2015 de ikiz annesi olacaklar!!

[Qiden80, post 42509512, member: 661085"]Kızlar merhaba .bugun dra gittim gecelik şekerim çıktı çarsamba endokrinolojiye gideceğim.drum birsey olmaz korkma desede içim rahat etmiyor,sizlerde gebelik şekeri çıkan va mı?[/QUOTE]

Bendede gebelik sekeri var. Gliselin degerin kac cikti benim 172 cikmsti ilk seferde, sonra dr um 15 gun diet verdi sonra testi tekrarladi. 100grlik sekerli icecegi icmeden bir defa, ictikten sonrada saat basi olmak uüzere defafa kan alindi. Degerlerim yine yuksek cikti ama insulun kullanacak kadar degil dedi dr um, ama yinede diete devam dedi.

Gruptaki tek hamilelik sekeri olan benim Siden80

Bendede gebelik sekeri var. Gliselin degerin kac cikti benim 172 cikmsti ilk seferde, sonra dr um 15 gun diet verdi sonra testi tekrarladi. 100grlik sekerli icecegi icmeden bir defa, ictikten sonrada saat basi olmak uüzere defafa kan alindi. Degerlerim yine yuksek cikti ama insulun kullanacak kadar degil dedi dr um, ama yinede diete devam dedi.

Gruptaki tek hamilelik sekeri olan benim Siden80 [/QUOTE]
Bana 75 gr lık yukleme yaptı dr. Aclık ve 1. , 2. Saat bakıldı. Aclık 95 .1. Saat 180 olması gerekirken 193 2. Saat 153 olmaı gerekıken 163 cıktı,.diyet verdi. Ve telaşlanacsk birsey olmadıgını soyledi dr cnm.gebelikten sonra gecer dedi.önemli olan diyete uymak tabi.diyete uyulursa sorun ortadan kalkıyormuş.

Selam herkese..kızlar bugün ya da yarın sezeryan ile bebeklerimi dünyaya getireceğim inşallah..
Bebeğin birinde su da azalma var demişti geçen gittigimde ki plesenta kireçlenme si olarak geçiyor doktor bey dun nstye bakıyorken iki hafta daha bekler diye düşünüyorum diyordu kesenin susuzluğunu görünce yarın alıyoruz dedi sağlığını riske atamam kalbi durursa ne olacak dedi..ciger geliştirici iğne vuruldum zaten.2100gr ve 1800 gr kiloları kilosu az olan yavrum susuzluk dolayısıyla beslenememis..

Hayırlı uğurlu oksun şimdiden, ikisini de sağsalim kucağına alırsın inşallah. Kiloları gayet güzel dışarıda da hızlıca toparlarlar inşallah.

Canım Hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inş sen Dışarda besler büyütürsün onu tosun olurlar

Bana 75 gr lık yukleme yaptı dr. Aclık ve 1. , 2. Saat bakıldı. Aclık 95 .1. Saat 180 olması gerekirken 193 2. Saat 153 olmaı gerekıken 163 cıktı,.diyet verdi. Ve telaşlanacsk birsey olmadıgını soyledi dr cnm.gebelikten sonra gecer dedi.önemli olan diyete uymak tabi.diyete uyulursa sorun ortadan kalkıyormuş.[/QUOTE]
Banada aynı seyi soyledi. Çok canın cekerse azcık yiyebilirsin dedi. Eczacı da sekeri vucut suyla atar dediğinden beri suyu dahabi içmeye calısıyom. Aman yeterki bebişlere gecmesin..

Doga14 teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle. Bizleri durumundan haberdar et. Seni merak ederiz.

kizlar akintim var o yuzden pet yada pecete kullaniyorum bi kac gundur akintiyla beraber pecete falan nemli oluyo acaba suyum gelio gibi olabiliemi bi bilgisi yada tecrubesi olan vaemi

bide kizlar benim.karnim da bi sertlesme oluyo cocuklar top gibi oluo gibime gelio sizinde boyle oluo mu yatinca yumusuyo

kizlar akintim var o yuzden pet yada pecete kullaniyorum bi kac gundur akintiyla beraber pecete falan nemli oluyo acaba suyum gelio gibi olabiliemi bi bilgisi yada tecrubesi olan vaemi
Aynı şey başıma geliyor, daha beterini söyliyeyim. Evdeyim diye günlük ped kullanmamaya çalışıyorum. Geçen gün öyle bir gelmiş ki akıntı oturduğum koltuğa çıkmış sıvı Bir sürü temizlemeye uğraştım. Ben de suyum geldi sandım. Ama başına gelen arkadaşlar su gelmesini başka şeyle karıştırmazsınız diyor. Yatarken daha kuvvetli geliyorlar. Doktorda da suyum iyi çıktı. Demek ki akıntıymış dedim.

bide kizlar benim.karnim da bi sertlesme oluyo cocuklar top gibi oluo gibime gelio sizinde boyle oluo mu yatinca yumusuyo

O sertleşmeyi ben çözemedim. Bebekler mi yoksa kasılmam mı bilmiyorum. Bir süre sonra yumuşuyor evet ama bebek elini kolunu çekti demek diye düşünüyorum. Daha NSTye girmedim. Ondan kasılma var mı yok mu bilmiyorum. Çok yardımcı olamadım ama en azından yalnız değilsin :)

Kızlar geceleri ne yapıyorsunuz ben artık hiç uyuyamıyorum. Hangi tarafa yatarsam oradaki bebek öyle ittiriyor öyle canımı yakıyor ki diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum. Sırt üstü zaten yatılmıyor. Oturarak uyuyamıyorum Gece en uzun uykum bir-bir buçuk saat Çok yorgunum. Deliksiz uyumak gibi bir hayalim yok ama 3-4 saat kesintisiz uyusam yetecek. Sizde durumlar nasıl? Daha da dururlarsa 5-6 hafta var. Nasıl olacak bu iş

cok saol cnm ben nst ye girdim ama sanci falan cikmadi artik her hafta csgirdi doktor

bende seninle ayni durumdayim ve bugunde artik sirt agrilarim cogaldi yatmak oturmak mumkun degil allah yatdimcimiz olsun

Hayirli olsun cnm..bebislerine sagsalim kavusursun insallah..

Bende bi muddet ayirt edemiyodum ama artik bunun kasilma oldugunu biliyorum..zaten bu aylari bunlar hazirlik kasilmalari ve normal diye okumustum..bende de gunde bikac kez oluyo..

Ben cozumu bi sag bi sol tarafi degistirerek buldum..sanci baslayana kadar sagda yatiyorum sancidan uyaninca sola donuyorum...o arada uyumus oluyorum...zaten internette arastirdigimda normalde sol diyolar ama ikizde mumkunse sirayla taraf degistirip nasil rahat ediyosan oyle yatilmasi tavsiye ediliyo...

Su gelmesi öyle bişiy değil, geldi miydi bir damacana geliyor, cisinizi yapiyomus gibi hissedersiniz, ilik ilik ve hafif pempe(kanla karisik olduğundan) ve de cisinizi yaparken tutarsiniz ama suyu tutmak mümkün olmaz.. akar gider sürekli.

Benim kizimda gece 04:30da uyurken geldi suyum, daha ilk damlasinda anliyosunuz ve uyaniyosunuz.. o sizi uyandirir merak etmeyin. Ben hasta bezi almistim (bebek bezlerinin büyükler için olanindan ) hemen ondan bagladim hastaneye giderken, hem arabanin koltuklarida kirlenmedi .

selected_79 güldürdün beni. Gece 4:30da doğuma giderken bile araba koltuklarını düşünmene, biz kadınlara has bu durum galiba. Ben de şuyum gelse arabaya nasıl binerim diye geçiriyordum aklımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…