sadece karın değilKarnın mı kaşınıyor.?
Eğer karninsa demek ki cildin cok kuru ve büyümeye deri esnemeye başlamış bol bol su iç ve gündüz nemlendirici gece yağ sür karnına bacaklarına popuna göğüslere .
Şimdi farketmezsin ama hamilelik bitince çatlaklar çıkar ortaya ve onları geçirecek hiç bisey yok.
Canm benmde aralarında beş gün var ama ikiside kız öyle bi teori yok bncebenım aralarında bir hafta var bakalım 3 hafta sonra teorin tutacak mı.ona göre yazacağım :) drun biri erkek olabilir dediği bebğim büyük olan bebişimdi :) bir nevi dediklerinle uyumlu
o doktorun tezini şuan çürütüyorum canımbenim doktorum ikiz normal yollarla olmasi anne tarafindan gelir dedi babadan olmaz demisti
canım ne çıkarsa baktımıza tabi de.bu da aynı çin takvimi gibi.tutada bilir tutmayada bilir :) eğlenceli bir bekleyişCanm benmde aralarında beş gün var ama ikiside kız öyle bi teori yok bnce
canım 14 haftalık daha bellı olmadımı cınsıyetlercanım ne çıkarsa baktımıza tabi de.bu da aynı çin takvimi gibi.tutada bilir tutmayada bilir :) eğlenceli bir bekleyiş
Aynen öyle hem de çok heycanlı bi ikiz oldugunu öğrendğimde bide cümsiyet öğrendğimdeki mutluluğum heyecanım tarifsizcanım ne çıkarsa baktımıza tabi de.bu da aynı çin takvimi gibi.tutada bilir tutmayada bilir :) eğlenceli bir bekleyiş
yok canım en son bebişler 11 e 12 haftalıkken gitmiştim.bir sonraki kontrol haftaya o zamn gosterirlerse öğrencem :)canım 14 haftalık daha bellı olmadımı cınsıyetler
evet her anı apayrı ya ikizlerin.isim telaşı da apayrı olacak bakalım.dun yatarken sağ kasığıma bi ağrı girdi normal diye düşündüm ??Aynen öyle hem de çok heycanlı bi ikiz oldugunu öğrendğimde bide cümsiyet öğrendğimdeki mutluluğum heyecanım tarifsiz
Benim de kasıklarımda ağrı oluyodu doktruma söyledim normal dedi ama sende bi söyle gittiğinde bence. Hatta benm hala agrım varevet her anı apayrı ya ikizlerin.isim telaşı da apayrı olacak bakalım.dun yatarken sağ kasığıma bi ağrı girdi normal diye düşündüm ??
ayy çok heyecanlı allah gönlüne göre versin canımyok canım en son bebişler 11 e 12 haftalıkken gitmiştim.bir sonraki kontrol haftaya o zamn gosterirlerse öğrencem :)
benim almam lazım canım nasıl yardımcı olursunMerhaba, ikiz bebek arabası arayanlar bana ulaşsın lütfen.
Merhaba arkadaşlar ben de 10+0 haftalık ikiz gebeyim. Sık sık kanamam ya da lekelenmem oluyor ama içimde kötü bir his yok doktorum da rahim genişlemekte zorlanıyor o yüzden kanaman oluyo büyük bir düşük riskin yok dedi. Bir de doğum konusu sıkıntı normal doğum yapmayı çok istiyordum ama ikiz olduğu için sezeryan diyor doktor sizin fikirleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?