7.haftada canım kese ve kalp atışını net gorduk sen haftaya gıtsen bellı olur ben tup yaptırdım ıkız cok sukur
ayyy hemde nasıl dünyaları yıyıorum halenaynı devam mıde bulantım olmadı pek bır ıkı anca oda daha yenı olmaya basladıayyyyy massallH canimm ozaman genelde 7 haftada bellu oluyo. Senin istahin acikmiydi peki mide bullantin nezamn basladi canim..
Aynen canim bende anlamadim istahim cok acik onume geleni yiyorum normalde bi oglum var bi tanede dusuk olmustu hic boyle yedigimi hatirlamiyorummm.ayyy hemde nasıl dünyaları yıyıorum halenaynı devam mıde bulantım olmadı pek bır ıkı anca oda daha yenı olmaya basladı
Benimde ilk baslarda erkek bebegimin suyu fazlaydi. Son kontrolumde her ikisinin de sulari fazla dedi. 50lik seker yüklemesinde şekerim fazla cikmisti. Sekerden dolayi olabilecegini söyledi. Erken dogum ihtimalinden bahsetti. Ama uzerinde cok durmadi. Sadece ikiz oldugu icin son aylarda cok zorlanirsin dedi. 27. Haftadayim. Sen kacinci haftadasin? Ve kilolari nasıl?
Benimde ilk baslarda erkek bebegimin suyu fazlaydi. Son kontrolumde her ikisinin de sulari fazla dedi. 50lik seker yüklemesinde şekerim fazla cikmisti. Sekerden dolayi olabilecegini söyledi. Erken dogum ihtimalinden bahsetti. Ama uzerinde cok durmadi. Sadece ikiz oldugu icin son aylarda cok zorlanirsin dedi. 27. Haftadayim. Sen kacinci haftadasin? Ve kilolari nasıl?
slm aranizda yeniyim 24. Haftalık hamileyim. Bende de şeker yüklemesinde şeker çıktı malesef ve suan insülin kullanıyorumBenimde ilk baslarda erkek bebegimin suyu fazlaydi. Son kontrolumde her ikisinin de sulari fazla dedi. 50lik seker yüklemesinde şekerim fazla cikmisti. Sekerden dolayi olabilecegini söyledi. Erken dogum ihtimalinden bahsetti. Ama uzerinde cok durmadi. Sadece ikiz oldugu icin son aylarda cok zorlanirsin dedi. 27. Haftadayim. Sen kacinci haftadasin? Ve kilolari nasıl?
Benim 50lik yüklemede 155 cikti aclik tokluk yaptirdi. Normal cikti. Sonra 100 lük istedi. Onda tek bir saat sonrası yüksek cikti diğerleri normal bugün doktoruma gosterecegim bakalim ne diyecek. Ben zaten 50likte yüksek cikinca direk yememe dikkat etmeye basladim. Ins saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.Benim bebekler bir hafta önde gorununce Dr um şüphelendi ve daha 18. Haftada şeker yüklemesi istedi 50 lik yüklemede sınırda çıktı. 100 luk istedi. 2 saatin normal iki saatin normalin biraz üstünde çıktı .ama doktorum bunu çok önemsedi hatta biraz abartti. hemen endokrin ve diyete yolladı.diyetle 15 gun takip ettik. Acliklarim normal ama sabah tokluklarim 1.saat 140 olmasi gerekirken 160 karda seyretti. Öğle ve aksamlarim da genelde normaldı buna rağmen bana insülin başlatıldı. En dusuk doz 0.4 kullanıyorum suan. Yemeklerde n hemen önce 3 öğün. Bence riske atmayın kızlar en basit yan etkisi bebeğin veya sizin fazla kilo almanız demektir ki bu da erken doğuma sebep olur.
Sularinin miktarını söylemedi. Kilolarini da bilmiyorum. Gayet haftayla uyumlu dedi. Bu haftalarda cok dikkat etmeliyiz. Ins hayirlisiyla aliriz bebisleri kucagimiza.26.haftadayim şeker çıkmadı çok şükür sularının çok fazla olmadığını söyledi bana da son aylarda zorlanırsin dedi sana ne kadar çok olduğunu söyle dimi kiloları iyi gelişimleri iyi dedi çok şükür seninkilerde durum ne inş. Hayırlısı ile kucağımiza aliiriz
Sularinin miktarını söylemedi. Kilolarini da bilmiyorum. Gayet haftayla uyumlu dedi. Bu haftalarda cok dikkat etmeliyiz. Ins hayirlisiyla aliriz bebisleri kucagimiza.
devrimcim merhaba,
benim transfer 22 ekimde oldu.hesaba göre şu an 7+3 üm...sanki seni 26-27 gibi hatırlıyorum. muhtemel doğum tarihi bende 10 temmuz sende 12 temmuz..bir hesaplama hatası olmasın sende???
benimde kanamam.oldu o.haftalarda simdi iyiyim cok sukur benim kanamam.kahverengiydi doktor kahverengiden korkma kirmizidan kork.demisti bende normal dogum istiyodum ama.doktorum sezeryan dedi doktoruma guveniyorum sezeryan karsiti bi doktor ama ikiz oldugi icin normalin mumkun olmadigini soylediMerhaba arkadaşlar ben de 10+0 haftalık ikiz gebeyim. Sık sık kanamam ya da lekelenmem oluyor ama içimde kötü bir his yok doktorum da rahim genişlemekte zorlanıyor o yüzden kanaman oluyo büyük bir düşük riskin yok dedi. Bir de doğum konusu sıkıntı normal doğum yapmayı çok istiyordum ama ikiz olduğu için sezeryan diyor doktor sizin fikirleriniz nedir?
günaydın canım.Merhabalar adetten 5 gün önce silik çizgi çıkınca 3 gün öncesinde kan verdim bhcg 225 çıktı.
1 hafta sonrasında yani dün 3500 küsür çıktı ve ikizlere gebe olduğumu öğrendim. Böylece aranıza katılmış oldum :)
Günaydınlar herkese :)
ben aldim cnm.dr brown gazi engelleyen ozelligi olandan.ikizleri olan bir tanidik tavsiyesi ile.baslarda olmasa bilmese bile illaki lazim olacaktir.arkadaşlar biberon alıcakmısınız lazım olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?