2015 de ikiz annesi olacaklar!!

merhaba arkadaşlar forumda gezerken buldum burayı, ne güzelmiş:)
kısmetse bende ikiz annesi olucam
allah hepinize bebeklerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

Tatlim tavuk koy tavugumuydu?isine karismak istemem ama bana yasaklanan tek gida tavuktu.tup bebek dr.da kadin dogum dr.da istedigini ye ic farketmez sadece tavuk yeme demisti. Asiri hormon icerdigi icin yenmemeli diye biliyorym.

köy tavuğu diye satılıyor ama haklısın ben genelde hindi yerim hindiler hormonsuzmuş ama işte düz haşlama olarak birtek bu tavuğu yiyebildim şimdiye kadar...

kızlar ikili test ya da üçlü test yaptıranlarınız bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum sonuçlarınız nasıl çıktı?
17 kasımda bende yaptırıcam doktorum kan tahlilide istedi bakalım nasıl olcak?

member: 356263"]kızlar merhaba,
ben de 7+6 haftanın içindeyim ve ikizlerim var.
bulantıdan ölüyorum son bir haftadır. habire karbonhidrata abandım. başka bir şey yiyemiyorum çünkü.
siz neler yaşadınız? sağlıklı şeyler nasıl yiyebildiniz? önerileriniz neler??
bir kere metpamid denedim bulantı için ama o da beni çok kötü yaptı böyle elim ayağım çekiliyor sanki. kullanıp da memnun kaldığınız ilaç var mı?[/QUOTE]
[QUOTE="Aksuaksu, post: 3772
benim bir bebis 12+2 de digeri 11+2de.ne zaman oh bugun mis gibiyim desem aksamina beter oluyorum:/ kusmasamda bas agrisindan oluyorum.ozellikle bir haftadur boyle bas agrisi.bende bi sert armut var onu yiyince biraz rahatlatiyor dunde nane yedim o biraz kendime getirdi.bulanti ilaclarinin hic faydasini gormedim.bende de dramamime var.iyk yani faydasiz cok aci ilac.insallh bebisler icerde besleneck birsey buluyordur

benim bir bebis 12+2 de digeri 11+2de.ne zaman oh bugun mis gibiyim desem aksamina beter oluyorum:/ kusmasamda bas agrisindan oluyorum.ozellikle bir haftadır boyle bas agrisi.bende sert armut var onu yiyince biraz rahatlatiyor dunde nane yedim o biraz kendime getirdi.bulanti ilaclarinin hic faydasini gormedim.bende de dramamime var.iyk yani faydasiz cok aci ilac.insallh bebisler icerde besleneck birsey buluyordur

kızlar ikili test ya da üçlü test yaptıranlarınız bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum sonuçlarınız nasıl çıktı?
17 kasımda bende yaptırıcam doktorum kan tahlilide istedi bakalım nasıl olcak?
bu persembe yapılacak benim.bilmiyorum ne kadar sağlıklı sonuç verir bu test ?

slm kızlar
ben 13+2 günlük ikiz hamileyim. ALLAH yavrularımızı kucacağımıza almayı nasip etsin inş.
benim 5. haftadan beri yoğun kanamalı geçiyor pıhtı şeklinde parça düşürüyorum.

[QUOTE="Aksuaksu, post: 3772
benim bir bebis 12+2 de digeri 11+2de.ne zaman oh bugun mis gibiyim desem aksamina beter oluyorum:/ kusmasamda bas agrisindan oluyorum.ozellikle bir haftadur boyle bas agrisi.bende bi sert armut var onu yiyince biraz rahatlatiyor dunde nane yedim o biraz kendime getirdi.bulanti ilaclarinin hic faydasini gormedim.bende de dramamime var.iyk yani faydasiz cok aci ilac.insallh bebisler icerde besleneck birsey buluyordur[/QUOTE]

hadi yaa
inşallah canım dediğin gibi beslenecek şey buluyorlardır. senin artık yavaş yavaş geçmesi lazım aslında 3 ayı doldurmuşsun öyle böyle...
benim hiç belli olmuyor iki gün önce iyi gibiydim biraz ama birden beklemediğim bir zaman kötüleşiyorum. bazılarına da bakıyorum hiç farkına bile varmazsın hamile olduğunun bu da benim şansım herhalde yaa ne bileyim...

hadi yaa
inşallah canım dediğin gibi beslenecek şey buluyorlardır. senin artık yavaş yavaş geçmesi lazım aslında 3 ayı doldurmuşsun öyle böyle...
benim hiç belli olmuyor iki gün önce iyi gibiydim biraz ama birden beklemediğim bir zaman kötüleşiyorum. bazılarına da bakıyorum hiç farkına bile varmazsın hamile olduğunun bu da benim şansım herhalde yaa ne bileyim...[/QUOTE]
ayni fikirdeyim kimi prenses gibi geciriyor hamileligini.ben dun hic kusmadim ama bir bas agrisi tuttu tek tarafli 24saat olacak hala gecmedi.bugun hem kusma hem bas agrisi yuzunden isi biraktim eve geldim 4saattir yataktayim hala gecmedi azalmadida.caresiz kaldim resmen.yemekte yiyemedim hala.domates ekmek disinda.bas agrisi kusmaktan betermis onu anladim.cozum yolu ariyorum yana yakila

ayni fikirdeyim kimi prenses gibi geciriyor hamileligini.ben dun hic kusmadim ama bir bas agrisi tuttu tek tarafli 24saat olacak hala gecmedi.bugun hem kusma hem bas agrisi yuzunden isi biraktim eve geldim 4saattir yataktayim hala gecmedi azalmadida.caresiz kaldim resmen.yemekte yiyemedim hala.domates ekmek disinda.bas agrisi kusmaktan betermis onu anladim.cozum yolu ariyorum yana yakila [/QUOTE]

baş ağrısına ne iyi gelir bilmiyorum ama susuz kalıyorsan bu dönemde ondan da kaynaklanıyor olabilir.
bu arada bugün çok abartmamak kaydıyla muzlu süt içtim o da bulandırmadı. bir de canım acayip turşu istiyor bir fıçı olsa yerim gibi geliyor

Ne su ne süt ne yoğurt ne yumurta ne ceviz hiç birşey iistemiyor canım yiyorsam da eşimin zoruyla malesEF çocuklarım greve girecek.Muzlu sütü nasıl yaptın bende deneyeyim.evde bir kova turşu var yollayabilirim:) Bugün akşam yemeğim sadece bir kase yoğurt çorbası oldu.kendimle grur duyuyorum

Kusura bakmayın konunuzu bölüyorum ama kadının anne tarafında ikiz çocuk olması kadınında ikiz bebeklerinin olma ihtimalini artırıyormuş doğru mudur sizce ?

baş ağrısına ne iyi gelir bilmiyorum ama susuz kalıyorsan bu dönemde ondan da kaynaklanıyor olabilir.
bu arada bugün çok abartmamak kaydıyla muzlu süt içtim o da bulandırmadı. bir de canım acayip turşu istiyor bir fıçı olsa yerim gibi geliyor[/QUOTE]

Ne su ne süt ne yoğurt ne yumurta ne ceviz hiç birşey iistemiyor canım yiyorsam da eşimin zoruyla malesEF çocuklarım greve girecek.Muzlu sütü nasıl yaptın bende deneyeyim.evde bir kova turşu var yollayabilirim:) Bugün akşam yemeğim sadece bir kase yoğurt çorbası oldu.kendimle grur duyuyorum

Ne su ne süt ne yoğurt ne yumurta ne ceviz hiç birşey iistemiyor canım yiyorsam da eşimin zoruyla malesEF çocuklarım greve girecek.Muzlu sütü nasıl yaptın bende deneyeyim.evde bir kova turşu var yollayabilirim:) Bugün akşam yemeğim sadece bir kase yoğurt çorbası oldu.kendimle grur duyuyorum [/QUOTE]

blenderdan geçiriyorsun süt ile birlikte muzu canım muz miktarını kendine göre ayarla inşallah içebilirsin. bu kutu muzlu sütler de olabilir ama onların bazılarına aşırı şeker katıyorlar muzun zaten kendisi tatlıya iyice bayıyor.
benim de mide bulantım yoksa reflüm oluyor ki o mide bulantısından daha kötü sürekli ağzımda bütün yediklerim.

blenderdan geçiriyorsun süt ile birlikte muzu canım muz miktarını kendine göre ayarla inşallah içebilirsin. bu kutu muzlu sütler de olabilir ama onların bazılarına aşırı şeker katıyorlar muzun zaten kendisi tatlıya iyice bayıyor.
benim de mide bulantım yoksa reflüm oluyor ki o mide bulantısından daha kötü sürekli ağzımda bütün yediklerim.[/QUOTE]
kutuda muzlu sut ictim bugun toparladim gibi bugun.evdede deneyim yapmayi.reflude mafeder dogru insallah atlaticaz:)

Allaha bin şükür henüz mide bulantım yok denecek kadar az. Hoşlanmadığım bir koku alırsam eğer midem bulanıyor. Allah hepinize sağlık sıhhat versin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…