2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kızlar ikili test ya da üçlü test yaptıranlarınız bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum sonuçlarınız nasıl çıktı?
17 kasımda bende yaptırıcam doktorum kan tahlilide istedi bakalım nasıl olcak?
bugun yaptirdim bende.kan tahlili isteyecek sanip ac gittim ama kan tahlili istemedi.enseciklerini olctu.sonuclar 2nin altinda cikti sukur.insallah sag salim dogarlar

bugun yaptirdim bende.kan tahlili isteyecek sanip ac gittim ama kan tahlili istemedi.enseciklerini olctu.sonuclar 2nin altinda cikti sukur.insallah sag salim dogarlar

gözünaydın canım maşallah kuzularına
inşallah benimde öyle çıkar ister istemez geriliyo insan

Merhaba.
Bugun hamile oldugumu öğrendim.
848 .cikti bhcg ikiz olmasını cok isterim bu deger bir gösterge mı ikiz olabilir mı. Sizin kac çıkmıştı

Merhaba.
848 .cikti bhcg ikiz olmasını cok isterim bu deger bir gösterge mı ikiz olabilir mı. Sizin kac çıkmıştı
değerin kendisi değide daha çok yükselme oranına bakıyorlar bildiğim kadarıyla.ikizse de süpriz olsun :)

gözünaydın canım maşallah kuzularına
inşallah benimde öyle çıkar ister istemez geriliyo insan

hiç gerilme içini ferah tut inşallah seninde her şey yolunda gider.hala yolun çok başındayız sağlıkla kucağımza alabiliriz umarım :)

kutuda muzlu sut ictim bugun toparladim gibi bugun.evdede deneyim yapmayi.reflude mafeder dogru insallah atlaticaz:)[/QUOTE]

sana da iyi gelmesine sevindim çok abartmadan bir kutu falan içince iyi geliyor
ben de bugün minnoşlarımın kalp atışlarını duydum Allaha şükür

merhaba arkadaşlar forumda gezerken buldum burayı, ne güzelmiş:)
kısmetse bende ikiz annesi olucam
allah hepinize bebeklerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

amin canım senin de sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin Allah

Merhaba.

Benim ilk değerim 6839'du sonra ilk kontrolümüzde tek kese gözüktü çok küçük iki hafta sonra tekrar gel dedi geçen cumartesi gittiğimizde ikiz bebişleri gördük :)

Benim ilk değerim 6839'du sonra ilk kontrolümüzde tek kese gözüktü çok küçük iki hafta sonra tekrar gel dedi geçen cumartesi gittiğimizde ikiz bebişleri gördük :)

İlk kac haftalık doktora gittiniz..?
Sekizinci haftada mı ikinci kese göründü.?
Kalp atışları da duyuldu mü?

Merhaba.
adet günüm geçmeden 510 çıktı. adetin geçtiyse çok yüksek bir değer gibi durmuyor ama yine de belli olmaz

benim de ikinci kese sonradan göründü. 5 haftalık gittim tek kese göründü, 6 haftalıkken 2. kese de göründü. 5. haftayı doldurmadan gitme görünmesi çokzor. bana hep vajinal baktı.
.

ilk 6 haftalıktı gittiğimde. Ama kan testini yaptırdığımda adet günüm geçeli 1 gün olmuştu. 7. haftanın sonunda ikinci kesemiz gözüktü. :) Rabbim hepimize hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin bu cuma saatinde.

Herkese merhaba,
Tüp bebek tedavisi gördüm ve 2 embriyo transfer edildi.
5. haftada ultronda 3 tane kese göründü. Biri diğerlerine göre ufaktı. Doktor bunun yok olabileceğini söyledi. 6. hafta da tekrar gittik 3. kese büyümüştü ancak içerisinde bebek göremedi doktor. Bir embriyonun 2 ye bölünmüş olabileceğini ve 7. haftada tekrar gelmemi söyledi. Bu haftasonu tekrar gideceğiz. Hayırlısını diliyorum Allah'tan.

Hayırlısı olsun. Allah sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…