Ayy ne güzel canım ya banada dua et bende kızım olmasını cok istiyorum:)bir oğlum varİki kız canım
bana hep bir kiz bir erkek olucak diyorlar aman saglikli hayirli olsunlarda biri de kiz olsun yeter :) benimde bir oglum var tabi insan ister istemez olmayandanda istiyor..insallah Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin su mubarek gunde insallah kabul eder...Ayy ne güzel canım ya banada dua et bende kızım olmasını cok istiyorum:)bir oğlum var
bakalım bu ufaklıklar ne olacak o kadar heycanlı bir süreç ki
ben cinsiyetlerini henuz bilmedigim icin dusunmedim ama oglum arada onerilerde bulunuyor tabi :)Slm herkese gobusler harika bende 22+5 ve 8 kilo aldim heralde bundan sonra iyice siserim. Ikizlerim kiz benim isim olarak neler dusundunuz biz karar veremiyoruzda
canim seni merak ediyorum sende koyarmisin gobusunun fotosunu rica etsem?İnşallah cnm 2500 doğmaları için ultrasonda 2800 filan çıkmaları gerekiyor galiba.
son düzlük fenaymış şuan ağrıdan kasılmalardan ağlamak üzereyim sabah olur mu acep? :)
41 kere maşallah benden zayıfsın sanırım ben 12 kilo aldım ama göbeğim seninkinden baya büyük en tombik göbüşlünüz benim galiba aranızda:)
Benim 7 aylıktan itibaren çok büyüdü göbeğim yoksa herşey iyiydi sadece normal hamile sandıkları için karışıklık oluyordu şuan doğuma gidecek boyutta karnım hiç 8 aylık gibi değilim.
benim 12. gun 151 di ve ikiz....mrb arkadaşlar benim 12. gün değerim 328 çıktı hamd olsun rabbime..ikiz olabilir dedi doktorum sizin değerleriniz nasıldı acaba?
Aslinda kafamiz baya karisik esim duru diyo aklimizdaki digerleri beril ada derin buglem beren idilben cinsiyetlerini henuz bilmedigim icin dusunmedim ama oglum arada onerilerde bulunuyor tabi :)
peki sen ne isim dusundun?
Slm herkese gobusler harika bende 22+5 ve 8 kilo aldim heralde bundan sonra iyice siserim. Ikizlerim kiz benim isim olarak neler dusundunuz biz karar veremiyoruzda
beren ve idil guzel bence :) oglum ece diyor esim esra bende pelin kiz olursa ...tabi simdilik ilk aklimiza gelenlerdi bunlar...Aslinda kafamiz baya karisik esim duru diyo aklimizdaki digerleri beril ada derin buglem beren idil
canım hangi hastanede doğum yapacaksın ?Selam kızlar dr.dan geldim kısmetse erken gelmeye kalkmazlarsa ayın 6 sında doğuma gidicem bugün odamızı bile rezerve ettirdik çok heyecanlıymış, o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Onun dışında hafif sancılarım çıktı nst de, sonra alttan muayene oldum. Çok şükür açılmam filan yokmuş, rahim ağzı uzunluğuda bebeklerin suları da iyiymiş yani benim kasılmalar ve sancılar yalancıymış gerçeğini çekmek istemezdim yalancısı bile canıma okuyor beni
Canim allah sabir versinkızlar bu gün ikizmiler dilmiler diye netleştirmek için gittim ancak bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim rabbim sizinkilere uzun ömürler versin kabullenmek gerçekten çok zor
Allah sabır versin arkadaşımkızlar bu gün ikizmiler dilmiler diye netleştirmek için gittim ancak bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim rabbim sizinkilere uzun ömürler versin kabullenmek gerçekten çok zor
Gechmish olsun, Allah sabr versin.kızlar bu gün ikizmiler dilmiler diye netleştirmek için gittim ancak bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim rabbim sizinkilere uzun ömürler versin kabullenmek gerçekten çok zor
ayyy ikisinin birdenmii? nasil uzuldum anlatamamkızlar bu gün ikizmiler dilmiler diye netleştirmek için gittim ancak bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim rabbim sizinkilere uzun ömürler versin kabullenmek gerçekten çok zor
canim benimde sancilar artti bakalm bebisler ne zaman dogacak doktorum yalanci sanci old beklemede.ins bi kac hafta dururlar yaSelam kızlar dr.dan geldim kısmetse erken gelmeye kalkmazlarsa ayın 6 sında doğuma gidicem bugün odamızı bile rezerve ettirdik çok heyecanlıymış, o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Onun dışında hafif sancılarım çıktı nst de, sonra alttan muayene oldum. Çok şükür açılmam filan yokmuş, rahim ağzı uzunluğuda bebeklerin suları da iyiymiş yani benim kasılmalar ve sancılar yalancıymış gerçeğini çekmek istemezdim yalancısı bile canıma okuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?