Valla evde bulundurmak iyi fikir...suyun ne zaman gelcegi belli olmaz ki...bende evde hasta bezi bulunduruyum o zaman
Kızlar geceleri ne yapıyorsunuz ben artık hiç uyuyamıyorum. Hangi tarafa yatarsam oradaki bebek öyle ittiriyor öyle canımı yakıyor ki diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum. Sırt üstü zaten yatılmıyor. Oturarak uyuyamıyorumGece en uzun uykum bir-bir buçuk saat Çok yorgunum. Deliksiz uyumak gibi bir hayalim yok ama 3-4 saat kesintisiz uyusam yetecek. Sizde durumlar nasıl? Daha da dururlarsa 5-6 hafta var. Nasıl olacak bu iş
Ayni durumdayim. 2 hft dir uyku yok resmen. Benim bi de sag ve sol tarafim (ustune yattigim yerler) yara oldu. Agirliktan heralde. Karnim devasa boyuta ulasti ama kendim zayifladim. Oturunca kemiklerim batiyor. artik sanci gelse diye bekliyorum
Maşallah haftaları çok güzel artık benim bebeler de dayanır inşallah o haftaya kadar. Vallahi son haftalara geldikçe hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin, tek tek versin diye. Karnım şimdiden 40 haftalık hamileleri geçti 36 dayanırlarsa ne olur bilmiyorum :) Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah.
Sancı bekliyorum demişsin ama normal doğum mu düşünüyorsun?
ooo daha erken onlar icin ilerisi daha zorBugün 28e girdik gece uykum kalmadı artık halsizlik uykusuzluk zorlasmaya başladı 30sonrasini düşünemiyom zaten
Normal doğumu çok istiyorum ama doktorlar ikiz olduğu için lafını bile ettirmiyor. Sancı veya başka bir sıkıntı olmazsa 38 haftalık olana kadar bekliyoruz dediler. Benim değil 2 hafta, 2 gün beklemeye halim kalmadı. . benim 3. gebeliğin bu. Diğer ikisinde gebelik gecirmemisim, şimdi anlıyorum. Hayirlisiyla bi kucağıma alsaydim başka bisey istemiyorum su anda.. İnsallah biran önce sağlıkla gelirler. Ama biran önce...
Maşallah bebişlerine.kizlar bugun kontrolum vardi 1800 olmus benim kizlar doktor iyi dedi
Benimki tüp bebek, transfer tarihinden 14 gün çıkartarak hesapladılarkizlar siz gebelik haftanizi neye goee hesapliyosunuz
23 ocakda adet oldum 7 subatta yumurta toplandi 10subatda transfer ettiler ne kadarlik oluo☺Benimki tüp bebek, transfer tarihinden 14 gün çıkartarak hesapladılar
Normal doğumu çok istiyorum ama doktorlar ikiz olduğu için lafını bile ettirmiyor. Sancı veya başka bir sıkıntı olmazsa 38 haftalık olana kadar bekliyoruz dediler. Benim değil 2 hafta, 2 gün beklemeye halim kalmadı. . benim 3. gebeliğin bu. Diğer ikisinde gebelik gecirmemisim, şimdi anlıyorum. Hayirlisiyla bi kucağıma alsaydim başka bisey istemiyorum su anda.. İnsallah biran önce sağlıkla gelirler. Ama biran önce...
Uykusuz geceler bendede basladi...artik karnimin agirligindan donemiyorum sagima soluma...karnim bayagi asagiya indi bacagimi fazla hareket edince kasigima fena agri giriyo.. oturup kalktigimda yurudugumde de ayni kasik agrisi var..siz yuruyebiliyo musunuz...Ayni durumdayim. 2 hft dir uyku yok resmen. Benim bi de sag ve sol tarafim (ustune yattigim yerler) yara oldu. Agirliktan heralde. Karnim devasa boyuta ulasti ama kendim zayifladim. Oturunca kemiklerim batiyor. artik sanci gelse diye bekliyorum
Uykusuz geceler bendede basladi...artik karnimin agirligindan donemiyorum sagima soluma...karnim bayagi asagiya indi bacagimi fazla hareket edince kasigima fena agri giriyo.. oturup kalktigimda yurudugumde de ayni kasik agrisi var..siz yuruyebiliyo musunuz...
Dr.um iki gun once vajina uzunlugu kisaldi hazirlikli olalim diye dogum testlerini yaptirmami istedi..daha onceki randevuda ise 37.haftayi bekleyecegiz demisti.. Allahtan hayirlisi olsun hepimiz icin..
23 ocakda adet oldum 7 subatta yumurta toplandi 10subatda transfer ettiler ne kadarlik oluo☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?