2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Niye bu konuda meraklısının kız? Çok mu istiyorsun ikizlerin olsun:)..Rabbim sağlıkla nasip etsin yeter ki..tüp bebek sureci çok ağır..
Çook istiyorum :) henyz evli değilim. Tup bebek hakkında bilgim yok. Bu yaşıma kadar ikiz bebeklere sahip olanlara çok imrendim :) inş Allah nasip eder.

Çook istiyorum :) henyz evli değilim. Tup bebek hakkında bilgim yok. Bu yaşıma kadar ikiz bebeklere sahip olanlara çok imrendim :) inş Allah nasip eder.
Rabbim gönlüne gore versin inş. Anne tarafında ikiz varsa şansın artar:) herşey gönlünce olsun

Rabbim gönlüne gore versin inş. Anne tarafında ikiz varsa şansın artar:) herşey gönlünce olsun
Yalnız benim bi merakım var :) mesela doğum izni veriliyor ya 1 sene . Tek doğumda 2 çocuk olduğu için doğum izninin 2 sene olma gibi bi durumu var mı?

istanbulda doğum yapan ya da yapacak arkadaşlar doğum yapmayı düşündüğünüz hastaneleri öğrenebilir miyim? ben çanakkalede oturuyorum ama erken doğum riski yüzünden 30 haftadan sonra istanbula gelip doğumu orda yapmayı planlıyorum. bebekler için yoğun bakım ünitesi olan tam teşekküllü bir hastane bakıyorum. fiyatı çok fazla değilse özel hastane de olabilir.

Yenidogan unutesi erken doğumlarda ücretsiz biliyorum ben öle okumustum yanı ucret alamazlar

Slm arkadaslar ben 5 haftalık hamileyim kan degerim 17181.79 çıktı ikiz olabilirmi

slm arkadaşlar
bugün kızlarım çok hareketliler ve galiba içerde büyük bir kapışma var nefes dahi alamıyordum
hemen aklıma müzik geldi ve

yukarıdaki linki dinledim şuan 5. dakikadayım ama galiba uyudular
kesinlikle tavsiye ediyorum

Merhaba bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı hftada öğrendiniz acaba ? 12. Hftada belli olurmu ki ? :)

Kizlar selamlar, insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi, ben de ikizlere hamileyim ve size bir sey sormak istiyorum, 36 yasindayim ve tup bebekle hamile kaldim,17. Haftaya girdik Allaha sukur.
tabi dogal olarak doktorum amniyosentez onerdi, ama cevreden duyduklarim beni tedirgin ediyor acikcasi. Bebeklerde olagandisi bir durum yok ultrasonda.
Ama yasimdan dolayi emin olmak istiyorum, siz hangi testleri yaptirdiniz, harmony prenetal test ikizlerde guvenli midir, yaptiran var mi, yoksa amniyo yu mu onerirsiniz.
yardimci olursaniz cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…