2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Merhabalar, sanırım sizinle aynı durumdayım. Hergün yaklaşık 1 saat 15 dak araba kullanıyorum İstanbul trafiğinde. Çekmeköy den İstinye ye gidiyorum. 20 hafta ikizlere hamileyim. Şuanda düşünmeniz gereken tek şey bebekleriniz. Arkanızdan ne söyledikleri önemli olmamalı. Sizin ve bebeklerin sağlığı herşeyden daha kıymetli.Sağlıklı günler.

Benim doktorum cok yardimci oldu ben gebeligimi her ay rapor alarak gecirdim once dusuk tehdidinden dolayi rapor verdi sonra asiri kasintim vardi ikiz gebelige bagli karaciger ve safra yetmezliginden verdi sonra ikiz gebelige bagli sekerim biraz yuksek cikti onuda ekledi ne olsa raporda kullandik ve 2 hafta sonrada 10 haftalik dogum oncesi iznim baslicak ben gebeligin ilk anindan itibaren isi birakmis oldum tabi tedavi ile gebe kalmamin etkisi ile doktor cok yardimci oldu hatta bi keresinde olmazsa ortopedi doktoru ile goruseyim sana rapor hazirlatalim dedi iste bel yada bacak agrisi var gibi gostertecekti sizde magduriyetinizi bildirin yardimci olacaktir doktorunuz cunku onlarda biz annelerin sagligini cok onemsiyorlar

Is ahlaki acisindan evet insanin baslarda ici rahat etmiyor ama benim isyerim evime 2 vesait uzakliktaydi ve cumartesi de dahil sabah 8 aksam 19 calisiyordum ve masamda oturduğum sure cok azdi. in asagi cik yukari modunda ozel sektorde yogun tempo ile calisan biriydim. onceligim cok uzun sure arayip en son tedavimde buldugum evlatlarim oldu zaten 20. Haftalardan sonra daha iyi anlayacaksin calisamaz hale geliyor insan mecbur rapor alirsin canim

Saglik tabiki de onemli canim, allah korusun.. ben rapor alan biri degilim, igne_hap bi sekilde iyilesir yine giderim. Suan da gayet iyiyim ama 2ay sonra ne olurum bilmiyorum. Zaten rapor alsam kimsenin yuzunu gormeyecegim, ama belki benden daha kotu durumda olup calisanlar da vardir. Sudan seyleri bahane edip rapor alip digerlerinin hakkina girmek istemiyorum sadece. Ama ikiz gebelik evet zorluksa bunun icin de rapor gerekliyse gonul rahatligiyla da alirim. Ki dr lar zaten bizden yana.

Selamlarr. Ben tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. 9 +3 haftalık hamileyim. Hala estrofem kullanıyorum ve günde 5 tane. Doktor ilaçlarına aynen devam edeceksin dedi. Sayısını belirtmedi. Siz ne zaman bıraktınız bu ilacı? Bana şu an günde 5 tane çok gibi geliyo kafam çok karışık.

Anlayışlı bi doktor bulsan 24.haftadan sonra hep rapor al zaten ikizlerde 30.hafta raporu var..1 ay heyet raporu iste işin nasıl peki masabası mı

Günde 5 olduğuna eminmisin xanim..ben tedavi esnasında günde 1 kullandım hamile oldumu öğrenince biraktim

Canım bende 4 adetti doktor devam dedi ama hap hakkında kötü şeyler okudum vicdanen 1 tane içtim çünkü bazı hastaneler anında sonuçtan sonra bıraktırıyodu sonra 11.hafta doktorum bırak dedi ki ben zaten bırakmıştım ama doktoruna danış istersen bıraksam nolur de her bünye farklı sonuçta

Günde 5 olduğuna eminmisin xanim..ben tedavi esnasında günde 1 kullandım hamile oldumu öğrenince biraktim
5 tane canım. Önce 1 le başladım sonra 2 3 4. Transferden 1 hafta önce 5 e yükseltti hala öyle devam ediyorum

Evet ben de duydum ama kendi başıma da iş yapmak istemedim.

Senle aynı haftamız her sey yolunda giderse kaçıncı hafta alcakmış bana 5agustos dedi

Anlayışlı bi doktor bulsan 24.haftadan sonra hep rapor al zaten ikizlerde 30.hafta raporu var..1 ay heyet raporu iste işin nasıl peki masabası mı
Haftaya dr a gidecegim. Ona da soyleyecegim. Perinatalog. Ayrica tup bebek bizimki, o yuzden riske atmak istemez o da.
Masa basi calisiyrm canim, bankaciyim

Senle aynı haftamız her sey yolunda giderse kaçıncı hafta alcakmış bana 5agustos dedi
Banada 1 agustos 10 agustos arasi olabilir dedi.Sonra da 36. Hafta da 5 i 6 si gibi olur dedi ama ben o kadar bekleyecegimi sanmiyorum temmuz sonu dogum olur bence çünkü bitmiyor problem. Gebelik kolestazim var sekerim cikti bu hafta yurumekte bile zorlaniyorum belim tasimiyor dr sekerden dolayi ciger gelistirici igneyi yapmaktan vazgecti iste boyle hakkimizda hayirlisi ben 34 u gorsem razıyım

Ben gunde 3 kullandim 12. Haftada biraktim

O kaşıntılar hayatımı kararttı alt ast safra asidi normal ama alerji çıktı.
Şeker 100lük yüklencek yarın.
yani ben 32bitse ohh dicem rahimboyu kısa bir bebeğin kordonu rahim ağzında yok yok bende de

O kaşıntılar hayatımı kararttı alt ast safra asidi normal ama alerji çıktı.
Şeker 100lük yüklencek yarın.
yani ben 32bitse ohh dicem rahimboyu kısa bir bebeğin kordonu rahim ağzında yok yok bende de
Canim Allah yardimcimiz olsun senin de benden eksik kalir yanin yokmus malesef seninle takipleselim karsilastiralim insallah 34 ten sonrasi hedefimiz ama bakalim ne kadar dayanacaz

Bende sık rapor alan biri değilim. Hala işe gidiyorum ancak, maddi - manevi şartlarımızı zorlayarak bebeklerimize kavuştuk ne onlara ne kendimize zarar gelsin istemeyiz. Kimsenin hakkına girmiyorsun. Sadece bebeklerini düşünüyorsun. Ben şu an 20. Haftada merdiven çıkarken zorlanıyorum, ayakkabımı bağlayamıyorum, çok uzun ayakta duramıyorum vs. Zorlandığında gönül rahatlığı ile raporunu al lütfen. Sevgiler

Canim sekerin kac ciktiki benimde 190 cikti ana ben biliyifum sejer cikicagini irsi bizde.sadece 9 kilo aldim sekert falan jic bisey yemiyon ama diktor bana ciger gel igne yapcak gerekirse hast yatircam insulin vercem dedi.yani seker yuksekse ins le dusuruyolar niye oyke dediki(ben bi prof daha gidiyon oda seker biliyo diyet dvm. Ciger gekignr olcan dedi.

Ben bide hergun sabah ajsam gamile kaldugimdan beri elimi delip sekerime bakiyom.sende oyle yzp makina ise yatiyo diyet icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…