• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

açıkcası tam anlayamadım ama normalde rahmin yukarı çıktığı dışarıdan belli oluyor mu ki?
bence göbek deliğinin yukarı çıkması ile alakası yok.
karnın iyice büyüyünce yukarıda gözükecek zaten şimdi erken.
bu arada ben de senin gibi kiloluyum.son aylara doğru halimiz nasıl olur bilmem.
Cevabin icin tesekkur ederim, zaten en buyuk endisem senin de soyledigin gibi son aylarda ne durumda olacagim:) insallah sag salim dogarlar canim. Rahmin yikari cikmasi disardan belli olur mu demissin ben de bilmiyorum ama hani 3.aydan sonra rahim gobek deligi hizasindan yukari.cikmaya baslar.diye okudum internetten. Belki de bu disardan fark edilmiyordur.

Cevabin icin tesekkur ederim, zaten en buyuk endisem senin de soyledigin gibi son aylarda ne durumda olacagim:) insallah sag salim dogarlar canim. Rahmin yikari cikmasi disardan belli olur mu demissin ben de bilmiyorum ama hani 3.aydan sonra rahim gobek deligi hizasindan yukari.cikmaya baslar.diye okudum internetten. Belki de bu disardan fark edilmiyordur.
rica ederim canım.
rahmin içerideki büyümesini anlatıyor o okuduklarında.yani içten hizasını tarif etmiş.
bence takılma bunlara.
önemli olan rutinde kontrollerinin düzgün gitmesi.
cinsiyetler belli mi?

canım ne iş yapıyorsun yaşın kaç neler yaparsın merak ettim tanımak isterim biraz seni
85 doğumluyum. Ogretmenim en zorundan.sinifciyim. neler yapardim demem lazim:) geçtiğimiz hazirandan beri tedavinin aşamaları ile geçti çünkü.

Sen neler yapiyorsun

85 doğumluyum. Ogretmenim en zorundan.sinifciyim. neler yapardim demem lazim:) geçtiğimiz hazirandan beri tedavinin aşamaları ile geçti çünkü.

Sen neler yapiyorsun

Öğretmenlik zor ve sabır gerektiriyor ama güzel yanlarıda vardır eminim :)
bende 83 doğumluyum tekstil de santralde çalışıyorum 5 yıllık evliyim bizde 2 yıldır aralıklı olmakla geziyorduk bir umut işte geçen yıl bir aşılamamız oldu düşükle sonuçlandı sonra 6-7 ay ara verdik tatildi bayramdı kafamızdan atalım belki olur dedik ama yine olmadı :( ve sonuç 2. aşılama pozitif yine çok şükür böyle kısmetmiş hemde çifte mutluluk çok şükür hem çok heyecanlıyım hemde korkularım yok değil

rica ederim canım.
rahmin içerideki büyümesini anlatıyor o okuduklarında.yani içten hizasını tarif etmiş.
bence takılma bunlara.
önemli olan rutinde kontrollerinin düzgün gitmesi.
cinsiyetler belli mi?
Cinsiyetler belli.degil henuz sali gunu kontrole gidecegim sanirim artik ogreniriz.

Öğretmenlik zor ve sabır gerektiriyor ama güzel yanlarıda vardır eminim :)
bende 83 doğumluyum tekstil de santralde çalışıyorum 5 yıllık evliyim bizde 2 yıldır aralıklı olmakla geziyorduk bir umut işte geçen yıl bir aşılamamız oldu düşükle sonuçlandı sonra 6-7 ay ara verdik tatildi bayramdı kafamızdan atalım belki olur dedik ama yine olmadı :KK43: ve sonuç 2. aşılama pozitif yine çok şükür böyle kısmetmiş hemde çifte mutluluk çok şükür hem çok heyecanlıyım hemde korkularım yok değil
Maşallah gerçekte n büyük basari.asilamayla ikiz bebek:) 3.5 yıllık evliyim bende.evlendiğimizde hayat yolunda gitmedi pek.toparlanıp çocuk dediğimizde ise zor old.öğrendik.
Bugunume çok şükür.negatif 2 aşılama ve 2 tüp denemem olmustu. İnş sağlıkla kucaklarimizin dolması için dua ediyorum..

Sağol canım iyi olmak için çabalıyorum sen nasılsın herşey gönlünce güzeldir umarım
Ne yazık ki bizim pek yolunda gitmedi moral bozmamak için burada da paylaşmadım 1 ay kadar önce kanamam oldu hastaneye yattım yetmezmiş gibi birde akciğer embolisi geçirdim amniyon sıvısı ciğerime kaçmış beni kurtarmak için bebekleri aldılar birini kaybettik diğeri küvezde henüz çok küçük bazı sorunlar yaşıyoruz çok zor Allah kimseye böyle sıkıntılar dertler yaşatmasın yüreğimiz ağzımızda dua ediyoruz sürekli

Canim allah sabir versin ve inşaallah yavrusu sana bagislayan. Çok uzuldum.gecen sene bende yaşadım aynı şeyi. Seni çok iyi anlıyorum. ..

Maşallah gerçekte n büyük basari.asilamayla ikiz bebek:) 3.5 yıllık evliyim bende.evlendiğimizde hayat yolunda gitmedi pek.toparlanıp çocuk dediğimizde ise zor old.öğrendik.
Bugunume çok şükür.negatif 2 aşılama ve 2 tüp denemem olmustu. İnş sağlıkla kucaklarimizin dolması için dua ediyorum..

Canım günaydın,rabbim isteyen herkese versin aşılama olsun tüp olsun tedavi süreci maddi manevi çok zor eşlerinde faktörü yani desteği çok önemli özellikle bayanların psikolojik olarak çok yıprandığı bir süreç ilaçlar muayeneler iğneler alınan kilolar vs...insan hepsine katlanıyor ama o bekleme süresi sonrası negatifler o kadar zor allahın taktiri neticede bir sınav farklı bir yol hepimiz için
benim ilk aşılamam da ikiz tutmuştu , doktorumda aşılamayı yaparken çifter gelsin sağlıkla gelsin dedi :) benim için şuan önemli olan tek şey sağlıklı olsunlar rabbim bize bağışlasın yeter ve isteyen herkese versin inşallah
canım sen kendini hamile gibi hissediyormusun yani farklı bir değişim birşey bende yok sanırım sadece iştahsızım

Canım günaydın,rabbim isteyen herkese versin aşılama olsun tüp olsun tedavi süreci maddi manevi çok zor eşlerinde faktörü yani desteği çok önemli özellikle bayanların psikolojik olarak çok yıprandığı bir süreç ilaçlar muayeneler iğneler alınan kilolar vs...insan hepsine katlanıyor ama o bekleme süresi sonrası negatifler o kadar zor allahın taktiri neticede bir sınav farklı bir yol hepimiz için
benim ilk aşılamam da ikiz tutmuştu , doktorumda aşılamayı yaparken çifter gelsin sağlıkla gelsin dedi :) benim için şuan önemli olan tek şey sağlıklı olsunlar rabbim bize bağışlasın yeter ve isteyen herkese versin inşallah
canım sen kendini hamile gibi hissediyormusun yani farklı bir değişim birşey bende yok sanırım sadece iştahsızım
Abovvv ben dünyaları yiyorum sanki.çok acıkıyorum.ogrendikten sonra 2 kg ya yakin almusim bile.bi de şekerim var biraz.pilav makarna,beyaz ekmek yok.sıfır şekerle aliyorum kilocuklari..

Dediğin gibi Rabbim sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş

Abovvv ben dünyaları yiyorum sanki.çok acıkıyorum.ogrendikten sonra 2 kg ya yakin almusim bile.bi de şekerim var biraz.pilav makarna,beyaz ekmek yok.sıfır şekerle aliyorum kilocuklari..

Dediğin gibi Rabbim sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş

Karnım acıkıyo canım mesela kahvaltı ediyorum saat 7 de güzel güzel yumurta bile yiyorum :( (hiç sevmem) hop 9 da yine acıkıyorum :) meyve falan geçiştiriyorum acıksamda iştahım yok yemek istemiyorum ...benimde aşılamadan önce insülin direncim yüksek çıkmıştı dediklerin yasaktı bide ilaç kullanıyordum hem zayıflatır demişti doktor ama bıraktım hamile olunca zaten gonal f lerden baya kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum

tecrübeli annelerden yardım istiyorum. ikili test yaptırdınız mı? ya da hangi testler ikizler için uygun. doktorum ikili testin sağlıklı sonuç vermediğini söyledi

tecrübeli annelerden yardım istiyorum. ikili test yaptırdınız mı? ya da hangi testler ikizler için uygun. doktorum ikili testin sağlıklı sonuç vermediğini söyledi
Ben de 12 haftamda ikili test yaptirdim bi sorun cikmadi cok shukur. Ultrasonda ense kalinligi da yoklandi bebeklerimin. Siz de her ihtimala yaptirin.
2 haftamda

Mrb kızlar..Bu hafta kontrolüm verdı çok şükür bir sorun çıkmadı. Dr 10 gün sonrası için ciğer geliştirici iğne verdi. Herhangi bir erken doğum riskine karşı. Sizler yaptırdınız mı?

Bayanlar merhaba bir sorum olcam 5.5 haftalik habileyim tup bebek yontemiyle ikiz bebek ssahibi olcagim rabbim kismet ederse sole bir sorunum var benim sancim cok oluyo bu normal m i bundan door gun once uc gun boyunca dancim cok oldu ve bir kanama gecirdim ikizlerim cok sukur iyi fakat sancilarim devam ediyo bu normal mi acaba. Yardimci olursaniz seviniri

Back