hayirli olsun canim bebislerine sag salim kavusmussun.bol sütlü günler sizeSelam kızlar 23 ünde suyum geldiği için acil Sezeryana alındım ve doğum yaptım Bebeklerim sağlıklı çok şükür küveze girmediler
Gelmis gecmis olsun.bebislerine sagsalim sapasaglam kavusmussun.gozun aydin.insallah darisi bekleyen tum annislerin basina :)Selam kızlar 23 ünde suyum geldiği için acil Sezeryana alındım ve doğum yaptım Bebeklerim sağlıklı çok şükür küveze girmediler
Selam kızlar 23 ünde suyum geldiği için acil Sezeryana alındım ve doğum yaptım Bebeklerim sağlıklı çok şükür küveze girmediler
36.hafta da doğdular sanırımKaçıncı hafta da doğmuş oldular sidelya?
Kiloları nasıldı
Emziriyor musun
Hastane de mutlaka lazım olan seyler neler neler götürmek lazım
Bize önerilerini yazarsan cok seviniriz vaktin olursa tabi
Saglikla büyüsünler hayırlı mutlu cocuklar olsunlar insallah
amin canım öncelikle sağlıklı olsunlar inşallahbana hep bir kiz bir erkek olucak diyorlar aman saglikli hayirli olsunlarda biri de kiz olsun yeter :) benimde bir oglum var tabi insan ister istemez olmayandanda istiyor..insallah Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin su mubarek gunde insallah kabul eder...
allah sabır versin canımkızlar bu gün ikizmiler dilmiler diye netleştirmek için gittim ancak bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim rabbim sizinkilere uzun ömürler versin kabullenmek gerçekten çok zor
Selam kızlar. Bugün kahverengi akıntıdan dolayı doktora gittim. Bebekler iyi çok şükür. Doktor nolur nolmaz diye Adalat Crono diye bi ilaç verdi. Bir de Proluton iğne. Bu Adalat Crono'yu kullanan var mı aranızda?
hayırlı olsun canım. geçmiş olsun. Bize de dua et. Rabbim bize de inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSelam kızlar 23 ünde suyum geldiği için acil Sezeryana alındım ve doğum yaptım Bebeklerim sağlıklı çok şükür küveze girmediler
Merhaba,Selam kızlar. Bugün kahverengi akıntıdan dolayı doktora gittim. Bebekler iyi çok şükür. Doktor nolur nolmaz diye Adalat Crono diye bi ilaç verdi. Bir de Proluton iğne. Bu Adalat Crono'yu kullanan var mı aranızda?
ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN.EVET ANNECİKLER CESARETE DAVET EDİP YÜZÜNÜZÜ KOYMADAN GÖBÜŞLERİNİZİN FOTOSUNU BEKLİYORUZ.KOYMASSANIZ HERGÜN GÖBÜŞÜMÜN FOTOSUNU ÇEKERİM ONA GÖRE
Ben koymştmBenimde en cok endiselendigim ve merak ettigim konu karnimin 30 dan sonraki haftalarda nasil olacagi. resimleri duzenli cekip paylasmak cok mantikli bence de. En kisa zamanda cekip bende paylasacagim. Bu arada 15. haftamdayim ama ilk hamileligime gore neredeyse 20 hafta gibi oldu bile karnim. Gorunce sizde sasiracaksiniz
Evet ben kucuk hamile akaksu buyuk hamile olarak koyduk.henuz devami gelmediBenimde en cok endiselendigim ve merak ettigim konu karnimin 30 dan sonraki haftalarda nasil olacagi. resimleri duzenli cekip paylasmak cok mantikli bence de. En kisa zamanda cekip bende paylasacagim. Bu arada 15. haftamdayim ama ilk hamileligime gore neredeyse 20 hafta gibi oldu bile karnim. Gorunce sizde sasiracaksiniz
2015 te anne olacağımı beklerken 22 aralık 2014 saat 5.38 oğlum 5.39 da kızım dünyaya geldi.Sancıyla hastaneye gittim acil sezeryana alındım.35 haftalık doğdu yavrularım 2 gün küvezde kaldılar.Çooook mutluyum.O kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.
Ayy çok güzel haber pazar pazar mutlucuk oldum allah bagislasin inşallah tüm annelerden duduyarız bu haberleri2015 te anne olacağımı beklerken 22 aralık 2014 saat 5.38 oğlum 5.39 da kızım dünyaya geldi.Sancıyla hastaneye gittim acil sezeryana alındım.35 haftalık doğdu yavrularım 2 gün küvezde kaldılar.Çooook mutluyum.O kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.
Ah canım ne mutlu sana doğum nasıl geçti acil seseryana mı aldılar planlı seseryan mı oldu bebeklerin kilosu kaç bende34+3 oldum sancılarım oluyo dün geceyi yine hastanede geçirdim 1 cm açılmam varmş bi haftacık bari bekleseler diyorum ciğer gwliştici iğne galan yaptılar bana da2015 te anne olacağımı beklerken 22 aralık 2014 saat 5.38 oğlum 5.39 da kızım dünyaya geldi.Sancıyla hastaneye gittim acil sezeryana alındım.35 haftalık doğdu yavrularım 2 gün küvezde kaldılar.Çooook mutluyum.O kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.
canım benim çok sevindim.. hayırlı olsun.. bizlere de dua et o günleri görelim sağlıkla inş.2015 te anne olacağımı beklerken 22 aralık 2014 saat 5.38 oğlum 5.39 da kızım dünyaya geldi.Sancıyla hastaneye gittim acil sezeryana alındım.35 haftalık doğdu yavrularım 2 gün küvezde kaldılar.Çooook mutluyum.O kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.
Teşekkür ederim canım Rabbim burda bekleyen tüm arkadaslara zamanında sağ salim doğurmayi nasip etsinhayirli olsun canim bebislerine sag salim kavusmussun.bol sütlü günler size
Amin canım tesekkur ederim sizler içinde dua edicemGelmis gecmis olsun.bebislerine sagsalim sapasaglam kavusmussun.gozun aydin.insallah darisi bekleyen tum annislerin basina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?