Yok yorum yapmadı. Gebelikte normal akıntı ama kanama olursa hemen ara dedi. Çok şükür yok kanama ama akıntı devam ediyo.kahverengi akıntın ile ilgili yorum yapmadı mı? bir şey çıkmamasına çok sevindim bana da monurol verdi suda eriyen bir toz .cec 1000 verdi o da su da eriyor antibiyotikmiş. tadı iğrenç. bir de gyno-lomexin fitil.inşallah sıkıntısız atlatırız
hahah ay süpermiş senin olayMaşallah minicikmiş göbeğin, ben 12 haftalıkken hava alanında dr.raporu sormuşlardı, 18 haftalıkken yine havaalanında özel muamele göstermişler di şimdi gitsem kesin almazlar beni düşün halimi :) yarın çekersem koyarım belki bende şimdiki durumumu sürekli yattığım için son halimin fotosu yok çekmeye kalkınca da olmuyor zaten dağ gibi birşey çıkıyor ortaya
Benim ondan hiç haberim yok tabiki bende haber veirirm canm yaa benmkilerde biri2100 digeri2300 dü inşallah 2500 falan dogarşar ne gzl olurSeni okadar iyi anlıyorumki benimde kasıklarım çok ağrıyor yürürken bile o bölge fena acıyor bacaklarımı açmakta bile zorlanıyorum yatakta sağdan sola dönmek bile tam bir işkence ama bebeklerimiz için katlanıcaz yeterki onlar iyi olsun ben ocağın ilk haftasına odaklandım inşallah o zamana kadar bebeklerde bende dayanabilirim. Ben her hafta gidiyorum dr.a nst ye de bağlanıyorum geçen hafta nst bile canımı yakmış zor yatmıştım düşün halimi :) bebeklerden biri 2 100 diğeri 2300 çıkmıştı ama içerisi çok karışık artık ölçümler net ve kesin bilgi vermeyebilir doğumda da 300 gr kadar düşük olurlar buna pek takılma dedi, önemli olan 2 kiloyu bulmaları dedi.
36 olduğunda alırlar bence zaten normali 36-37. Haftalarmış, ayy bakarsın aynı gün doğururuz, sende doğurursan haber ver muhakkak kafamda bi sürü soru var çünkü :) bizden birtek flufem adlı arkadaş doğum yaptı geçen cuma onu da merak ediyorum bebekleri ve kendi nasıl acaba?
çok datlusun :) maşallah sizlereBuda ben
masallah cok tatlisiniz ucunuzde :) minicikte karnin varmis :) kac kilo aldin canim?Buda ben
masallah kibar bir karnin olacak sanirim.kac kilo aldin canim?
teşekkür ederim bebeişler sağlıklı olsunda goca göbüş olmaya razıyım.şukadar 4 kg aldım ama daha başındayım.darısı başına şimdiden foto tutmaya başla bencemasallah kibar bir karnin olacak sanirim.kac kilo aldin canim?
Maşallah minicikmiş göbeğin, ben 12 haftalıkken hava alanında dr.raporu sormuşlardı, 18 haftalıkken yine havaalanında özel muamele göstermişler di şimdi gitsem kesin almazlar beni düşün halimi :) yarın çekersem koyarım belki bende şimdiki durumumu sürekli yattığım için son halimin fotosu yok çekmeye kalkınca da olmuyor zaten dağ gibi birşey çıkıyor ortaya
Buda ben
18 kilo aldım canımmasallah cok tatlisiniz ucunuzde :) minicikte karnin varmis :) kac kilo aldin canim?
İnşallah cnm 2500 doğmaları için ultrasonda 2800 filan çıkmaları gerekiyor galiba.Benim ondan hiç haberim yok tabiki bende haber veirirm canm yaa benmkilerde biri2100 digeri2300 dü inşallah 2500 falan dogarşar ne gzl olur
son düzlük fenaymış şuan ağrıdan kasılmalardan ağlamak üzereyim sabah olur mu acep? :)Slm son duzluge giren hamisler nasilsiniz?
Buda ben
Aynen benim gobek de simdiden bayaa cikti.ilerleyen zamanlarda ne olacak bu gidisle diyordum.benim gecen haftadan beri herkes anliyor disarda hamile oldugumu.seninki bayaa buyuk yani.demek benimki de oyle olacak.yandik...
18 kilo aldım canım
vallahi 10-13 arasi bir cevap bekliyordum gerekten masallah....18 kilo aldım canım
aynen bizim gobusler cikinca bizde koyariz :)Bu resim koyma fikri harika..
Gercekten hem bizler icin kalıcı bir ani ve günlük hemde yeni ikiz hamilelere eskilerden müthiş güzel kalıcı bilgi ve tecrübeler...
İki kız canımAksu senin iki erkekmiydi?..
Cok one doğru büyümüş sivri karnın cok güzel...
Zaten minyon bir tırsın sanırım cok tatlı bir hamilesin
Maşallah maşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?