Inşallah cnm hepimiz en az 34.haftayı doldururuz 37.hafta olsa tam süper olur ama o sonraki hedefim benim.çevremde 37.hafta da doğum yapan bir komşu var o hep yatmış iyi beslenmiş öyle gelmiş o haftalara. Kiloları çok şükür iyi çıkıyor ama doğumdan sonra bu kilonun altında doğuyorlarmış ultrasona pek güvenmemek gerek.
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Geçen hafta öyleydi ama bu aralar çok tatlı vs, yemeye başladım çok kilo almış olabilirim. Ama dr.um sakın kilo konusunu kafana takma doğumdan sonra zaten verirsin sen ikiz annesisin tabiki kilon çok olabilir önemli olan sağlıklı beslenmen dedi. Bide ben 6. Aya kadar çok hareketli bir hamilelik geçirdim her hafta sonu biryerlere gittim 2 kere tatile gittim bol bol yüzdüm, hergün bir saat yürüdüm, evimin işini ben yaptım yeme kısmına gelince yapım gereği 3 saatte bir birşeyler yedim ama normal insan ölçülerinde yedim öğünlerimi abartmadım ekmek pek yemedim, canım ekşi çektiği için son aylar hariç pek tatlı yemedim, ama 2 aydır hep yattığım için epey kilo aldım ama gören pek ikiz hamileliğine benzemiyorsun diyor sadece göbeğim var o da 9 aylık boyutuna geldi ama çok şükür çatlağım henüz yok bunuda genlerime bağlıyorum. Dr.umun dediğine göre bizlerin 6 aylık hali normal gebelerin 7,5. 8 aylık zamanlarına denk geliyormuş ama insan birşekilde taşıyor valla zor gelmiyor takmayın kafanıza vücut yavaş yavaş alışıyor bu duruma bide öyle anormal bir göbek değil 8 aylığım şuan 9 aylık gibi duruyorum hem kıyafet seçimine göre daha büyük yada küçük gösterebilirsin göbüşünü :)