2015 de ikiz annesi olacaklar!!

7.haftada canım kese ve kalp atışını net gorduk sen haftaya gıtsen bellı olur ben tup yaptırdım ıkız cok sukur
ayyyyy massallH canimm ozaman genelde 7 haftada bellu oluyo. Senin istahin acikmiydi peki mide bullantin nezamn basladi canim..

ayyyyy massallH canimm ozaman genelde 7 haftada bellu oluyo. Senin istahin acikmiydi peki mide bullantin nezamn basladi canim..
ayyy hemde nasıl dünyaları yıyıorum halenaynı devam mıde bulantım olmadı pek bır ıkı anca oda daha yenı olmaya basladı

ayyy hemde nasıl dünyaları yıyıorum halenaynı devam mıde bulantım olmadı pek bır ıkı anca oda daha yenı olmaya basladı
Aynen canim bende anlamadim istahim cok acik onume geleni yiyorum normalde bi oglum var bi tanede dusuk olmustu hic boyle yedigimi hatirlamiyorummm.

26.haftadayim şeker çıkmadı çok şükür sularının çok fazla olmadığını söyledi bana da son aylarda zorlanırsin dedi sana ne kadar çok olduğunu söyle dimi kiloları iyi gelişimleri iyi dedi çok şükür seninkilerde durum ne inş. Hayırlısı ile kucağımiza aliiriz

slm aranizda yeniyim 24. Haftalık hamileyim. Bende de şeker yüklemesinde şeker çıktı malesef ve suan insülin kullanıyorum

Benim bebekler bir hafta önde gorununce Dr um şüphelendi ve daha 18. Haftada şeker yüklemesi istedi 50 lik yüklemede sınırda çıktı. 100 luk istedi. 2 saatin normal iki saatin normalin biraz üstünde çıktı .ama doktorum bunu çok önemsedi hatta biraz abartti. hemen endokrin ve diyete yolladı.diyetle 15 gun takip ettik. Acliklarim normal ama sabah tokluklarim 1.saat 140 olmasi gerekirken 160 karda seyretti. Öğle ve aksamlarim da genelde normaldı buna rağmen bana insülin başlatıldı. En dusuk doz 0.4 kullanıyorum suan. Yemeklerde n hemen önce 3 öğün. Bence riske atmayın kızlar en basit yan etkisi bebeğin veya sizin fazla kilo almanız demektir ki bu da erken doğuma sebep olur.

Benim 50lik yüklemede 155 cikti aclik tokluk yaptirdi. Normal cikti. Sonra 100 lük istedi. Onda tek bir saat sonrası yüksek cikti diğerleri normal bugün doktoruma gosterecegim bakalim ne diyecek. Ben zaten 50likte yüksek cikinca direk yememe dikkat etmeye basladim. Ins saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.

Sularinin miktarını söylemedi. Kilolarini da bilmiyorum. Gayet haftayla uyumlu dedi. Bu haftalarda cok dikkat etmeliyiz. Ins hayirlisiyla aliriz bebisleri kucagimiza.

Kizlar doktorun ultrasonunda keselerin biri 6 digeri 5+4 cikiyor ama adete gore 7+1 ben hsngisini sayacagim simdi gebelik haftasi olarak.ayrica tup bebek oldugu icun gercekte de 5 haftalik.uc ayri hafta olunca kafam karisti.

devrimcim merhaba,
benim transfer 22 ekimde oldu.hesaba göre şu an 7+3 üm...sanki seni 26-27 gibi hatırlıyorum. muhtemel doğum tarihi bende 10 temmuz sende 12 temmuz..bir hesaplama hatası olmasın sende???

devrimcim merhaba,
benim transfer 22 ekimde oldu.hesaba göre şu an 7+3 üm...sanki seni 26-27 gibi hatırlıyorum. muhtemel doğum tarihi bende 10 temmuz sende 12 temmuz..bir hesaplama hatası olmasın sende???

26 ekimde 5.gun blast transferi oldum canim.5 ekim son adetim.adet tarihini girince boyle cikiyor.o da 7+1 yapiyor.ne biliyim karisik birsey bu kac haftalik hamileyim bir cozemedim.

Kızlar nasilsiniz? Bugün kuzularimi gördüm onlar hareketlendi kçe agladim..Rabbim cumlemize sağlık versin..

Bisi sorucam 48 kg ile hamile kaldım.2 hafta da 400 gr almışken 3 hafta geçti 4 kg 100 g almisim.Dr birşey demedi ama biraz fazlami gidiyorum acaba? Seker 0.hamur isleri pirinç falan hic yok.protein bebislerimiz besler diye kendimi mi bekliyorum yoksa:):) toplamda kaç kilo alınmalı ki? Kendi mde kilo kalsın istemiyorum mm..

ben de bugün minnoşlarımı gördüm. 10. haftalarındalar. kıpır kıpırlar insan inanamıyor bu kadar küçük nasıl böyle hareket ediyorlar diye. biraz daha büyüsünler herhalde yandım o zaman :)

benimde kanamam.oldu o.haftalarda simdi iyiyim cok sukur benim kanamam.kahverengiydi doktor kahverengiden korkma kirmizidan kork.demisti bende normal dogum istiyodum ama.doktorum sezeryan dedi doktoruma guveniyorum sezeryan karsiti bi doktor ama ikiz oldugi icin normalin mumkun olmadigini soyledi

günaydın canım.
Allah tamammına erdirsin hayırlı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…