2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canim bende 35 yasindayim ve tup bebek benimki de.genetikci bir akrabam 37 yasindayken anne oldu.onun doktoru amniyosentez yuzdeyuz dogru sonuc vermiyebiliyormus.yani bir sorun var gibi gosterip cok saglikli bir bebek de dunyaya gelebilirmis.ve o yaptirmamisti.sadece amerikaya kanini yollayip baska bir test varmis onu yaptirmis.1000-1500 dolar falanmis test.amniyosentez zaten riskli birsey birde sonuc kesin olmayinca bende yaptirmayacagim.

ayrıntılı ultrason çektirdiniz mi? Eğer bir sorun yoksa sırf yaştan ötürü amniyosentez önermesi bana çok saçma geldi ben olsam yaptırmazdım açıkçası ama yinede karar sizin tabi

Yazılanları okumaya çalıştım ama göremedim. Şeker yükleme yaptırdıniz mi.25.haftamdayim yapılması gerekiyormuş ama yaptırmak da istemiyorum. Yaptırıp sorun yaşayan oldu mu acaba?

Yazılanları okumaya çalıştım ama göremedim. Şeker yükleme yaptırdıniz mi.25.haftamdayim yapılması gerekiyormuş ama yaptırmak da istemiyorum. Yaptırıp sorun yaşayan oldu mu acaba?
Şeker yüklenmesinde ne sorun olcakki ben yaptircam doktorumuz isterse

Ben sadece ikili test ve ayrıntıkıya girdim

İkizmi seninki ikizlerde ikili test olmuyormus
Evet canım iki kız beklyrm35 haftalık doktrum ikili test yaptı ama güvenilir değil dedi ense kalınlıklarına baktı bide ayrıntılıya girdim ama amnisentez sakıncalı die bilyrm

ben hiç bir testi yaptırmadım sadece ayrıntılıya gireceğim.

bende amniyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılı ultrason yeterli bence

kızlar okadar cok yardımınıza ıhtıyacım varkı tup bebekle ıkızlerıme hamıleyım ve doktorum 4 lu tarama yaptı yüksek rısklı cıktı sonuç varmı aranızda bole bı durum yasayıp ııyı sonuçlar alan amınosentez yaptırmak hıc ıstemıyorum

Ben kesinlikle seker yüklemesi yaptirmicam cok zararlı bebege.
Yapilan testin sonucunda öğreneceğin tek şey seker yükselme olasılığın varmi yokmu ???
Seker yemez doğru beslenirsen zaten olmaz şekerin...
Bu benim düşüncem karatayin söyledikleri bana mantıklı geliyor..
Birçok ülkede yapılmıyor bu zaten...

merhaba, 41 yaşındayım, 17. haftadayım ben de. Uzman bir doktora -doçent-özellikle gittik, perinotolog deniyordu sanırım. Ultrason muayenesinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Amniyosenteze gerek yok dedi. Yaptırmayacağız biz. 20 ile 22. haftalar arasında tekrar gideceğiz aynı doktora.
Kendi jinekoloğum ikili testten başlayarak ikizlerde testlerin sonucu sağlıklı sonuç vermiyor demiş ve bizi perinatologa yönlendirmişti. Harmony prenetal test nedir , onu bilmiyorum tabi.

Bu aralar tv de fln çok bahsediliyor. Erken dogumu tetikliyor die insan korkuyo herseyden.hassas da bi dönemdeyiz sonuçta. Ben de yaptircam mecburen.
Bu karatay ne de dini bilmiyor seker sadece seker yemekle olmuyorki şekerin yükselmesi bebeğe çok zarar veriyomus bu karatayi TV de görmüştüm parasını dolandirmislar bence sacmaliyolar o kadin

Valla ben sadece 2li testi yaptirdim. Digerlerini doktorum istemedi, isteseydi de yaptirmazdim. Kesin sonuc verilmeyen tahlillerle kafami bulandirmak istemem

Merhaba anneler,Her ne kadar yaptirmak istemesem de riskli bir durumun var hem kilolusun hem ikiz gebesim diyerek aklimi celdiler ve bugun 75mg test yaptim. Sonuclar normal cikti sukur. Yaptirmasaydim keske diyorum ama o da aman da icim icimi yiyecekti

İkizlerde bu testler yapılmıyor ki amanyosentez yerine kan alıp yurt dışına gönderiyorlar onu yap bence hormany testi sanırım 1500 TL filan ama ikiz gebelik de taramalar yanlış sonuç veriyormus benim doktorum sadece ayrıntılı ultrason istedi iki defa yaptırdık kotu şeyler düşünme

Merhaba,ben tup bebek tedavisinin 13. Gunundetim ve henuz cok yeniyim 4.5 _5 haftalik cogul gebelik goruluyor.Dun dr keseleri görmeye çalıştı net degil ama 2_3tane goruluyor dedi sali gunu keseleri gormek icin tekrar cagirdi cogul gebelik gibi goruluyor dedi . insallah ben de sizler gibi ilerisini dusunebilirim.

Arkadaslar ,Kese gormek icin ultrasona girerken idrara sıkışık mi olmamiz gerekiyor?

cok teşekkür ederım cevabn ıcın sen nerde oturuyosun yaptırdınmı pekı böyle bı test bızde araştırdık ben ızmırdeyım ve yaptırıp ıcımı rahatlatmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…