ertesi gün bebekler doğdu. 25 hafta 5 günlük. Her şey çok ani oldu. Doktorların da suçu var mıydı bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. Bebeklerimin ikisi de yoğun bakımda küvözde. Çok şükür ben iyiyim. Üçümüz de sağsalim atlattık ama tabi bebeklerin ne kadar küvözde kalacağı, durumlarının ne olacağı belli değil. İkisi de Allah'a emanet. Sağ salim olsunlar, bi ömür çektirme Allahım diye dua ediyorum hep. Daha önce burda yazmıştım sanırım iç çamaşırım ıslanıyo hep idrar kaçırıyorum galiba diye. Belki gerçekten idrardı belki de suyum geliyodu yavaş yavaş bilemiyorum ama sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Sancım bi anda başladı. Durdurdular ama kanamam oldu. Sonra vajinal muayene yapılırken suyum patladı. Doğuma alınmam 10 dk sürdü sürmedi. Kabus gibiydi her şey. Ama Rabbime şükürler olsun iyiyiz, yaşıyoruz. Allah hepimizin evlatlarını sağ salim bağışlasın bize. Dualarınızdan bizi de eksik etmeyin. Şimdiden Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…