2015 de ikiz annesi olacaklar!!

benim 7. haftada ve 9. haftada olmuştu. hatta 9. haftadakinde hastaneye yatmıştım. Pruluton falan vurdular.serum falan. çoğul gebelikte oluo sanırım. ağrım da çok oluyordu karnımda. makatta bile ağrı oluyordu. çok şükür 16 dan sonra azalıyor Allahım hepimize iyi günler göstersin sağlıkla alalım kucağımıza..

Kızlar bende bgn öğrendim ama keselerin biri büyük biri küçğk belki küçük olanı vücudun atar dedi Çok çok heycanlıyım sata göre 5 +5 im sizlerin keseler aynı büyüklüktemi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun canim bu doktorlari anlamiorm ben zten hepsi degisik benimkilern arasinda uc gun var bir daha kucuk canim sonradan gorduk kalp atisi duymaya gittigmzde canim sen ancak kese gordun degil.mi

Arkadaşlar benim bugun 18.gunumdu 2 embrıyo transferı yapılmıstı Allahın ıznıyle bugun dr. 1 kese gordu acaba daha sonra dıger keseyı gorme ıhtımalı varmı? böyle bı durumla karsılasan varmı ?

Arkadaşlar benim bugun 18.gunumdu 2 embrıyo transferı yapılmıstı Allahın ıznıyle bugun dr. 1 kese gordu acaba daha sonra dıger keseyı gorme ıhtımalı varmı? böyle bı durumla karsılasan varmı ?

Merhaba canim hayirlisi olsun saglikla kucagina alirsin insallah ben ilk gittigmde tek kese gorduk ikinciye kalp atisina gidince ikizlerm oldugunu ogrendim aralarinda uc gun var bebislermn Rabbim hepimizn evlatlarini bagislasn saglikla.dogsunlar insallahh Aminn

Çok sağol canım aminnnn senın ve cocukların ıcın hayırlısı olsun Allah nazarlardan korusun inşallah hadı ya ınsallah benımde oyle olur kalp atıslarını kac haftalık duydun hafta persembe dr tekrar cagırdı ınsallah duyulur

Son düzenleme:
Mns papatya bgn gittim iki keseyide gördük biri büyük oldugu için büyüğün içinde bebeği gördü doktor öbürü küçük kese içi net görünmur dedi doktor şaşkınım:)

Allah razi olsun canim benim hepimizin evlatlarini korusun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ben 6. Haftada kalp atisi duymstm canim bende 19 unda gitcem bakalm.ayni gun gitcez sanrm cok heycanliym daha buyums gorucem.kuzularimi :)

Insallah ikinci kesedede bebisin vardir canim benim ben ilk gittigmde tek kese gordm dusun ama ben hayatim boyunca hep ikiz cocugm olsun diye dua ederdm Rabbime sukurler olsun gonlume gore verdi

Tesekkur ederim dun kanamam oldu gittim be ücüz oldugunu ogrendim cok zor zamanlar beni bekliyo Allahim hayirlisini nasip etsin insallah ücüz gebeliklerde birini sonlandiralim diyor doktorlar stresten uyuyamadim dun gece nasil kiyilir bir cana

Benimde 7 n c haftada kanamam oldu 1 hafta yattım dün gittim dr a 1 kese kesin gitmiş sadece benegimin kalp atısını dinledik , diğer keseyi idrarımı ysğtıgım için alttan baktı :)) o yüzden arkadaki kese nasıl diye zzorlayamadı haftaya insallah duruyordur inşallah ikiz olarak kalır .

Üçüz ye çok mutluydum ve birini sonlandırmAyı hiç ama hiç düşünmüyordum. Şimdi dua ediyorum ikiz olark kaldınlar diye .

Amin canım 19 hazıran persembe gıtcem bende aynı gun valla senın transefer ne zaman olmustu ınsallah o gun kalp atısını duyarız gercı yolk kesesını gorsek yeter

Amin canım 19 hazıran persembe gıtcem bende aynı gun valla senın transefer ne zaman olmustu ınsallah o gun kalp atısını duyarız gercı yolk kesesını gorsek yeter

Benim transfer olmadi canim ben catlatma ignesi oldum ve dogal yolla ikiz oldu bende cinsiyet gorsem die cok dua ediyorum ama bakalim saglikli olsun kuzucuklar yeter

Benim transfer olmadi canim ben catlatma ignesi oldum ve dogal yolla ikiz oldu bende cinsiyet gorsem die cok dua ediyorum ama bakalim saglikli olsun kuzucuklar yeter
İnşallah en yakın zamanda görursun hamıle olmadan once bılmıyodum boyle olacagını hergunu bı baska heyecanlı her gunu bı baska beklentı doguruyor

Kesinlikle zor aksini söylemek zaten olmaz hamilelik süreci bebeklerin bakım süreci ayrı ayrı zor. Aynısı benim başıma gelse bende böyle düşünürdüm ama biraz bekle derim ben bu konuda hemen karar verme

Herkese selam kızlar... Allah hepinizin evlatlarını kucaklarınıza sağ salim almanızı nasip etsin inşallah. Ben sata göre 5+6 haftalık hamileyim ve bugün öğrendim ki iki kese var biri 14 mm diğeri 9 mm ikisinde de yolk kesesi var bebek henüz görünmedi. Ancak bundan tam üç ay önce missed abortus teşhisiyle kürtaj olmuştum yolk sac oluşmuş kese sağlam ancak hiç embriyo görünmemişti. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi ve keseleriniz kaç mmdi ? Benimle deneyimlerinizi patlaşırsanız çok sevinirim çünkü çok korkuyorum ve şaşkınım. İkiz oluşuna ayrı önceki yaşadığım talihsiz olaydan kalan pskolojik etki apayrı... İnşallah bu sefer sorunsuz sağlıkla kucağımıza alımayı nasip eder Allahım. Bir de ben reglimi 5 gün geçe tahlil yaptırdım 772 çıktı ikiz gebelik için düşük değil mi?

Hayırlı olsun :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin seninde :) Ben 6. Haftamda görmüştüm bebekleri biri 0.477 mm diğeri de 0.512 mm. Beta hcg herkesde aynı olmuyo canım ya çok kafana takma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…