Benim doktorum cok yardimci oldu ben gebeligimi her ay rapor alarak gecirdim once dusuk tehdidinden dolayi rapor verdi sonra asiri kasintim vardi ikiz gebelige bagli karaciger ve safra yetmezliginden verdi sonra ikiz gebelige bagli sekerim biraz yuksek cikti onuda ekledi ne olsa raporda kullandik ve 2 hafta sonrada 10 haftalik dogum oncesi iznim baslicak ben gebeligin ilk anindan itibaren isi birakmis oldum tabi tedavi ile gebe kalmamin etkisi ile doktor cok yardimci oldu hatta bi keresinde olmazsa ortopedi doktoru ile goruseyim sana rapor hazirlatalim dedi iste bel yada bacak agrisi var gibi gostertecekti sizde magduriyetinizi bildirin yardimci olacaktir doktorunuz cunku onlarda biz annelerin sagligini cok onemsiyorlarArkadaslar hepinize mutlu pazarlar..
Ben istanbuldayim, bankaciyim. Evim atasehirde, isyerim maslak da. Anlayacaginiz hergun enaz 1.5 saat yol gidiyorum servisle. Serwise yetismek icin de aksam gayrettepeye metro yapiyorum( merdivenleri,koridorlari_15 dk da yolda yurume mesafem var )
Sabah 7bucuk da ewden cikip aksam 8e dogru eve giriyorum.
3Aylik ikizlere hamileyim. Suan iyiyim ama sicaklarda nefesim kesiliyor bu yollari gecerken. Surekli oturmak da rahatsiz ediyor, aksam 10 gibi uyuyorum yorgunluktan.
Acaba diyorum doguma kadar rapor alsam? Ikiz oldugu icin zaten 1 ay erken dogum olacak buyuk ihtimalle. 6.5_8.5 aylik arasi rapor alsam olur mu dersiniz? Dr lar bir sekilde rapor yaziyor zaten kanama,dusuk tehlikesi var diye. Hergun o kdr yol ve 15_20 dk da servise yetisme stresi agustos sicaklarinda beni iyice zorlar diye dusunuyorum.
Tum dogum izinlerimi,sut izinlerimi,yillik izinlerimi dogum sonrasina birlestirmek istiyorum bebeklerimle daha iyi vakit gecirebilmek,emzirebilmek icin.
Benim durumumda olan calisan anneler fikirlerinize ihtiyacim var...
Ne diyorsunuz? Sizler nasil yapiyorsunuz?
Is ahlaki acisindan evet insanin baslarda ici rahat etmiyor ama benim isyerim evime 2 vesait uzakliktaydi ve cumartesi de dahil sabah 8 aksam 19 calisiyordum ve masamda oturduğum sure cok azdi. in asagi cik yukari modunda ozel sektorde yogun tempo ile calisan biriydim. onceligim cok uzun sure arayip en son tedavimde buldugum evlatlarim oldu zaten 20. Haftalardan sonra daha iyi anlayacaksin calisamaz hale geliyor insan mecbur rapor alirsin canimArkadaslar tesekkur ederim yorumlariniz icin.. dedigim gibi suan gayet iyiyim ama 5 aydan sonrasi hem iyice sisip,gerilecegim hem de sicaklarin ortasina dusecegim.. tansiyon_seker sorunlari olacak belki de.. tek cocuk tasmak elbette kolaydir ama ben tup bebekle ikizlere hamileyim. Zaten zor bulduk,allah korusun bir de bu sebeplerden kaybetmek istemem hic. Metroda merdiven inip cikma ve yoldaki yurume mesafem toplam 25 dk yi buluyor, bir de serviste hoplaya ziplaya minicik koltuklarda gitmek de korkutuyor beni..
Benim bunlari sormamdaki amac, hem saglimiz hem de is ahlakı acisidandi.. kimsenin hakkini yemek istemem.ama boyle bir rapor hakkim varsa da kendimi neden riske atayimki? Biz de hamileyiz ,biz iki ay rapor almadik ama desinler istemiyorum arkamdan.. gerci cevremdekiler tek cocuga hamile, ve ewlerine taksiyle 10 liraya gidebilecek mesafedeler. Benim oyle bi imkanim da yok malesef. Hem ikiz_hem yol durumu sıkıntı.
Dediklerinize ve yasadiklariniza gore ilerleyen aylar ve sicaklarda daha da kotu durumda olacagim.. en iyisi dr la konusup baktim zorlaniyorum 6.aydan sonra doguma kadar rapor almak..
Insallah sıkıntı yaratmazlar..
Tesekkur ederim bayanlar..
Saglik tabiki de onemli canim, allah korusun.. ben rapor alan biri degilim, igne_hap bi sekilde iyilesir yine giderim. Suan da gayet iyiyim ama 2ay sonra ne olurum bilmiyorum. Zaten rapor alsam kimsenin yuzunu gormeyecegim, ama belki benden daha kotu durumda olup calisanlar da vardir. Sudan seyleri bahane edip rapor alip digerlerinin hakkina girmek istemiyorum sadece. Ama ikiz gebelik evet zorluksa bunun icin de rapor gerekliyse gonul rahatligiyla da alirim. Ki dr lar zaten bizden yana.Merhabalar, sanırım sizinle aynı durumdayım. Hergün yaklaşık 1 saat 15 dak araba kullanıyorum İstanbul trafiğinde. Çekmeköy den İstinye ye gidiyorum. 20 hafta ikizlere hamileyim. Şuanda düşünmeniz gereken tek şey bebekleriniz. Arkanızdan ne söyledikleri önemli olmamalı. Sizin ve bebeklerin sağlığı herşeyden daha kıymetli.Sağlıklı günler.
Anlayışlı bi doktor bulsan 24.haftadan sonra hep rapor al zaten ikizlerde 30.hafta raporu var..1 ay heyet raporu iste işin nasıl peki masabası mıArkadaslar tesekkur ederim yorumlariniz icin.. dedigim gibi suan gayet iyiyim ama 5 aydan sonrasi hem iyice sisip,gerilecegim hem de sicaklarin ortasina dusecegim.. tansiyon_seker sorunlari olacak belki de.. tek cocuk tasmak elbette kolaydir ama ben tup bebekle ikizlere hamileyim. Zaten zor bulduk,allah korusun bir de bu sebeplerden kaybetmek istemem hic. Metroda merdiven inip cikma ve yoldaki yurume mesafem toplam 25 dk yi buluyor, bir de serviste hoplaya ziplaya minicik koltuklarda gitmek de korkutuyor beni..
Benim bunlari sormamdaki amac, hem saglimiz hem de is ahlakı acisidandi.. kimsenin hakkini yemek istemem.ama boyle bir rapor hakkim varsa da kendimi neden riske atayimki? Biz de hamileyiz ,biz iki ay rapor almadik ama desinler istemiyorum arkamdan.. gerci cevremdekiler tek cocuga hamile, ve ewlerine taksiyle 10 liraya gidebilecek mesafedeler. Benim oyle bi imkanim da yok malesef. Hem ikiz_hem yol durumu sıkıntı.
Dediklerinize ve yasadiklariniza gore ilerleyen aylar ve sicaklarda daha da kotu durumda olacagim.. en iyisi dr la konusup baktim zorlaniyorum 6.aydan sonra doguma kadar rapor almak..
Insallah sıkıntı yaratmazlar..
Tesekkur ederim bayanlar..
Günde 5 olduğuna eminmisin xanim..ben tedavi esnasında günde 1 kullandım hamile oldumu öğrenince biraktimSelamlarr. Ben tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. 9 +3 haftalık hamileyim. Hala estrofem kullanıyorum ve günde 5 tane. Doktor ilaçlarına aynen devam edeceksin dedi. Sayısını belirtmedi. Siz ne zaman bıraktınız bu ilacı? Bana şu an günde 5 tane çok gibi geliyo kafam çok karışık.
Canım bende 4 adetti doktor devam dedi ama hap hakkında kötü şeyler okudum vicdanen 1 tane içtim çünkü bazı hastaneler anında sonuçtan sonra bıraktırıyodu sonra 11.hafta doktorum bırak dedi ki ben zaten bırakmıştım ama doktoruna danış istersen bıraksam nolur de her bünye farklı sonuçtaSelamlarr. Ben tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. 9 +3 haftalık hamileyim. Hala estrofem kullanıyorum ve günde 5 tane. Doktor ilaçlarına aynen devam edeceksin dedi. Sayısını belirtmedi. Siz ne zaman bıraktınız bu ilacı? Bana şu an günde 5 tane çok gibi geliyo kafam çok karışık.
Canım benim 4tü rahmin kalınlığına göre değişiyo o hiç içmeyen arkadasm da varGünde 5 olduğuna eminmisin xanim..ben tedavi esnasında günde 1 kullandım hamile oldumu öğrenince biraktim
5 tane canım. Önce 1 le başladım sonra 2 3 4. Transferden 1 hafta önce 5 e yükseltti hala öyle devam ediyorumGünde 5 olduğuna eminmisin xanim..ben tedavi esnasında günde 1 kullandım hamile oldumu öğrenince biraktim
Evet ben de duydum ama kendi başıma da iş yapmak istemedim.Canım bende 4 adetti doktor devam dedi ama hap hakkında kötü şeyler okudum vicdanen 1 tane içtim çünkü bazı hastaneler anında sonuçtan sonra bıraktırıyodu sonra 11.hafta doktorum bırak dedi ki ben zaten bırakmıştım ama doktoruna danış istersen bıraksam nolur de her bünye farklı sonuçta
Senle aynı haftamız her sey yolunda giderse kaçıncı hafta alcakmış bana 5agustos dediBenim doktorum cok yardimci oldu ben gebeligimi her ay rapor alarak gecirdim once dusuk tehdidinden dolayi rapor verdi sonra asiri kasintim vardi ikiz gebelige bagli karaciger ve safra yetmezliginden verdi sonra ikiz gebelige bagli sekerim biraz yuksek cikti onuda ekledi ne olsa raporda kullandik ve 2 hafta sonrada 10 haftalik dogum oncesi iznim baslicak ben gebeligin ilk anindan itibaren isi birakmis oldum tabi tedavi ile gebe kalmamin etkisi ile doktor cok yardimci oldu hatta bi keresinde olmazsa ortopedi doktoru ile goruseyim sana rapor hazirlatalim dedi iste bel yada bacak agrisi var gibi gostertecekti sizde magduriyetinizi bildirin yardimci olacaktir doktorunuz cunku onlarda biz annelerin sagligini cok onemsiyorlar
Haftaya dr a gidecegim. Ona da soyleyecegim. Perinatalog. Ayrica tup bebek bizimki, o yuzden riske atmak istemez o da.Anlayışlı bi doktor bulsan 24.haftadan sonra hep rapor al zaten ikizlerde 30.hafta raporu var..1 ay heyet raporu iste işin nasıl peki masabası mı
Banada 1 agustos 10 agustos arasi olabilir dedi.Sonra da 36. Hafta da 5 i 6 si gibi olur dedi ama ben o kadar bekleyecegimi sanmiyorum temmuz sonu dogum olur bence çünkü bitmiyor problem. Gebelik kolestazim var sekerim cikti bu hafta yurumekte bile zorlaniyorum belim tasimiyor dr sekerden dolayi ciger gelistirici igneyi yapmaktan vazgecti iste boyle hakkimizda hayirlisi ben 34 u gorsem razıyımSenle aynı haftamız her sey yolunda giderse kaçıncı hafta alcakmış bana 5agustos dedi
Ben gunde 3 kullandim 12. Haftada biraktimSelamlarr. Ben tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. 9 +3 haftalık hamileyim. Hala estrofem kullanıyorum ve günde 5 tane. Doktor ilaçlarına aynen devam edeceksin dedi. Sayısını belirtmedi. Siz ne zaman bıraktınız bu ilacı? Bana şu an günde 5 tane çok gibi geliyo kafam çok karışık.
O kaşıntılar hayatımı kararttı alt ast safra asidi normal ama alerji çıktı.Banada 1 agustos 10 agustos arasi olabilir dedi.Sonra da 36. Hafta da 5 i 6 si gibi olur dedi ama ben o kadar bekleyecegimi sanmiyorum temmuz sonu dogum olur bence çünkü bitmiyor problem. Gebelik kolestazim var sekerim cikti bu hafta yurumekte bile zorlaniyorum belim tasimiyor dr sekerden dolayi ciger gelistirici igneyi yapmaktan vazgecti iste boyle hakkimizda hayirlisi ben 34 u gorsem razıyım
Canim Allah yardimcimiz olsun senin de benden eksik kalir yanin yokmus malesef seninle takipleselim karsilastiralim insallah 34 ten sonrasi hedefimiz ama bakalim ne kadar dayanacazO kaşıntılar hayatımı kararttı alt ast safra asidi normal ama alerji çıktı.
Şeker 100lük yüklencek yarın.
yani ben 32bitse ohh dicem rahimboyu kısa bir bebeğin kordonu rahim ağzında yok yok bende de
Bende sık rapor alan biri değilim. Hala işe gidiyorum ancak, maddi - manevi şartlarımızı zorlayarak bebeklerimize kavuştuk ne onlara ne kendimize zarar gelsin istemeyiz. Kimsenin hakkına girmiyorsun. Sadece bebeklerini düşünüyorsun. Ben şu an 20. Haftada merdiven çıkarken zorlanıyorum, ayakkabımı bağlayamıyorum, çok uzun ayakta duramıyorum vs. Zorlandığında gönül rahatlığı ile raporunu al lütfen. SevgilerSaglik tabiki de onemli canim, allah korusun.. ben rapor alan biri degilim, igne_hap bi sekilde iyilesir yine giderim. Suan da gayet iyiyim ama 2ay sonra ne olurum bilmiyorum. Zaten rapor alsam kimsenin yuzunu gormeyecegim, ama belki benden daha kotu durumda olup calisanlar da vardir. Sudan seyleri bahane edip rapor alip digerlerinin hakkina girmek istemiyorum sadece. Ama ikiz gebelik evet zorluksa bunun icin de rapor gerekliyse gonul rahatligiyla da alirim. Ki dr lar zaten bizden yana.
Canim sekerin kac ciktiki benimde 190 cikti ana ben biliyifum sejer cikicagini irsi bizde.sadece 9 kilo aldim sekert falan jic bisey yemiyon ama diktor bana ciger gel igne yapcak gerekirse hast yatircam insulin vercem dedi.yani seker yuksekse ins le dusuruyolar niye oyke dedikiBanada 1 agustos 10 agustos arasi olabilir dedi.Sonra da 36. Hafta da 5 i 6 si gibi olur dedi ama ben o kadar bekleyecegimi sanmiyorum temmuz sonu dogum olur bence çünkü bitmiyor problem. Gebelik kolestazim var sekerim cikti bu hafta yurumekte bile zorlaniyorum belim tasimiyor dr sekerden dolayi ciger gelistirici igneyi yapmaktan vazgecti iste boyle hakkimizda hayirlisi ben 34 u gorsem razıyım
Ben bide hergun sabah ajsam gamile kaldugimdan beri elimi delip sekerime bakiyom.sende oyle yzp makina ise yatiyo diyet icin...Banada 1 agustos 10 agustos arasi olabilir dedi.Sonra da 36. Hafta da 5 i 6 si gibi olur dedi ama ben o kadar bekleyecegimi sanmiyorum temmuz sonu dogum olur bence çünkü bitmiyor problem. Gebelik kolestazim var sekerim cikti bu hafta yurumekte bile zorlaniyorum belim tasimiyor dr sekerden dolayi ciger gelistirici igneyi yapmaktan vazgecti iste boyle hakkimizda hayirlisi ben 34 u gorsem razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?