2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Size diyorum ama ben bile henüz almadim. Bi tane olsa yetecek aslinda, bi paket alınca içinde bi suru var, bi tadiktan bi tane istersek iyi olacak ta..... nerden bulcaz o kişiyi

Merhaba arkadaşlar, bende 31+3 ikiz hamileyim. Zaman zaman okuyorum ama yazmak kısmet olmamıştı. Son zamanlarda pek yazan yoktu sanırım aslında çok faydalı paylaşımlar benim 3. hamileliğin ama ikiz çok farklı gerçekten.akıntı olayı bendede var sürekli birde baya bir ıslaklık oluyo bende suyum sizdigindan supheleniyorum sizlerden aynı şeyleri duyunca içim rahatladı yanı buranın faydası çok yazıp canlı tutmak lazım forumu diye dusunuyorum

Ayni durumdayim. 2 hft dir uyku yok resmen. Benim bi de sag ve sol tarafim (ustune yattigim yerler) yara oldu. Agirliktan heralde. Karnim devasa boyuta ulasti ama kendim zayifladim. Oturunca kemiklerim batiyor. artik sanci gelse diye bekliyorum

Ayni durumdayim. 2 hft dir uyku yok resmen. Benim bi de sag ve sol tarafim (ustune yattigim yerler) yara oldu. Agirliktan heralde. Karnim devasa boyuta ulasti ama kendim zayifladim. Oturunca kemiklerim batiyor. artik sanci gelse diye bekliyorum

Maşallah haftaları çok güzel artık benim bebeler de dayanır inşallah o haftaya kadar. Vallahi son haftalara geldikçe hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin, tek tek versin diye. Karnım şimdiden 40 haftalık hamileleri geçti 36 dayanırlarsa ne olur bilmiyorum :) Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah.

Sancı bekliyorum demişsin ama normal doğum mu düşünüyorsun?

Normal doğumu çok istiyorum ama doktorlar ikiz olduğu için lafını bile ettirmiyor. Sancı veya başka bir sıkıntı olmazsa 38 haftalık olana kadar bekliyoruz dediler. Benim değil 2 hafta, 2 gün beklemeye halim kalmadı. . benim 3. gebeliğin bu. Diğer ikisinde gebelik gecirmemisim, şimdi anlıyorum. Hayirlisiyla bi kucağıma alsaydim başka bisey istemiyorum su anda.. İnsallah biran önce sağlıkla gelirler. Ama biran önce...

Herseyin hayirlisi insallah rabbim bize nasil uygun gorduyse onu yasiycaz bebisler saglikli gelsinde erken gec bi sekilde cekip kurtulcaz insallah

Bugün 28e girdik gece uykum kalmadı artık halsizlik uykusuzluk zorlasmaya başladı 30sonrasini düşünemiyom zaten

Benim de 2. Hamileliğim ilki tek bebek, sokaklarda doğuracaktım onu :) neymiş ki o hamilelik :) Sabır biraz daha az kaldı inşallah

Uykusuz geceler bendede basladi...artik karnimin agirligindan donemiyorum sagima soluma...karnim bayagi asagiya indi bacagimi fazla hareket edince kasigima fena agri giriyo.. oturup kalktigimda yurudugumde de ayni kasik agrisi var..siz yuruyebiliyo musunuz...
Dr.um iki gun once vajina uzunlugu kisaldi hazirlikli olalim diye dogum testlerini yaptirmami istedi..daha onceki randevuda ise 37.haftayi bekleyecegiz demisti.. Allahtan hayirlisi olsun hepimiz icin..

Doğum testleri, vajina uzunluğu? İlk defa duyuyorum. Ne demek ki onlar. ozele gidiyorsunuz heralde. Bana 37-38 haftalik olana kadar bekliyoruz dedi. Miyad 38 hafta bitimiymis. Sizin 36 hafta bitince mi dogum olacakmis? Yurumeye gelince walla yuruyemiyorum aslinda ama bende biri 4, biri 6 yasinda iki oglan daha var. İstersen yurume. Hergun parka goturuyorum. Enaz 2-3 saat oynuyolar. cok zorlaniyorum. O yuzden biran once insallah saglikla gelirler. Bu arada kac kilo aldiniz kizlar. Ben 55 le hamile kaldim. 15 kg aldim. Bebeklerin kilosu gecen hafta kiz 2450, oglan 2250 dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…