sularinin fazla olmasi sikintili mi ki canm?
eğer tansiyon yükselmesi yaşamıyorsan bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum,Sularının fazla olması erken doğum riski olduğunu gösterir dedi çok fazla değil ama normalin üstünde dedi korkuyorum ya hayırlısiyla kucağımiza alsaydik allahım korusun inş hepimizin bebislerini
evet var canım ben yasadım ıkıncı kese ılk gorunmedı sonra gorundu ama ben tuo yapırdım oyuzden ıkıncıyıde bekledik ve bı hafta sonra cıktıKizlar bugun doktora gittim iki kese var saanki dedi ikiz olabilir dedi belkide biri kan pihtisidir dedi daha 5 haftakik hamileyim bana 15 gun sonra gel beli olur dedi bnim durumumu yasayan var mi acaba cok nerak ediyorum 15 gun nasil gececek bilmiyorum..
Bize de aynı şeyi söylemişti sanırım herkese aynı şey söyleniyor :) hakkınızda hayırlısı olsun :)Kizlar bugun doktora gittim iki kese var saanki dedi ikiz olabilir dedi belkide biri kan pihtisidir dedi daha 5 haftakik hamileyim bana 15 gun sonra gel beli olur dedi bnim durumumu yasayan var mi acaba cok nerak ediyorum 15 gun nasil gececek bilmiyorum..
benimde öyleymiş dün dedi doktor. ama yukarı çıkacakmış sonradan. sadece kanaman falan olursa gel dedi. seninde çıkar yukarıya merak etmeKizlar selam.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu durumu yasayan var mi ?
eğer tansiyon yükselmesi yaşamıyorsan bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum,
peki doktorun ne diyor, neden suyun artmış?
azalması için yapılması gereken birşey var mı?
her konuda bilgi sahibi olalım kenarda dursun
İnşallah canım yaa çıksa da rahatlasak valla diken üstündeyiz resmenbenimde öyleymiş dün dedi doktor. ama yukarı çıkacakmış sonradan. sadece kanaman falan olursa gel dedi. seninde çıkar yukarıya merak etme
Tam ikiz oldugu nasil beli oldu bide nezamn tam ikiz dendi canim. bn sadece klomen kullandim. Siz nasil bi tedavi uyguladiniz acabaevet var canım ben yasadım ıkıncı kese ılk gorunmedı sonra gorundu ama ben tuo yapırdım oyuzden ıkıncıyıde bekledik ve bı hafta sonra cıktı
Saolun cok tesekkur ederim canim senin nezamn belli oldu ikiz oldugu tedaviyle mi oldu yoksa normal yollami..Bize de aynı şeyi söylemişti sanırım herkese aynı şey söyleniyor :) hakkınızda hayırlısı olsun :)
Benimde ilk baslarda erkek bebegimin suyu fazlaydi. Son kontrolumde her ikisinin de sulari fazla dedi. 50lik seker yüklemesinde şekerim fazla cikmisti. Sekerden dolayi olabilecegini söyledi. Erken dogum ihtimalinden bahsetti. Ama uzerinde cok durmadi. Sadece ikiz oldugu icin son aylarda cok zorlanirsin dedi. 27. Haftadayim. Sen kacinci haftadasin? Ve kilolari nasıl?Slm arkadaşlar iyisinizdir inş kontrolum vardı Dr bebislerin sularının fazla olduğunu söyledi benim gibi olan var mı acaba allahım yavruslarimizi korusun inş.
Normal yolla oldu canım benim de 7. haftaydı sanırımSaolun cok tesekkur ederim canim senin nezamn belli oldu ikiz oldugu tedaviyle mi oldu yoksa normal yollami..
Allahim bagislasin insallah cinsiyetleru belli oldumu canim.. bnde cok heycanliyimm doktor kontroline kadar nasil gececek bilmiyorumNormal yolla oldu canım benim de 7. haftaydı sanırım
Amin canim hepimizinkini bagislasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim, ikisi de erkek :) gecer canim gecer yeterki onlar iyi olsunlar, sizin normal yolla mi oldu?Allahim bagislasin insallah cinsiyetleru belli oldumu canim.. bnde cok heycanliyimm doktor kontroline kadar nasil gececek bilmiyorum
Bu ay klomen kullandim onunla hamile kaldimm.. canim bide bnim mide bulantim hala baslamadi aksine cok acikiyorum ve cok yemekk yiyorum yakinda cok sisko olcam..senin mide bulantin ne zaman baslad..ya bu arads kusura bakma seni soru yagmuruna tuttummAmin canim hepimizinkini bagislasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim, ikisi de erkek :) gecer canim gecer yeterki onlar iyi olsunlar, sizin normal yolla mi oldu?
Yok tatlim olur mu oyle sey sor tabi her zamanBu ay klomen kullandim onunla hamile kaldimm.. canim bide bnim mide bulantim hala baslamadi aksine cok acikiyorum ve cok yemekk yiyorum yakinda cok sisko olcam..senin mide bulantin ne zaman baslad..ya bu arads kusura bakma seni soru yagmuruna tuttumm
7.haftada canım kese ve kalp atışını net gorduk sen haftaya gıtsen bellı olur ben tup yaptırdım ıkız cok sukurTam ikiz oldugu nasil beli oldu bide nezamn tam ikiz dendi canim. bn sadece klomen kullandim. Siz nasil bi tedavi uyguladiniz acaba
tesekkur ederim canimmm...Yok tatlim olur mu oyle sey sor tabi her zamanbenim de ilk zamanlar bulanmiyordu hersey yiyordum sen de bol bol ye simdi 10 - 11. Haftalarda feci bi mide bulantisi basladi sut yogurt hicbsy yiyip icemedim nerdeyse, simdi yeni yeni kendime geliyorum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?