2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yok yorum yapmadı. Gebelikte normal akıntı ama kanama olursa hemen ara dedi. Çok şükür yok kanama ama akıntı devam ediyo.

hahah ay süpermiş senin olay yarın yolla bu hallerin tekrarı yok bir daha ikiz hamile kalma olasılığım yoktur sanırım.o yüzden merak içindeyim

Benim ondan hiç haberim yok tabiki bende haber veirirm canm yaa benmkilerde biri2100 digeri2300 dü inşallah 2500 falan dogarşar ne gzl olur

Aynen benim gobek de simdiden bayaa cikti.ilerleyen zamanlarda ne olacak bu gidisle diyordum.benim gecen haftadan beri herkes anliyor disarda hamile oldugumu.seninki bayaa buyuk yani.demek benimki de oyle olacak.yandik...

Benim ondan hiç haberim yok tabiki bende haber veirirm canm yaa benmkilerde biri2100 digeri2300 dü inşallah 2500 falan dogarşar ne gzl olur
İnşallah cnm 2500 doğmaları için ultrasonda 2800 filan çıkmaları gerekiyor galiba.

Slm son duzluge giren hamisler nasilsiniz?
son düzlük fenaymış şuan ağrıdan kasılmalardan ağlamak üzereyim sabah olur mu acep? :)

41 kere maşallah benden zayıfsın sanırım ben 12 kilo aldım ama göbeğim seninkinden baya büyük en tombik göbüşlünüz benim galiba aranızda:)

Aynen benim gobek de simdiden bayaa cikti.ilerleyen zamanlarda ne olacak bu gidisle diyordum.benim gecen haftadan beri herkes anliyor disarda hamile oldugumu.seninki bayaa buyuk yani.demek benimki de oyle olacak.yandik...

Benim 7 aylıktan itibaren çok büyüdü göbeğim yoksa herşey iyiydi sadece normal hamile sandıkları için karışıklık oluyordu şuan doğuma gidecek boyutta karnım hiç 8 aylık gibi değilim.

neo ponetran fitil kullanan varmi arkadaşlar bir zarari olurmu akinti için verdi doktor

Eklentiler

• IMG_20141225_215040.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 72
Bu resim koyma fikri harika..
Gercekten hem bizler icin kalıcı bir ani ve günlük hemde yeni ikiz hamilelere eskilerden müthiş güzel kalıcı bilgi ve tecrübeler...

Bu resim koyma fikri harika..
Gercekten hem bizler icin kalıcı bir ani ve günlük hemde yeni ikiz hamilelere eskilerden müthiş güzel kalıcı bilgi ve tecrübeler...
aynen bizim gobusler cikinca bizde koyariz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…