Son kontrolumde Dr iki hafta sonra gel ikili test ile birlikte ense kalınlığına bakacağız dedi.bende ikiz gebelikte sagliklı sonuç vermiyormus dedim.eskiden öyle dusunuluyordu ama şimdi bir ipucu veriyo r dedi yaptıracam artık hayırlısı diyorum haftaya kucuk bebekte 11+4 oluyor iyi seyer düşünelim ii olsuntecrübeli annelerden yardım istiyorum. ikili test yaptırdınız mı? ya da hangi testler ikizler için uygun. doktorum ikili testin sağlıklı sonuç vermediğini söyledi
Seker yüklemesini yarın yaptiracagim. Kacinci haftadasin acaba? Ben 25te yaptiriyorum. 11 kilo aldim cok alıyorumSlm herkes iyidir umarım ayin 20 sinde kontrolü ve aşım var bebislerimi göreceğim için çok heyecanlıyım şeker yüklemesi yapilacakmis bide varmı yaptıran aranızda inş. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olur bide kızlar kaç kilo aldınız durumlar nedir ppaylaşalım ben toplamda 8 kilo aldım ne olcak bakalım
Seker yüklemesini yarın yaptiracagim. Kacinci haftadasin acaba? Ben 25te yaptiriyorum. 11 kilo aldim cok alıyorum
canim benim doktorumda 30.haftada yapacagiz nolur nolmaz dio.2 hafta sonra yapilacak banadaMrb kızlar..Bu hafta kontrolüm verdı çok şükür bir sorun çıkmadı. Dr 10 gün sonrası için ciğer geliştirici iğne verdi. Herhangi bir erken doğum riskine karşı. Sizler yaptırdınız mı?
ızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))
Seker yüklemesini yarın yaptiracagim. Kacinci haftadasin acaba? Ben 25te yaptiriyorum. 11 kilo aldim cok alıyorum
Ne yazikki ben varim canim 4 gundur hastanedeyim rahim agzi kisaligi ve sancim varMerhaba ikiz anneleri subat anneleri nde rahatsizlanan annelerimiz oldu. Acilmalar oldu. Bizlerde bu tarz bir sey yoktur umarim. Ikiz gebelikler daha da riskli oldugu icin daha dikkatli olmaliyiz sanirim.
Cok gecmis olsun. Sakin moralini bozma canim subat annelerinde iki arkadas vardi ayni durumda olan ve her ikisi de iyilesti. Doktorlari tedavi sonucu 9. Aya kadar bir daha problem yasamayacaklarini soylemis. Okumussundur belki. Iyi düşün iyi olsun. Dualarim seninle. Bizleri haberdar et.Ne yazikki ben varim canim 4 gundur hastanedeyim rahim agzi kisaligi ve sancim var
23 + 4 gunlugum daha cok kucuk bebeklerim ve cok korkuyorum lutfen dualarinizi bekliyorum Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin 6 yildir bebeklerimi bekliyorum rabbim vermisken geri almaz insallah
Merhaba, ikiz gebelikte bulanti cok fazla oluyor. Ben 12 haftasina kadar cok kotuydum bulantilar ve kusma, tukurme yuzunden. Geceleri uyku nedir bilmedim. Shimdi 17 haftasindayim, daha iyiyim. Sebze, meyve, ceviz tuketiyorum. Inshallah senin de gecher. Bana ilach falan tesir etmemishdi, bence kullanma.kızlar merhaba,
ben de 7+6 haftanın içindeyim ve ikizlerim var.
bulantıdan ölüyorum son bir haftadır. habire karbonhidrata abandım. başka bir şey yiyemiyorum çünkü.
siz neler yaşadınız? sağlıklı şeyler nasıl yiyebildiniz? önerileriniz neler??
bir kere metpamid denedim bulantı için ama o da beni çok kötü yaptı böyle elim ayağım çekiliyor sanki. kullanıp da memnun kaldığınız ilaç var mı?
Bence supersin.b3b 3.ayimdayim cilgin mide bulantilari ile 4 kilo aldimSlm herkes iyidir umarım ayin 20 sinde kontrolü ve aşım var bebislerimi göreceğim için çok heyecanlıyım şeker yüklemesi yapilacakmis bide varmı yaptıran aranızda inş. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olur bide kızlar kaç kilo aldınız durumlar nedir ppaylaşalım ben toplamda 8 kilo aldım ne olcak bakalım
Ah canim. Insallah bir an once durumun duzelir.senin icin dua edecegimNe yazikki ben varim canim 4 gundur hastanedeyim rahim agzi kisaligi ve sancim var
23 + 4 gunlugum daha cok kucuk bebeklerim ve cok korkuyorum lutfen dualarinizi bekliyorum Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin 6 yildir bebeklerimi bekliyorum rabbim vermisken geri almaz insallah
Merhaba, ikiz gebelikte bulanti cok fazla oluyor. Ben 12 haftasina kadar cok kotuydum bulantilar ve kusma, tukurme yuzunden. Geceleri uyku nedir bilmedim. Shimdi 17 haftasindayim, daha iyiyim. Sebze, meyve, ceviz tuketiyorum. Inshallah senin de gecher. Bana ilach falan tesir etmemishdi, bence kullanma.
3 ayina kadar bende yiyemedim, o yuzden merak etme onemli olan sonrasi. Inshallah hayirlisisebze meyve yiyemiyorum da bir arkadaş tavuk önerdi şimdi haşlayıp onu yemeyi deneyeceğim ceviz fındık fıstık da midemi kaynatıyor bir geçirseydim şu 3 ayları...
Caanım benm öncelikle hayırlı olsun bende28. Haftamdyım iki kız beklyrm inşllah bende senin gibi çok agır bulantılarla ve kusmalarla geçirdim hemde 16. Haftaya kadar ve sadece abartmyrm patates haşlaması meuve ayran yiyebiliydm onlarıda kusuyodm ztn hiç korkma doktrm önemli değil canın ne istysa onu ye dedi ben doktra hiç saglıklı şeyşer yemyrm dedğimde bana böylr demişti üç aydan snrası önemli ama ceviz balık ıspanak kuru üzüm et şimdi düşünme ben su bile içemiyodum bulantodan korkmana gerek yok o yüzden canm ve çabuk geçiyr o kötü günlerkızlar merhaba,
ben de 7+6 haftanın içindeyim ve ikizlerim var.
bulantıdan ölüyorum son bir haftadır. habire karbonhidrata abandım. başka bir şey yiyemiyorum çünkü.
siz neler yaşadınız? sağlıklı şeyler nasıl yiyebildiniz? önerileriniz neler??
bir kere metpamid denedim bulantı için ama o da beni çok kötü yaptı böyle elim ayağım çekiliyor sanki. kullanıp da memnun kaldığınız ilaç var mı?
Caanım benm öncelikle hayırlı olsun bende28. Haftamdyım iki kız beklyrm inşllah bende senin gibi çok agır bulantılarla ve kusmalarla geçirdim hemde 16. Haftaya kadar ve sadece abartmyrm patates haşlaması meuve ayran yiyebiliydm onlarıda kusuyodm ztn hiç korkma doktrm önemli değil canın ne istysa onu ye dedi ben doktra hiç saglıklı şeyşer yemyrm dedğimde bana böylr demişti üç aydan snrası önemli ama ceviz balık ıspanak kuru üzüm et şimdi düşünme ben su bile içemiyodum bulantodan korkmana gerek yok o yüzden canm ve çabuk geçiyr o kötü günler
Tatlim tavuk koy tavugumuydu?isine karismak istemem ama bana yasaklanan tek gida tavuktu.tup bebek dr.da kadin dogum dr.da istedigini ye ic farketmez sadece tavuk yeme demisti. Asiri hormon icerdigi icin yenmemeli diye biliyorym.sebze meyve yiyemiyorum da bir arkadaş tavuk önerdi şimdi haşlayıp onu yemeyi deneyeceğim ceviz fındık fıstık da midemi kaynatıyor bir geçirseydim şu 3 ayları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?