2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim şişmelerim de 20.hafta basladı tansiyon sorunun yok mu ona bak düzenli ölç her yolu denedim tuz kestim bol su olmadı hızla şiştim kilo almışın gibi oluyo..
Su an ödemim tüm vucutta artık üst bacaklar yüz ve kollarda bünyem yapıyomuş beni bu gebelikte 2 sey zorladı ödem ve kaşıntı yine de mühim değil geçici Allah saglıkkı hayırlı evlat versin..
misafir de agırlama bence riskli haftalar bunlar..

Orgazm rahimde kasılmaya sebep olup bebeği atabiliyor ikiz gebelikte 20.haftadan sonra tavsiye etmiyor doktorum hele de rahim boyu kısaysa ..

Kedilerin efendisi nasilsin cnm..yatisa devam mi:)iyice agirlastim bende 32+0olduk bugun kilolari 2030 civarinda ikisinide..artik iyice agirlastik valaha..sicaklarda basladik ..doktor her hafta nts sokcakmis beni..srn nasilsin

bizde inşallah 2015 kasım annesi olucaz şuanda 17hafta çift yumurta ikizlerim var ama şimdiden 9 kilo aldım bende .hayatımın hiçbir evresinde çıkan göbeğimden bukadar memnun olmamıştımama tabi sonrasıda var bilmiyorum yani aLLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BİRANÖNCE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN...

kalp kalbe karşı bende ıyı sayılırım canım kasılmalarla gun gecirıyorum benimde doktorum çarşamba almayı
düşünüyor gelişimleri yavaşlamış yerleri kalmamış 2200 2300 olmuşlar tam 36+0 da alıcak
senin bebekler kac kilo oldu sen tam3 7 demi sezeryan olacaksın?,
ben epidural düşünüyorum 73selin73

Evet cnm artı kilo almıyorlar yerleri daraldı iyice, ben 38 e girmiş olucam yani 37+3 olmuş olacak kiloları tahmini genelde dedi doktor ama 2500 garanti dedi maşallah seninkilerde iyi hem gerçekten hiç belli olmuyor ultrasondaki kilolar sağlıklı olsunlar da kilo alınır bir şekilde bende epidural olucam büyük ihtimalle..

Bende doktora söylesem 1 hafta daha mı beklese gelişmezler diyor kararsız kaldım ama güvenmek Lazım doktora ikimiz için de hayırlısı olsun başka kaldım i bizim haftalarda olup bekleyen

Bende doktora söylesem 1 hafta daha mı beklese gelişmezler diyor kararsız kaldım ama güvenmek Lazım doktora ikimiz için de hayırlısı olsun başka kaldım i bizim haftalarda olup bekleyen

Evet doktorlara güvenmek lazım,ama ben sordum kuvözde kalma durumu olmaz değil mi diye sen onu sor istersen gerçi Allah bilir ama yinede insan merak ediyor,canates vardı en son 35 lerdeydi doğsa artık diyordu noldu bilmiyorum

Arkadaslar bi epidural bir de spinal amestezi var degilmi?
Arasindaki fark nedir bana soylermisiniz :)

Kizlar merhaba size bidiy sormak istiyorum,ben 16 haftalik ikizlere hamileyim 12.haftaya kadar cok siddetli kusma bulanti halsizlik yasadim6 kilo verdim simdi iyi sayilirim ama hala pek bisiy yiyip icemiyorum meyve peynir ekmek tost gibi seylerle beslenuyorum yemekde pisiremiyorum napicambenim gibi olan varmi ne yiyolar ne iciyolar bi akil verin,yoksa bebekler beslenemiycek.

Canm bnde senin gibiydim ama bu hafta çok rahatım kardesimide çağırdım yanıma yoğurt yiyorum çorba yemeklerden yemeye başladım 1.5kilo almışım zaten sabah pekmez ve peynir yiyorum öyle yani beslenemicek diye düşünme onlar alması gerekeni aliyolar

Sagolasin canim benim kimsemde yok cagirabilecegimbende ne kadar saglikli olmadigini bilsemde hazir corba kaynatip iciyorum insaAllah bebisler ii beslenir saglikli sihhatli aliriz kucagimiza

walla çok doğru demişsin ben çalışıyorum fırsatı olanlara ne mutlu ama biz bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olduğu sürece çok mutluyuz çokşükür herşekilde ama gezenler bizim yerimizede gezsin

Sagolasin canim benim kimsemde yok cagirabilecegimbende ne kadar saglikli olmadigini bilsemde hazir corba kaynatip iciyorum insaAllah bebisler ii beslenir saglikli sihhatli aliriz kucagimiza
Hazir corba yerine sut yogurt haslanmis yumurta ceviz findik kuru uzum ve kirmizi et beyaz et ye bol bol bebekler bunlardan alir alacagini yoksa ilerde cok fazla kalsiyum magnezyum ve. Demir eksikligi yasarsin hamileligin kabusa
Donusmesin.Sebze ve yesillik ye.Ozetle sut ve et urunlerine agirlik ver

Fairytalepuck kuzum ne güzel burdaki yağmur 2 saattir devam ediyor bu sene yaz gelmedi kayseriye hoş gerçi bugün eşim çalışıyor yüzünde leke,sivilce olanlar var mi ya da çil hamilelik maskesi dedikleri olay :) teyzem dün benimle baya eğlendi yaramaz cocuklarin yüzüne dönmüş diye

merhabalar bende bi kız bir erkek ikizlere hamileyim çok kilo aldım hormonel ilaçlardan mı bilmiyoum 10-11 kilo arası son haftalarımı düşünemiyorum sonumuz nasıl olucak 2 bebeği kaldırabilekmiyim...
yaa son haftalarına gelmiş arkadaşlar ne alemdesiniz ilk gebeliğiniz değilse diğerlerinden çok daha mı dev bi karın oluşuyor benim şimdiden baya göbek var daha doğrusu heryere yayılarak aldığımdan şişmana benziyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…