- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Kizlar selamlar, insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi, ben de ikizlere hamileyim ve size bir sey sormak istiyorum, 36 yasindayim ve tup bebekle hamile kaldim,17. Haftaya girdik Allaha sukur.
tabi dogal olarak doktorum amniyosentez onerdi, ama cevreden duyduklarim beni tedirgin ediyor acikcasi. Bebeklerde olagandisi bir durum yok ultrasonda.
Ama yasimdan dolayi emin olmak istiyorum, siz hangi testleri yaptirdiniz, harmony prenetal test ikizlerde guvenli midir, yaptiran var mi, yoksa amniyo yu mu onerirsiniz.
yardimci olursaniz cok sevinirim.
Kizlar selamlar, insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi, ben de ikizlere hamileyim ve size bir sey sormak istiyorum, 36 yasindayim ve tup bebekle hamile kaldim,17. Haftaya girdik Allaha sukur.
tabi dogal olarak doktorum amniyosentez onerdi, ama cevreden duyduklarim beni tedirgin ediyor acikcasi. Bebeklerde olagandisi bir durum yok ultrasonda.
Ama yasimdan dolayi emin olmak istiyorum, siz hangi testleri yaptirdiniz, harmony prenetal test ikizlerde guvenli midir, yaptiran var mi, yoksa amniyo yu mu onerirsiniz.
Şeker yüklenmesinde ne sorun olcakki ben yaptircam doktorumuz isterseYazılanları okumaya çalıştım ama göremedim. Şeker yükleme yaptırdıniz mi.25.haftamdayim yapılması gerekiyormuş ama yaptırmak da istemiyorum. Yaptırıp sorun yaşayan oldu mu acaba?
Ben sadece ikili test ve ayrıntıkıya girdimKizlar selamlar, insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi, ben de ikizlere hamileyim ve size bir sey sormak istiyorum, 36 yasindayim ve tup bebekle hamile kaldim,17. Haftaya girdik Allaha sukur.
İkizmi seninki ikizlerde ikili test olmuyormusBen sadece ikili test ve ayrıntıkıya girdim
Evet canım iki kız beklyrm35 haftalık doktrum ikili test yaptı ama güvenilir değil dedi ense kalınlıklarına baktı bide ayrıntılıya girdim ama amnisentez sakıncalı die bilyrmİkizmi seninki ikizlerde ikili test olmuyormus
ben hiç bir testi yaptırmadım sadece ayrıntılıya gireceğim.Kizlar selamlar, insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi, ben de ikizlere hamileyim ve size bir sey sormak istiyorum, 36 yasindayim ve tup bebekle hamile kaldim,17. Haftaya girdik Allaha sukur.
Bu aralar tv de fln çok bahsediliyor. Erken dogumu tetikliyor die insan korkuyo herseyden.hassas da bi dönemdeyiz sonuçta. Ben de yaptircam mecburen.Şeker yüklenmesinde ne sorun olcakki ben yaptircam doktorumuz isterse
merhaba, 41 yaşındayım, 17. haftadayım ben de. Uzman bir doktora -doçent-özellikle gittik, perinotolog deniyordu sanırım. Ultrason muayenesinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Amniyosenteze gerek yok dedi. Yaptırmayacağız biz. 20 ile 22. haftalar arasında tekrar gideceğiz aynı doktora.Kizlar selamlar, insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi, ben de ikizlere hamileyim ve size bir sey sormak istiyorum, 36 yasindayim ve tup bebekle hamile kaldim,17. Haftaya girdik Allaha sukur.
Bu karatay ne de dini bilmiyor seker sadece seker yemekle olmuyorki şekerin yükselmesi bebeğe çok zarar veriyomus bu karatayi TV de görmüştüm parasını dolandirmislar bence sacmaliyolar o kadinBu aralar tv de fln çok bahsediliyor. Erken dogumu tetikliyor die insan korkuyo herseyden.hassas da bi dönemdeyiz sonuçta. Ben de yaptircam mecburen.
İkizlerde bu testler yapılmıyor ki amanyosentez yerine kan alıp yurt dışına gönderiyorlar onu yap bence hormany testi sanırım 1500 TL filan ama ikiz gebelik de taramalar yanlış sonuç veriyormus benim doktorum sadece ayrıntılı ultrason istedi iki defa yaptırdık kotu şeyler düşünmekızlar okadar cok yardımınıza ıhtıyacım varkı tup bebekle ıkızlerıme hamıleyım ve doktorum 4 lu tarama yaptı yüksek rısklı cıktı sonuç varmı aranızda bole bı durum yasayıp ııyı sonuçlar alan amınosentez yaptırmak hıc ıstemıyorum
cok teşekkür ederım cevabn ıcın sen nerde oturuyosun yaptırdınmı pekı böyle bı test bızde araştırdık ben ızmırdeyım ve yaptırıp ıcımı rahatlatmak ıstıyorumİkizlerde bu testler yapılmıyor ki amanyosentez yerine kan alıp yurt dışına gönderiyorlar onu yap bence hormany testi sanırım 1500 TL filan ama ikiz gebelik de taramalar yanlış sonuç veriyormus benim doktorum sadece ayrıntılı ultrason istedi iki defa yaptırdık kotu şeyler düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?