• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Selam kızlar 23 ünde suyum geldiği için acil Sezeryana alındım ve doğum yaptım Bebeklerim sağlıklı çok şükür küveze girmediler

Kaçıncı hafta da doğmuş oldular sidelya?
Kiloları nasıldı
Emziriyor musun
Hastane de mutlaka lazım olan seyler neler neler götürmek lazım
Bize önerilerini yazarsan cok seviniriz vaktin olursa tabi:KK46::KK46:
Saglikla büyüsünler hayırlı mutlu cocuklar olsunlar insallah:nazar::nazar:

Kaçıncı hafta da doğmuş oldular sidelya?
Kiloları nasıldı
Emziriyor musun
Hastane de mutlaka lazım olan seyler neler neler götürmek lazım
Bize önerilerini yazarsan cok seviniriz vaktin olursa tabi:KK46::KK46:
Saglikla büyüsünler hayırlı mutlu cocuklar olsunlar insallah:nazar::nazar:
36.hafta da doğdular sanırım

bana hep bir kiz bir erkek olucak diyorlar aman saglikli hayirli olsunlarda biri de kiz olsun yeter :) benimde bir oglum var tabi insan ister istemez olmayandanda istiyor..insallah Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin su mubarek gunde insallah kabul eder...
amin canım öncelikle sağlıklı olsunlar inşallah

Selam kızlar. Bugün kahverengi akıntıdan dolayı doktora gittim. Bebekler iyi çok şükür. Doktor nolur nolmaz diye Adalat Crono diye bi ilaç verdi. Bir de Proluton iğne. Bu Adalat Crono'yu kullanan var mı aranızda?

Ben kullandım canım. 26 dan 36 haftaya kadar. Günde 1 le başladım sonra 2 kullandım

Kızlar beta hcg test yaptirdim
son adet 28 kasim di ilk ogrendgm gun
22 aralik 133 ertesi gün
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı

Selam kızlar. Bugün kahverengi akıntıdan dolayı doktora gittim. Bebekler iyi çok şükür. Doktor nolur nolmaz diye Adalat Crono diye bi ilaç verdi. Bir de Proluton iğne. Bu Adalat Crono'yu kullanan var mı aranızda?
Merhaba,
Bende 15 haftalik hamileyim, tek yumurta ikizi. 10. haftada yarim gun kadar suren kanamam oldu, ultrasonda rahimde kanama bolgesi gorunmuyor dedi doktor proluton igne ve 10 gun rapor verdi. igneyi haftada 1 toplamda 2 kere vuruldum, Devam eden gunlerde birkac gun kahverengi lekelenmeler oldu ama sonra duru simdi bir sikinti yok. Endiselenme calisiyorsan rapor alip calismiyorsanda evde is yapmayip istirahat etmelisin. Insallah Allah omur verdikten sonra lekelenmeler cok problem olmaz.

ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN.EVET ANNECİKLER CESARETE DAVET EDİP YÜZÜNÜZÜ KOYMADAN GÖBÜŞLERİNİZİN FOTOSUNU BEKLİYORUZ.KOYMASSANIZ HERGÜN GÖBÜŞÜMÜN FOTOSUNU ÇEKERİM ONA GÖRE :-)

Benimde en cok endiselendigim ve merak ettigim konu karnimin 30 dan sonraki haftalarda nasil olacagi. resimleri duzenli cekip paylasmak cok mantikli bence de. En kisa zamanda cekip bende paylasacagim. Bu arada 15. haftamdayim ama ilk hamileligime gore neredeyse 20 hafta gibi oldu bile karnim. Gorunce sizde sasiracaksiniz:KK73:

Benimde en cok endiselendigim ve merak ettigim konu karnimin 30 dan sonraki haftalarda nasil olacagi. resimleri duzenli cekip paylasmak cok mantikli bence de. En kisa zamanda cekip bende paylasacagim. Bu arada 15. haftamdayim ama ilk hamileligime gore neredeyse 20 hafta gibi oldu bile karnim. Gorunce sizde sasiracaksiniz:KK73:
Ben koymştm

Evet ben kucuk hamile akaksu buyuk hamile olarak koyduk.henuz devami gelmedi ;)

2015 te anne olacağımı beklerken 22 aralık 2014 saat 5.38 oğlum 5.39 da kızım dünyaya geldi.Sancıyla hastaneye gittim acil sezeryana alındım.35 haftalık doğdu yavrularım 2 gün küvezde kaldılar.Çooook mutluyum.O kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.

Allah bagislasin canim.insallah bizlerde o haftalara kadar kalip saglikli bebekler dunyaya getiririz.zaman cabuk gecse de bizde kavussak meleklerimize.

2015 te anne olacağımı beklerken 22 aralık 2014 saat 5.38 oğlum 5.39 da kızım dünyaya geldi.Sancıyla hastaneye gittim acil sezeryana alındım.35 haftalık doğdu yavrularım 2 gün küvezde kaldılar.Çooook mutluyum.O kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.
Ayy çok güzel haber pazar pazar mutlucuk oldum allah bagislasin inşallah tüm annelerden duduyarız bu haberleri

Ah canım ne mutlu sana doğum nasıl geçti acil seseryana mı aldılar planlı seseryan mı oldu bebeklerin kilosu kaç bende34+3 oldum sancılarım oluyo dün geceyi yine hastanede geçirdim 1 cm açılmam varmş bi haftacık bari bekleseler diyorum ciğer gwliştici iğne galan yaptılar bana da

canım benim çok sevindim.. hayırlı olsun.. bizlere de dua et o günleri görelim sağlıkla inş.

Back