36.hafta da doğmuş oldular canım biri 2540 diğeri 2360 kilo doğdu emziriyorum ama sütüm yetmiyor mama takviyesine başladık mecburenKaçıncı hafta da doğmuş oldular sidelya?
Kiloları nasıldı
Emziriyor musun
Hastane de mutlaka lazım olan seyler neler neler götürmek lazım
Bize önerilerini yazarsan cok seviniriz vaktin olursa tabi
Saglikla büyüsünler hayırlı mutlu cocuklar olsunlar insallah
Hayırlı uğurlu olsun ne güzel sağlıkla kucağınıza almışsınız bebeklerinizi küvezde de kalmamışlar anladığım kadarıyla allah bize de nasip etin o günleri yaşamamızı benimde az kaldı 35+4 de doğum yapıcam sizden bir hafta daha erken oluş olacak galiba değilmi dr.um küveze girmeyebilirler dedi ama yinede içimde bir endişe var. Zahmet olmazsa doğum öncesi belirtilerden bugüne kadar yaşadıklarınızı bizim için yazabilirmisiniz gün yaklaştıkça kafamda kafamda deli sorular artıyor heyecan ve korku duyuyorum sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var. Sütünüzü sağıyor musunuz ben pompa aldım onu da götürücem yanımda ama başka olmazsa olmaz dediğiniz illa yanınızda şunu da götürün dediğiniz birşey var mı mesela bebeklerinize kıyafet olarak yeni doğan mı aldınız yoksa prematüre beden mi aldınız ben yeni doğan takımlarından almıştım ama çoğu yerde büyük geldiğini yazmışlar. Bunun gibi birçok konuda tecrübeli bilgiye ihtiyacım var.36.hafta da doğmuş oldular canım biri 2540 diğeri 2360 kilo doğdu emziriyorum ama sütüm yetmiyor mama takviyesine başladık mecburen
Aksuaksu sanırım biz senle bir doğurucaz gerçi bende açılma çıkmadı ama bir iki gündür sancılarım çoğaldı belki açılmam olmuştur bakalım kontrolde dr ne dicek. Geçen sefer bana sancın artarsa, açılman olursa hastaneye yatırırım iğne ve serumlarla tutabildiğimiz kadar tutarız ama suyun gelirse yapacak birşey yok hemen sezeryana alırım dedi. Bende hastaneye yatmak istemiyorum yeterince yattım doğumdan doğumdan sonrada inşallah çok yatırmazlar diyorum. Sen bence evdede sadece yat bol su iç, 1 hafta daha dayanırlar bence 1 cmçok fazla değil sıkma canınıAh canım ne mutlu sana doğum nasıl geçti acil seseryana mı aldılar planlı seseryan mı oldu bebeklerin kilosu kaç bende34+3 oldum sancılarım oluyo dün geceyi yine hastanede geçirdim 1 cm açılmam varmş bi haftacık bari bekleseler diyorum ciğer gwliştici iğne galan yaptılar bana da
Bana da öyle geliyo doktrum bana da dedi suyun gelirse hemen doğumhaneye gel dedi 35 bitsin en azından 36 dan gün alalım 36 da bitse süper olur tabi inşallah saglıkla gelirler evde yatyrm ztn bende canm doktrmda dedi boş su iç diyeAksuaksu sanırım biz senle bir doğurucaz gerçi bende açılma çıkmadı ama bir iki gündür sancılarım çoğaldı belki açılmam olmuştur bakalım kontrolde dr ne dicek. Geçen sefer bana sancın artarsa, açılman olursa hastaneye yatırırım iğne ve serumlarla tutabildiğimiz kadar tutarız ama suyun gelirse yapacak birşey yok hemen sezeryana alırım dedi. Bende hastaneye yatmak istemiyorum yeterince yattım doğumdan doğumdan sonrada inşallah çok yatırmazlar diyorum. Sen bence evdede sadece yat bol su iç, 1 hafta daha dayanırlar bence 1 cmçok fazla değil sıkma canını
bildğim kadaryla yok cnm bizim ailee vsrdı ztn yada tüp bebeklerde ikiz şansı artyrMerhabalar. Merakımdan soruyorum. İkiz bebek sahip olmak için özellikle yapılan birşey var mı? Yoksa sadece kısmet mi?
Dogal yolla olursa kismet tabiiki :) Tuple iki embriyo koydurursan ikiz sansi artar ama oda kismet.Tamamen kismet yani :)Merhabalar. Merakımdan soruyorum. İkiz bebek sahip olmak için özellikle yapılan birşey var mı? Yoksa sadece kısmet mi?
Biz 8. haftada kalp atisi duymak icin gittigimizde bir kesede iki bebek ve iki kalp atisi oldugunu soyledi doktor. Esim ve benim o anki halimizi unutamiyorum. inanmadik zaten doktora:) Hala da tam olarak kabullenmedim sanirim.Merak ediyorum tek yumurta ikizi anne adaylari kacinci haftada ikiz surprizini yasadilar:)
Biz 8. haftada kalp atisi duymak icin gittigimizde bir kesede iki bebek ve iki kalp atisi oldugunu soyledi doktor. Esim ve benim o anki halimizi unutamiyorum. inanmadik zaten doktora:) Hala da tam olarak kabullenmedim sanirim.
Ben daha bebeklerin çantasını hazırlamadım kıyafetleri yıkandı ütülendi, biberon,pompa dezenfekte edilmedi, onun dışında bezleri, mendilleri herşeyleri alındı ama çantaya konulmadı açıkçası bebek çantasına neyi ne kadar koymam gerektiğini bilmiyorum sen ne yaptın bu konudaBana da öyle geliyo doktrum bana da dedi suyun gelirse hemen doğumhaneye gel dedi 35 bitsin en azından 36 dan gün alalım 36 da bitse süper olur tabi inşallah saglıkla gelirler evde yatyrm ztn bende canm doktrmda dedi boş su iç diye
Çok üzüldüm geçmiş inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsınız allah sabır versincanım 9 haftalık olmuştu bebeklerim 10 gün önce kontrole gitmiştim bebeğin kalp atışını dinletmişti bize sanırım bir iki gün önce durdu
Sagsalim kucagina alirsin insallah bebislerini.ilk kalp sesleri ilk ultrason goruntuleri ilk kipirdayislari vs derken cok guzel seyler seni bekliyor doyasiya yasaman dilegi ile :)
kolay gebe kalabilenlere tüp bebek yaparlar mı acabaDogal yolla olursa kismet tabiiki :) Tuple iki embriyo koydurursan ikiz sansi artar ama oda kismet.Tamamen kismet yani :)
Ben 7. Haftada öğrendim cnm :)Merak ediyorum tek yumurta ikizi anne adaylari kacinci haftada ikiz surprizini yasadilar:)
Niye bu konuda meraklısının kız? Çok mu istiyorsun ikizlerin olsun:)..Rabbim sağlıkla nasip etsin yeter ki..tüp bebek sureci çok ağır..kolay gebe kalabilenlere tüp bebek yaparlar mı acaba
Çok geçmiş olsun canım..maşallah iyi bebislerine..sağlıkla buyusunler inş analı babalı...Rabbim o günleri bizlere de nasip etsin inş.. Mama veriyorum diye hic üzülmeki sutun gitmesin diyor ark.im.Rabbimin rizkini yiyecekler nasipkeri ne ise36.hafta da doğmuş oldular canım biri 2540 diğeri 2360 kilo doğdu emziriyorum ama sütüm yetmiyor mama takviyesine başladık mecburen
gözün aydın canım darısı bizim başımıza o günleri bizde görürüz inşallah2015 te anne olacağımı beklerken 22 aralık 2014 saat 5.38 oğlum 5.39 da kızım dünyaya geldi.Sancıyla hastaneye gittim acil sezeryana alındım.35 haftalık doğdu yavrularım 2 gün küvezde kaldılar.Çooook mutluyum.O kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?