İnşallah canım inşallah bu sefer görürüm bebeklerimi önceki yaşadığımdan dılayı pskolojim bozuldu sanırım keselerim de daha çok küçük bir hafa geriden geliyor dedi normal görünmemesi daha çok küçükler dedi Allahımm inşallah bu sefer olur tam dört sene bitti evleneli ve nedensiz inferlite engeline takılmıştık şimdiyse peş peşe hamilelik haberleri inşallah sonu hayırlı olur hepimiz için...Hayırlı olsun :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin seninde :) Ben 6. Haftamda görmüştüm bebekleri biri 0.477 mm diğeri de 0.512 mm. Beta hcg herkesde aynı olmuyo canım ya çok kafana takma derim ben.
Ne misafiri ya hamile kızın evine yatılı misafir mi gelir düşüncesizlik bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım inşallah bu sefer görürüm bebeklerimi önceki yaşadığımdan dılayı pskolojim bozuldu sanırım keselerim de daha çok küçük bir hafa geriden geliyor dedi normal görünmemesi daha çok küçükler dedi Allahımm inşallah bu sefer olur tam dört sene bitti evleneli ve nedensiz inferlite engeline takılmıştık şimdiyse peş peşe hamilelik haberleri inşallah sonu hayırlı olur hepimiz için...
Hakkında hayırlısı olsun canım şöyle düşün bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa zaten ne olursa olsun doğacaklar sen rahat olursan her şey daha çabuk yoluna girer stres yapınca olacağı varsa da olmaz ne zaman gideceksin kontrole ??
Bu arada 3 üzler :) ama çok tedirginim sürekli karnım agrıyor .
doğal yolla mı ikiz oldularrrrr
Benimkide doğal yolla ailede çok ikiz var ztn bide benmde karnım inceden inceden agrıyo yaa vede midem hep dolu gibi sizindr öyle mi??
Kaç haftada bir gidiyprsunuz doktora kan tahlillerini kaçıncı haftada istiyorlar özel bir takip mi yapılıyor yoksa diğer hamilelikler gibimi ben doktorumu deüiştirmeyi düşünüyorum da pek inceci değil gibi sekizinci haftadayım daha kan tahlili falan yaptırtmadı en son bir hafta önce gördü ister iki ister üç hafta sonra gel normal hayatına devam dedi sadece folic plus kullanıyorum ona devam dedi hepsi bu . Ben çok üşüyorum dün gece titreme krizine girdim eşim koştu geldi üşümekten bütün vücudun birden titremeye başladı tir tir gece uyurken hem de bu normal mi bilemiyorum.
Bende dun doktora gittim keseyi gordu.ikinci kucuk bi kese daha var karin bosluguda olabilir haftaya tekrar gel dedi.cok saskinimm.normalde 2 hafta sonra cagiricakmis.birdaha kan tahlili beta yaptirmana gerek yok dedi.
Kaç haftada bir gidiyprsunuz doktora kan tahlillerini kaçıncı haftada istiyorlar özel bir takip mi yapılıyor yoksa diğer hamilelikler gibimi ben doktorumu deüiştirmeyi düşünüyorum da pek inceci değil gibi sekizinci haftadayım daha kan tahlili falan yaptırtmadı en son bir hafta önce gördü ister iki ister üç hafta sonra gel normal hayatına devam dedi sadece folic plus kullanıyorum ona devam dedi hepsi bu . Ben çok üşüyorum dün gece titreme krizine girdim eşim koştu geldi üşümekten bütün vücudun birden titremeye başladı tir tir gece uyurken hem de bu normal mi bilemiyorum.
Merhaba ben de 9 hafta 1 günlük ikizlerime hamileyim...7. Haftada benim de kanaman olmuştu doktor 1 hafta yatak istirati verdi yattım...12 hafta geçsin diye dört gözle bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah en yakın zamanda görursunhamıle olmadan once bılmıyodum boyle olacagını hergunu bı baska heyecanlı her gunu bı baska beklentı doguruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?