2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben 27. haftanın başında 9 kilo almıştım. Zaten kilolu hamile kalmıştım Ama bu aralar kilo alım hızım çok arttı. 4.aydan 5. aya geçerken 4 kilo birden almışım. 5. aydan 6. aya geçerken 3 kilo almışım. Bu hızla gidersem doğuma yuvarlanarak gideceğim :)

Amin...İnşallah..

Gunaydin kizlar, hastane cikisi hem ikili hem besli hem onlu cok diil mi...ben iki tane onlu aldim, iki tane anakucagi ve digeri seyler senle ayni..

ooo maşallah güle güle giysinler inşallah sağlıkla sıhhatle doğsunlar

sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah
eksikler bitmez zamanla olur inş ben daha hiçbirşey almadım bir kız bir erkek gibi görünüyor şimdilik

Kilolari iyi masallah demekki aldığın kilo bebeğe gidiyor ne guzell

Evet canım inş böyle devam eder,senle biz yakınız kasılmaların ne durumda benim günde 5 6 bazen daha fazla oluyo Cumartesi çok oldu gibi geldi nst ye girdim çıkmadı birşey bide sanki kasıklarıma indi bebişler karnım mı düştü acaba hareketlerini aşağıda hissediyorum bide ağırlık oldu sanki orda sende durumlar nasıl Ağrı sızı var mi

Bilmem ben kasılma diyebileceğim bi durum yaşamadım..anlayamadım olduysa da canım...benim bebeklerimden biri zaten çok asagida onu hep hissediyorum al tarafta alıştım yanii

Bilmem ben kasılma diyebileceğim bi durum yaşamadım..anlayamadım olduysa da canım...benim bebeklerimden biri zaten çok asagida onu hep hissediyorum al tarafta alıştım yanii

Karnın böyle geriliyo sertleşiyo canım karnında bir yer sivriliyo öyle acayip birşey sonra geçiyo :) aman maşşalah canım Olmasın korkuyo insan zaten

Ben 58 kilo ile hamile kaldim. 32+4 de erken dogum yaptim. Aynı gun tarttim kendimi 58 kilo çıktım tekrar. Hic kilo almamıştım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…