Bir türlü yazamadim telden zor oluyormuş. 38 haftanın dolması zor olur gerçekten benim doktorum 37 görmek istiyoruz dedi ama gercekten gunden gune zorlasiyor 36 da nasil olur dusunemiyorum ama erken doğumla bebeklerin küvezde kalmalari daha zor tabi.hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin Allah yardımcısı olsunNormal doğumu çok istiyorum ama doktorlar ikiz olduğu için lafını bile ettirmiyor. Sancı veya başka bir sıkıntı olmazsa 38 haftalık olana kadar bekliyoruz dediler. Benim değil 2 hafta, 2 gün beklemeye halim kalmadı. . benim 3. gebeliğin bu. Diğer ikisinde gebelik gecirmemisim, şimdi anlıyorum. Hayirlisiyla bi kucağıma alsaydim başka bisey istemiyorum su anda.. İnsallah biran önce sağlıkla gelirler. Ama biran önce...
Vajina yani rahim ağzı uzunluğu benim her muayenede ölçülüyor. Doğum testi ne ben de bilmiyorum ama.Doğum testleri, vajina uzunluğu? İlk defa duyuyorum. Ne demek ki onlar. ozele gidiyorsunuz heralde. Bana 37-38 haftalik olana kadar bekliyoruz dedi. Miyad 38 hafta bitimiymis. Sizin 36 hafta bitince mi dogum olacakmis? Yurumeye gelince walla yuruyemiyorum aslinda ama bende biri 4, biri 6 yasinda iki oglan daha var. İstersen yurume. Hergun parka goturuyorum. Enaz 2-3 saat oynuyolar. cok zorlaniyorum. O yuzden biran once insallah saglikla gelirler . Bu arada kac kilo aldiniz kizlar. Ben 55 le hamile kaldim. 15 kg aldim. Bebeklerin kilosu gecen hafta kiz 2450, oglan 2250 dedi dr.
Maslh kizcelerinekizlar bugun kontrolum vardi 1800 olmus benim kizlar doktor iyi dedi
Benim bu ikinci hamilelegim ilkide tüp tu, bunlarda tüp, her iki hamileligim de de son adet tarihime göre hesaplama yapildi.23 ocakda adet oldum 7 subatta yumurta toplandi 10subatda transfer ettiler ne kadarlik oluo☺
Mslh bebislerine canim, kuvez olayindan yirtmislar, icin rahat olsun.. sende fazla yorma kendini artik, birak parka babalari haftasonu gotursun, dinlenmen gerek seninDoğum testleri, vajina uzunluğu? İlk defa duyuyorum. Ne demek ki onlar. ozele gidiyorsunuz heralde. Bana 37-38 haftalik olana kadar bekliyoruz dedi. Miyad 38 hafta bitimiymis. Sizin 36 hafta bitince mi dogum olacakmis? Yurumeye gelince walla yuruyemiyorum aslinda ama bende biri 4, biri 6 yasinda iki oglan daha var. İstersen yurume. Hergun parka goturuyorum. Enaz 2-3 saat oynuyolar. cok zorlaniyorum. O yuzden biran once insallah saglikla gelirler . Bu arada kac kilo aldiniz kizlar. Ben 55 le hamile kaldim. 15 kg aldim. Bebeklerin kilosu gecen hafta kiz 2450, oglan 2250 dedi dr.
Dr kontrolun nasil geçti nstye girmeye basladinmi..Doga14
[QUote ,doga14, post: 42578818, member: 607435"]Vajina yani rahim ağzı uzunluğu benim her muayenede ölçülüyor. Doğum testi ne ben de bilmiyorum ama.
Ben 11 kilo aldım. Bebekler 1400 dü 10 gün önce bakalım yarın ne çıkacaklar.
Evet ozeldeyim..testler işte bazi kan tahlilleri kan grubu tam idrar tetkiki..jajina uzunlugunun kisalmasida rahimin asagiya indigini gosteriyo herhalde..benimkiler 3 gun once 2400 gr civarindaydi. Gecen hafta 14 kiloydum bende...Doğum testleri, vajina uzunluğu? İlk defa duyuyorum. Ne demek ki onlar. ozele gidiyorsunuz heralde. Bana 37-38 haftalik olana kadar bekliyoruz dedi. Miyad 38 hafta bitimiymis. Sizin 36 hafta bitince mi dogum olacakmis? Yurumeye gelince walla yuruyemiyorum aslinda ama bende biri 4, biri 6 yasinda iki oglan daha var. İstersen yurume. Hergun parka goturuyorum. Enaz 2-3 saat oynuyolar. cok zorlaniyorum. O yuzden biran once insallah saglikla gelirler . Bu arada kac kilo aldiniz kizlar. Ben 55 le hamile kaldim. 15 kg aldim. Bebeklerin kilosu gecen hafta kiz 2450, oglan 2250 dedi dr.
Evet ozeldeyim..testler işte bazi kan tahlilleri kan grubu tam idrar tetkiki..jajina uzunlugunun kisalmasida rahimin asagiya indigini gosteriyo herhalde..benimkiler 3 gun once 2400 gr civarindaydi. Gecen hafta 14 kiloydum bende...
Iki cocukla seninde isin zormus...Allah kolaylik versin..yardim edicek kimsen varmi..
Kasintilar doğumum sonrası gecti benim inşallah senin de hemen gecerKizlaar hakkaten gece uyumakta zorlanir oldum...luuutfen yardimmm...siz nasil uyuyabiliyosunuz..ustelik kaşintilarimda aziyo gece...kasinmaktan zaten rahat edemiyorum.. yan donunce altta kalan bebis hareket edip tepinmeye basliyo rahatsiz oluyo gibi...sirtustu mumkun degil zaten oturarak kuyruk sokumu kemigim aciyo..
Ah var ya şu an hepimiz kelin ilacı olsa durumundayız :) uyuyamıyorum, yorgunluktan sızıyorum, vücut 1 saat dinlenince hop uyanıyorum. Maşallah sen 35 haftalık olmuşsun ben daha 31den böyleyim.Kizlaar hakkaten gece uyumakta zorlanir oldum...luuutfen yardimmm...siz nasil uyuyabiliyosunuz..ustelik kaşintilarimda aziyo gece...kasinmaktan zaten rahat edemiyorum.. yan donunce altta kalan bebis hareket edip tepinmeye basliyo rahatsiz oluyo gibi...sirtustu mumkun degil zaten oturarak kuyruk sokumu kemigim aciyo..
Kizlaar hakkaten gece uyumakta zorlanir oldum...luuutfen yardimmm...siz nasil uyuyabiliyosunuz..ustelik kaşintilarimda aziyo gece...kasinmaktan zaten rahat edemiyorum.. yan donunce altta kalan bebis hareket edip tepinmeye basliyo rahatsiz oluyo gibi...sirtustu mumkun degil zaten oturarak kuyruk sokumu kemigim aciyo..
Allah yardimcin olsun..ya bu sezeryene ac tok girme olayi benim de kafama takildi...farz et bisi oldu ama karnim o an tok amelyata nasil girilecek bu durumda?Benim iş çok karışık.
Ankaradayim şuan, normalde kastamonudayiz. 1-1,5 ay önce ziyarete geldik. Sanciyla hastanede yattım 2 gün 32. haftada. Mecbur burada kaldik erken doğum olabilir diye. Kastamonu 36 hft altını ankaraya sevk ediyoruz demişti. Annemdeyim şimdi ama iki hft sonra oğlum okula başlayacak. 28 ine kdr gitmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum. Doğumu zekai tahirde yapicam ama onlarda gün vermiyor. İllaki bisey olmasını bekliyorlar. Anlamıyorum ki sezeryanda anestezi olucak, yemek yemeden girmek gerekmiyor mu. Neden acil sezeryan olmasını bekliyorlar. Kastamonuya mi dönsem diye düşünmeye başladım. Kafam çok karışık
Sen dogum yaptin mi...kacirmis olabilirim..birazcik dogumunu anlatir misin..kacinci haftada..planli mi aldilar..sutun ne zaman geldi..bebisler kac kilo dogdu..kuvoz olayi oldu mu.Kasintilar doğumum sonrası gecti benim inşallah senin de hemen gecer
Insallah hepikmizin bebisler gunlerini doldururlar.Ah var ya şu an hepimiz kelin ilacı olsa durumundayız :) uyuyamıyorum, yorgunluktan sızıyorum, vücut 1 saat dinlenince hop uyanıyorum. Maşallah sen 35 haftalık olmuşsun ben daha 31den böyleyim.
Mslh bebislerine. Rahim uzunluğu konusunda bi bilgim yok.. benim Dr da her seferinde ölçü yo ama kaç olduğunu soylemiyo, normal deyip birakiyo..Dr
Kontrolum iyi gecti, 1600 dedi kilolarına. Araları 5 gün iki bebeğin büyüklük olarak. Haftalarıyla uyumluymuş. Benim 12 kilo oldu aldığım. Zaten kilolu hamile kalmıştım çok hoşuma gitmiyor kilo almak. Taşıması zorlaşıyor gittikçe.
Bugün ilk defa nstye girdim. Doktorum artık her hafta görmek istiyor beni. Her seferinde de nstye girecekmişim. Şikayetlerim yüzünden crinone jeli kestik. Rahim uzunluğumu 27 mm ölçtü, kendisi iyi dedi ama ben korktum kısa gibi.
Masallah ne guzel 37 haftalik olmusun. Ben daha yolun basinda olmama ragmen cok korkuyorum :) zekai tahirde ben miyom ameliyati oldum oraya cok guveniyorum ama muayenele cok sıkıntılı olunca ozel bir doktora gidiyorum. İnsallah dogumun basarili gece saglikla bebeklerini kucagia alirsin. Eger orada dogumunu yaparsan tecrubelerini aktarir misin canimBenim iş çok karışık.
Ankaradayim şuan, normalde kastamonudayiz. 1-1,5 ay önce ziyarete geldik. Sanciyla hastanede yattım 2 gün 32. haftada. Mecbur burada kaldik erken doğum olabilir diye. Kastamonu 36 hft altını ankaraya sevk ediyoruz demişti. Annemdeyim şimdi ama iki hft sonra oğlum okula başlayacak. 28 ine kdr gitmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum. Doğumu zekai tahirde yapicam ama onlarda gün vermiyor. İllaki bisey olmasını bekliyorlar. Anlamıyorum ki sezeryanda anestezi olucak, yemek yemeden girmek gerekmiyor mu. Neden acil sezeryan olmasını bekliyorlar. Kastamonuya mi dönsem diye düşünmeye başladım. Kafam çok karışık
36+2 ile genel anestezi planlı sezeryan oldum ilk 2 gün çok gaz sancim oldu onun dışında bir problem yaşamadım şükür bebklerim 2040 ve 2240 doğdular kuveze girmediler sadece vücutlarını istmak için bi kaç saat sonra görebildim anestezi etkisiyle bebekleri odada olmadığını görünce çok telaslandim kuvezemi girdiler nefes mi alamiyolr diye sakinlesmem zor oldu tansiyon tavan yaptı iğne ilaç düşürdüler burda kuvez hikayelerini okumak beni çok etkiledi sanırım sütun hala fışkırımiyor insllah artar sarılık oldular oğlum atlattı ama kızımın değeri yükselmiş bol bol besleyip düşürmeye çalışıyorum inşallah düşerSen dogum yaptin mi...kacirmis olabilirim..birazcik dogumunu anlatir misin..kacinci haftada..planli mi aldilar..sutun ne zaman geldi..bebisler kac kilo dogdu..kuvoz olayi oldu mu.
Allah yardimcin olsun..ya bu sezeryene ac tok girme olayi benim de kafama takildi...farz et bisi oldu ama karnim o an tok amelyata nasil girilecek bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?