• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kizlar midem cok yaniyor. Reflu bu sanirim. Bu haftalarda cok hissedilirmis. Ne yapmami tavsiye edersiniz? Sut ise yaramadi, tekrar basladi.
Canim benim de yanmalar arti yedigim yemek sanki hazmedilmiyo bogazima kadar eksiyle geri geliyo. Sutte de oyle oluyl. Acaba midemiz sikistida mi oyle oluyo. Soda mi icsem bilemedim.

Benim de asiri gergin karnim. Dr.teyzeme sordum. Hamile destek korsesi takmami soyledi. Karin Kaslarim zayif olabildigi icin bu gerginlik. Bi de hamile egzersizleri yap dedi. Bilemedim.
Drstek bandı demiştir altttan ..o gerginlik ne ki 27.haftadaym su an agırlık aşagı çekiyo

C
Aynen ben de öyleyim çok yemek yersem o zaman karnım sertlesiyo iyice..ayrintiliya tam olarak kaç Günlükken gittin canım benim bebekler 19+3 ken ayrıntılı cekildim. Geçen hafta..biri 276 diğeri 283 gr di..2 si erkek benimde..Bebekler 300 gr ben tam 9 kilo aldim
Canim benim tebrik ederim öncelikle. Ben 19+5 iken gittim. Yani pazartesi gunu gittim. Bende 8 Kilo aldim tahminim. Suan 70 kiloyum. Bakalim nasil devam edicez hakkimizda hayirlisi olsun :)

Canim benim de yanmalar arti yedigim yemek sanki hazmedilmiyo bogazima kadar eksiyle geri geliyo. Sutte de oyle oluyl. Acaba midemiz sikistida mi oyle oluyo. Soda mi icsem bilemedim.
Benimde öyle oluyor. Yediklerimi hazmedemiyormusumm gibi. Sonra geri cikiyo eksi eksi iggg...süt cok bir ise yaramadi malesef. Leblebi deneyebilirsin az da olsa ise yariyo gibi.

Kızlar yarın gideceğim doktor a çok heyecanlıyım bu sefer çok zor geçti bana bu ay biraz stresli geçti benim için eşimle iki kere kavga ettik aşırı gerildim saçma sapan ve çok ağladım bebeklere birşey olacak diye çok korktum inşallah bir problem çıkmaz dua edin..umarım korkularım yersizdir..

Kızlar yarın gideceğim doktor a çok heyecanlıyım bu sefer çok zor geçti bana bu ay biraz stresli geçti benim için eşimle iki kere kavga ettik aşırı gerildim saçma sapan ve çok ağladım bebeklere birşey olacak diye çok korktum inşallah bir problem çıkmaz dua edin..umarım korkularım yersizdir..
Canım hiç bir problem yoktur. Sıkma canını. Yerli yersiz herseye kafana takma. Sadece kendini düşün. Bende eşimle arada kavga ediyorum. Hormonların da etkisi var bunda ama malesef erkekler cok anlayışsız.merak etme bence hersey yolunda. Dr dan gelınce yazarsın ;)

[/QUOTE
Benimle gebelik haftan aynı canım.bende ikiz bebek bekliyorum.Bende sabah mide bulantısı çok çekmeye başladım.Gerçi benim keselerden bir tanesi küçük ve sıvısı az dedi doktor progestan içiyorum oda beni mahvetti iyce uyku getiriyo bulantımı arttırıyor galiba.

C

Canim benim tebrik ederim öncelikle. Ben 19+5 iken gittim. Yani pazartesi gunu gittim. Bende 8 Kilo aldim tahminim. Suan 70 kiloyum. Bakalim nasil devam edicez hakkimizda hayirlisi olsun :)
gozunaydin canm çok sevindim iki kız bende sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyeti hayırlısı olsun

Surda özelimizi döksek ne hikayeler cikar ne olaylar... Ama malesef tek derdimiz cocuklarimiz oldu son aylarda. Hamilenin dualari kabul olurmus diyorlar bana. O yuzden bol bol dua edelim. Rabbim bizlere, sevdiklerimize, yuvamiza, yavrularimiza huzur nasip etsin. Agiz tadimiz bozulmasin insallah. Üzülme bende bir ay önce cok feci kavga ettim. Iki gun agla agla kendimi paraladim ama ne fayda... Erkek egemenligi bazen agir basiyor malesef. Anlayis kapasiteleri kisitlaniyor :D o yuzden hic üzülme. Herseyin hayirlisini iste Allahtan. Insallah hayirli haberlerle dönersin bizlere canim benim :)

Canım hiç bir problem yoktur. Sıkma canını. Yerli yersiz herseye kafana takma. Sadece kendini düşün. Bende eşimle arada kavga ediyorum. Hormonların da etkisi var bunda ama malesef erkekler cok anlayışsız.merak etme bence hersey yolunda. Dr dan gelınce yazarsın :KK66:
Katiliyorum sana. Bazen cok anlayisli bir esim var diyorum ama bazen o anlayisli insandan eser yok. Bizim gibi onlarinda gelgitleri oluyor ama en sonunda gene kadinin fendi kazaniyor bence. Sabir sart sabir :D

Size bir şey sormak istiyorum, dün gece sola doğru yatmış televizyon seyrederken karnımın çok sertleştiğini hissettim. Kasılma gibi bir şeydi. Çok korktum. Hala crinone jel kullanıyorum o yüzden sanki tahriş var gibi uyguladığım yerde. Bazı günler rahmim aşağıdan dışarı çıkacakmış gibi bir baskı oluyor. Bunlar normal mi? Yaşayan var mı benzer şeyleri? Bir de doktorlarınız yürüyüş verdiler mi, yapıyor musunuz herhangi bir spor, bir hareket?

Yarın doktora gideceğim ama içimdeki tedirginlikler hiç geçmiyor. Geceleri kabuslar görüyorum. İlk zamanlar düşük tehdidi yüzünden tedirgindim, şimdi ilerleyen haftalarda taşıyabilecek mi rahmim diye endişelerim başladı. Allahın izni ile sağsalim bir tamamlasak şu hamileliği :) sağsalim bir kucağımıza alsak bebeklerimizi.

Size bir şey sormak istiyorum, dün gece sola doğru yatmış televizyon seyrederken karnımın çok sertleştiğini hissettim. Kasılma gibi bir şeydi. Çok korktum. Hala crinone jel kullanıyorum o yüzden sanki tahriş var gibi uyguladığım yerde. Bazı günler rahmim aşağıdan dışarı çıkacakmış gibi bir baskı oluyor. Bunlar normal mi? Yaşayan var mı benzer şeyleri? Bir de doktorlarınız yürüyüş verdiler mi, yapıyor musunuz herhangi bir spor, bir hareket?

Yarın doktora gideceğim ama içimdeki tedirginlikler hiç geçmiyor. Geceleri kabuslar görüyorum. İlk zamanlar düşük tehdidi yüzünden tedirgindim, şimdi ilerleyen haftalarda taşıyabilecek mi rahmim diye endişelerim başladı. Allahın izni ile sağsalim bir tamamlasak şu hamileliği :) sağsalim bir kucağımıza alsak bebeklerimizi.

Geçmiş olsun cnm arada kasılma normal ama tabi deneyimli değilim doktoruna sorarsın yine de, eğer hala düşük tehtidin varsa bence yürüyüş bile sakıncalı olabilir zaten ikizlere sadece en fazla yürüyüş öneriyorlar ben sadece yürüyüş yapıyorum

Geçmiş olsun cnm arada kasılma normal ama tabi deneyimli değilim doktoruna sorarsın yine de, eğer hala düşük tehtidin varsa bence yürüyüş bile sakıncalı olabilir zaten ikizlere sadece en fazla yürüyüş öneriyorlar ben sadece yürüyüş yapıyorum
Doktorlarımdan biri ikiz annesi bana 16.haftadan sonra asla uzun mesafe yürüme 26dan sonra da yat dedi.

Doktorlarımdan biri ikiz annesi bana 16.haftadan sonra asla uzun mesafe yürüme 26dan sonra da yat dedi.

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Çok çok dikkat edeceğiz normal günlük bir yaşantı yaşamayacağız benim anladığım bu. İlk hamileliğim tekti ve çok rahattı şimdi bunda alışamıyorum :) Harekete şu açıdan takmıştım, kaslarım öyle gevşedi ki bu süreçte. En ufak şey yorar hale geldi. Birazcık kaslarımı toparlamak istiyordum ama doğumdan sonraya kısmet anladığım kadarıyla :)

Birazcık detaylı soracağım ama doktora sorunca genel cevap veriyor tam anlamıyorum. Yürüyüşü ne kadar süre nasıl bir hızda yapıyorsunuz? Azıcık vücudun zorlanmasına müsade ediyor musunuz? Yoksa ilk ağrıda kesiyor musunuz? Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Çok çok dikkat edeceğiz normal günlük bir yaşantı yaşamayacağız benim anladığım bu. İlk hamileliğim tekti ve çok rahattı şimdi bunda alışamıyorum :) Harekete şu açıdan takmıştım, kaslarım öyle gevşedi ki bu süreçte. En ufak şey yorar hale geldi. Birazcık kaslarımı toparlamak istiyordum ama doğumdan sonraya kısmet anladığım kadarıyla :)
Evet ikizler çok farklı 27de sonra piliniz bitiyo ben calışıyodum ama artık yatıyrm en doğrusu bu ..

Ben yuruyus yapiyorum. Doktorum bana yuzmeyi önerdi, hamileler suda daha rahat hareket ediyor dedi. Kasilmalar oluyor bendede ama gün gectikce hafiflemiyor ki, aksine her gecen gun daha farkli ve daha yogun hissediyorsun. O yuzden dusuk yaparim falan diye dusunme bence. Ben tüp bebek yönetmiyle hamile kaldim. Hal böyle olunca tabi ki her zaman düsük riski oluyor. Bence kendine güven gerisini Allaha birak. Kendi annemi düsünüyorum ve diyorum ki annem kac tane cocuk dogurmus masallah bende bu isin altindan elbet kalkarim diyorum. Sende kendin icin böyle olumlu seyler düsün. Pozitif ol. Belki ilk deneyimimiz cogumuzun o yuzden stres yapiyoruz. Rahat ol pozitif ol. Ben ev islerimden vakit buldukca bol bol dinleniyorum. Rabbim hepinize sag saglim yavrularimizi kucaginiza almayi nasip etsin. Hamileligin keyfini cikarmayi bak :) :D

Arkadaslar benimde bir sorum olacakti size. Tahminen karnimizda yirtilmalar kacinci haftada baslar? Bunu tecrübe etmis olanlar cevap yazarsa cok iyi olur. Tabi herkeste yirtilma olacak diye birsey yok, genetik olabilir biliyorum. Cok yaglamama ragmen olabilir genede. Ama tahminen ne zaman oluyo cok merak ediyorum.

Back