• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hayırlı olsun :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin seninde :) Ben 6. Haftamda görmüştüm bebekleri biri 0.477 mm diğeri de 0.512 mm. Beta hcg herkesde aynı olmuyo canım ya çok kafana takma derim ben.
İnşallah canım inşallah bu sefer görürüm bebeklerimi önceki yaşadığımdan dılayı pskolojim bozuldu sanırım keselerim de daha çok küçük bir hafa geriden geliyor dedi normal görünmemesi daha çok küçükler dedi Allahımm inşallah bu sefer olur tam dört sene bitti evleneli ve nedensiz inferlite engeline takılmıştık şimdiyse peş peşe hamilelik haberleri inşallah sonu hayırlı olur hepimiz için...

Benim sata göre 7+1 ama doktor 6+4 dedi ikizlerin ikiside kalp atışları duyuldu inşallah saglıkla gelirler artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bu yorgunluk hissi ne zaman geçecek bilen var mı ?? gerçi ben gerçekten yoruldum bu ara sanırım hem iş hem yatılı misafir bi yandan ev işleri :(

Ne misafiri ya hamile kızın evine yatılı misafir mi gelir düşüncesizlik bence

İnşallah canım inşallah bu sefer görürüm bebeklerimi önceki yaşadığımdan dılayı pskolojim bozuldu sanırım keselerim de daha çok küçük bir hafa geriden geliyor dedi normal görünmemesi daha çok küçükler dedi Allahımm inşallah bu sefer olur tam dört sene bitti evleneli ve nedensiz inferlite engeline takılmıştık şimdiyse peş peşe hamilelik haberleri inşallah sonu hayırlı olur hepimiz için...

Hakkında hayırlısı olsun canım şöyle düşün bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa zaten ne olursa olsun doğacaklar sen rahat olursan her şey daha çabuk yoluna girer stres yapınca olacağı varsa da olmaz ne zaman gideceksin kontrole ??

Hakkında hayırlısı olsun canım şöyle düşün bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa zaten ne olursa olsun doğacaklar sen rahat olursan her şey daha çabuk yoluna girer stres yapınca olacağı varsa da olmaz ne zaman gideceksin kontrole ??

Aynen canım aynen hayırlısı herşeyi gidişatına bıraktım artık sanki bir nehirdeyim ve kendimi kollarımı açıp akıntıya bırakmış gibi hissediyorum direnmiyor, düşünmüyorum artık. Garip bir psikoloji . Ol deyince olduran öl deyince öldüren Allah'ım ne derse o biz neyiz ki çırpınıyoruz. Bazen kendimi çok sinirli bazen çok dingin bazen ilgiye alakaya aç bazen ise kimsenin beni göremiyeceği bir yere saklanmak isteyen bir çocuk gibi hissediyorum. Zıtlıklar içerisideyim şu aralar anlayacağın. Perşeme günü gideceğim hayırlısı ne ise onu diliyorum Allahımdan sadece ...

Benimkide doğal yolla ailede çok ikiz var ztn bide benmde karnım inceden inceden agrıyo yaa vede midem hep dolu gibi sizindr öyle mi??

Benimkide doğal yolla ailede çok ikiz var ztn bide benmde karnım inceden inceden agrıyo yaa vede midem hep dolu gibi sizindr öyle mi??

Benim de ani hareketlerde yatarken sağdan sola soldan sağa döndüğümde ağrıyor kramp gibi fazla ayakta kalırsam hele yırtılıcak gibi oluyor😳 yorulmamak lazım sanırım bir de hep açım hep açım iki saat yemiyim midem kazınıyor iki günlük açlık çekercesine saldırıyorum dolaba. Bu gidişle çok kilo alıcam çooookkkk...

Bir de benim ikizlerim iki ayrı kesede ikisinin boyu da kalp atış hızı da aynı ancak bir hafta geriden geliyorlar normal dedi doktorum sarı değiştiricez olmazsa dedi sizin de öyle mi?

Kaç haftada bir gidiyprsunuz doktora kan tahlillerini kaçıncı haftada istiyorlar özel bir takip mi yapılıyor yoksa diğer hamilelikler gibimi ben doktorumu deüiştirmeyi düşünüyorum da pek inceci değil gibi sekizinci haftadayım daha kan tahlili falan yaptırtmadı en son bir hafta önce gördü ister iki ister üç hafta sonra gel normal hayatına devam dedi sadece folic plus kullanıyorum ona devam dedi hepsi bu . Ben çok üşüyorum dün gece titreme krizine girdim eşim koştu geldi üşümekten bütün vücudun birden titremeye başladı tir tir gece uyurken hem de bu normal mi bilemiyorum.

Kaç haftada bir gidiyprsunuz doktora kan tahlillerini kaçıncı haftada istiyorlar özel bir takip mi yapılıyor yoksa diğer hamilelikler gibimi ben doktorumu deüiştirmeyi düşünüyorum da pek inceci değil gibi sekizinci haftadayım daha kan tahlili falan yaptırtmadı en son bir hafta önce gördü ister iki ister üç hafta sonra gel normal hayatına devam dedi sadece folic plus kullanıyorum ona devam dedi hepsi bu . Ben çok üşüyorum dün gece titreme krizine girdim eşim koştu geldi üşümekten bütün vücudun birden titremeye başladı tir tir gece uyurken hem de bu normal mi bilemiyorum.

Bende dun doktora gittim keseyi gordu.ikinci kucuk bi kese daha var karin bosluguda olabilir haftaya tekrar gel dedi.cok saskinimm.normalde 2 hafta sonra cagiricakmis.birdaha kan tahlili beta yaptirmana gerek yok dedi.

Bende dun doktora gittim keseyi gordu.ikinci kucuk bi kese daha var karin bosluguda olabilir haftaya tekrar gel dedi.cok saskinimm.normalde 2 hafta sonra cagiricakmis.birdaha kan tahlili beta yaptirmana gerek yok dedi.

Valla ikizleri ilk duydugumda bende çok şaşırdım şok oldum yeni yeni alışıyorum çok zor bi hamilelik geçiriyoum bulantılarla sizlerin nasıl?

Kızlar kaç haftalık bebekleriniz? Ve hangi illerde oturuyosunuz?

Samu ben devlet hastanesinin özeline gidiyorum beni dört hafta sonra çağırdı

Merhaba ben de 9 hafta 1 günlük ikizlerime hamileyim...7. Haftada benim de kanaman olmuştu doktor 1 hafta yatak istirati verdi yattım...12 hafta geçsin diye dört gözle bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamileliğiniz nasıl gidiyor merakettm iyimisin kanama devam ettimi bide ne kadar oldu bebekler

İnşallah en yakın zamanda görursun:46::46: hamıle olmadan once bılmıyodum boyle olacagını hergunu bı baska heyecanlı her gunu bı baska beklentı doguruyor:16::16:

Mns papatya srn 2015 şubat anneleri başlığında da varsın dimi nası gidiyo hamileliğin canım

Back