Ozelde yaparlar sanirim canim,devlette yapmazlar.kolay gebe kalabilenlere tüp bebek yaparlar mı acaba
Çook istiyorum :) henyz evli değilim. Tup bebek hakkında bilgim yok. Bu yaşıma kadar ikiz bebeklere sahip olanlara çok imrendim :) inş Allah nasip eder.Niye bu konuda meraklısının kız? Çok mu istiyorsun ikizlerin olsun:)..Rabbim sağlıkla nasip etsin yeter ki..tüp bebek sureci çok ağır..
canim gözün aydin hayirli olsun kuzucuklariin.ne güzel küvezede gerek kalmamss.darisi bizlere35_4de aniden suyumun gelmesiyle doğum yAptim
bbklerim 2600 grm dogdular
sukur Kuweze girmediler
darısı basiniza ins
Rabbim gönlüne gore versin inş. Anne tarafında ikiz varsa şansın artar:) herşey gönlünce olsunÇook istiyorum :) henyz evli değilim. Tup bebek hakkında bilgim yok. Bu yaşıma kadar ikiz bebeklere sahip olanlara çok imrendim :) inş Allah nasip eder.
Gözün aydın canım.. Sağlıkla büyüsüne inş yavrularin35_4de aniden suyumun gelmesiyle doğum yAptim
sukur Kuweze girmediler
darısı basiniza ins
Yalnız benim bi merakım var :) mesela doğum izni veriliyor ya 1 sene . Tek doğumda 2 çocuk olduğu için doğum izninin 2 sene olma gibi bi durumu var mı?Rabbim gönlüne gore versin inş. Anne tarafında ikiz varsa şansın artar:) herşey gönlünce olsun
Gozun aydin canim sagsalim atlatmissin direk eline almanda ayri bi mutluluk.2015i bekleyemiyor grup cocuklari anlasilan:)35_4de aniden suyumun gelmesiyle doğum yAptim
sukur Kuweze girmediler
darısı basiniza ins
Gözünuz aydın darısı bizim başımıza35_4de aniden suyumun gelmesiyle doğum yAptim
sukur Kuweze girmediler
darısı basiniza ins
Hayırlı olsun :) Darısı başımıza amin :)35_4de aniden suyumun gelmesiyle doğum yAptim
sukur Kuweze girmediler
darısı basiniza ins
hayırlı olsun canım :) bizlerin çok duaya ihtiyacı var inş. biz de görürüz o günleri35_4de aniden suyumun gelmesiyle doğum yAptim
sukur Kuweze girmediler
darısı basiniza ins
istanbulda doğum yapan ya da yapacak arkadaşlar doğum yapmayı düşündüğünüz hastaneleri öğrenebilir miyim? ben çanakkalede oturuyorum ama erken doğum riski yüzünden 30 haftadan sonra istanbula gelip doğumu orda yapmayı planlıyorum. bebekler için yoğun bakım ünitesi olan tam teşekküllü bir hastane bakıyorum. fiyatı çok fazla değilse özel hastane de olabilir.
ama her hastanede olmuyor bildiğim kadarıyla. ben de düzgün bir hastane arayışındayımYenidogan unutesi erken doğumlarda ücretsiz biliyorum ben öle okumustum yanı ucret alamazlar
Merhaba bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı hftada öğrendiniz acaba ? 12. Hftada belli olurmu ki ? :)
12. Haftada ikisinin de kız oldgunu öğrendimMerhaba bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı hftada öğrendiniz acaba ? 12. Hftada belli olurmu ki ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?