- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Benim şişmelerim de 20.hafta basladı tansiyon sorunun yok mu ona bak düzenli ölç her yolu denedim tuz kestim bol su olmadı hızla şiştim kilo almışın gibi oluyo..Bana seker yüklemesi yapılmadı henüz iyiyiz çok şükür 19+6da gittim en son 348e 352 gr lardi..işyerine aydan aya heyet raporu bırakıyorum önceden 3haftadan 3haftaya gidiyorduk şimdi ay oldu haliyle iki iş olmasın diye ayın 9una kontrol..Bendeb el ve sirtta ağrı elde ayakta ve burunda şişmevareşim benimle dalga geçiyor ellerin ramazan pidesi ayakların kobit ekmek burnunda patlıcan oldu diye bugün çok yoruldum ama misafir ağırlayacağı m demiştimy a ağzım ayrıldı yatağa yatinca şimdi bilememisim ayaktayken
Orgazm rahimde kasılmaya sebep olup bebeği atabiliyor ikiz gebelikte 20.haftadan sonra tavsiye etmiyor doktorum hele de rahim boyu kısaysa ..@pamukelma ben cok kilo almadım çok zaten 92.3ile başladım 95.2idim geçen hafta komşuda tartildim evde tartı yokkilolu başladığım için patates pilav yasak fazla yemiyorum doktor çok alırsan kulahlari degisiriz dedi hatta 100kgda doğuracaksin diyor cinsel ilişki yasak değil haftada iki kere serbest 8.aya kadar yapabilirsiniz bebeklere de zarar vermez annenin boşalmasıd a faydalıdır bile dedi pek acik sozluyuz benim de iki gündürd isim ağrıyor kalsiyum kafama göre almak istemedim doktora sormam gerek süt yoğurt arttırdim..
Canim benim doktorumda hic onermedi.riske atmayalim dedi.genede. sen bilirsinn...Orgazm rahimde kasılmaya sebep olup bebeği atabiliyor ikiz gebelikte 20.haftadan sonra tavsiye etmiyor doktorum hele de rahim boyu kısaysa ..
73selin73 nasılsın cnm foruma girmiyorsun sanırım?merak ettim doğum oldumu
kalp kalbe karşı bende ıyı sayılırım canım kasılmalarla gun gecirıyorum benimde doktorum çarşamba almayı
düşünüyor gelişimleri yavaşlamış yerleri kalmamış 2200 2300 olmuşlar tam 36+0 da alıcak
senin bebekler kac kilo oldu sen tam3 7 demi sezeryan olacaksın?,
ben epidural dusunuyorum
Bende doktora söylesem 1 hafta daha mı beklese gelişmezler diyor kararsız kaldım ama güvenmek Lazım doktora ikimiz için de hayırlısı olsun başka kaldım i bizim haftalarda olup bekleyenEvet cnm artı kilo almıyorlar yerleri daraldı iyice, ben 38 e girmiş olucam yani 37+3 olmuş olacak kiloları tahmini genelde dedi doktor ama 2500 garanti dedi maşallah seninkilerde iyi hem gerçekten hiç belli olmuyor ultrasondaki kilolar sağlıklı olsunlar da kilo alınır bir şekilde bende epidural olucam büyük ihtimalle..
Bende doktora söylesem 1 hafta daha mı beklese gelişmezler diyor kararsız kaldım ama güvenmek Lazım doktora ikimiz için de hayırlısı olsun başka kaldım i bizim haftalarda olup bekleyen
Canm bnde senin gibiydim ama bu hafta çok rahatım kardesimide çağırdım yanıma yoğurt yiyorum çorba yemeklerden yemeye başladım 1.5kilo almışım zaten sabah pekmez ve peynir yiyorum öyle yani beslenemicek diye düşünme onlar alması gerekeni aliyolarKizlar merhaba size bidiy sormak istiyorum,ben 16 haftalik ikizlere hamileyim 12.haftaya kadar cok siddetli kusma bulanti halsizlik yasadim6 kilo verdim simdi iyi sayilirim ama hala pek bisiy yiyip icemiyorum meyve peynir ekmek tost gibi seylerle beslenuyorum yemekde pisiremiyorum napicambenim gibi olan varmi ne yiyolar ne iciyolar bi akil verin,yoksa bebekler beslenemiycek.
Sagolasin canim benim kimsemde yok cagirabilecegimCanm bnde senin gibiydim ama bu hafta çok rahatım kardesimide çağırdım yanıma yoğurt yiyorum çorba yemeklerden yemeye başladım 1.5kilo almışım zaten sabah pekmez ve peynir yiyorum öyle yani beslenemicek diye düşünme onlar alması gerekeni aliyolar
Hazir corba yerine sut yogurt haslanmis yumurta ceviz findik kuru uzum ve kirmizi et beyaz et ye bol bol bebekler bunlardan alir alacagini yoksa ilerde cok fazla kalsiyum magnezyum ve. Demir eksikligi yasarsin hamileligin kabusaSagolasin canim benim kimsemde yok cagirabilecegimbende ne kadar saglikli olmadigini bilsemde hazir corba kaynatip iciyorum insaAllah bebisler ii beslenir saglikli sihhatli aliriz kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?