- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Paranıx çoksa yaptırın bem başkentte 25tl ye 2li test yaptırdım risk yoktı zaten burun ve ense de gayet normal bazı hastaneler soyguncu zaten nasip 5000de ödesen temiz çıksa hasta doğabilr hasta derler saglıklı doğar belli olmaz ben ayrıntılıya da 270 ödedim başkentteArkadaslar hepinize merhaba. Sizlere birsey danismak istiyorum.
Tup bebekle ikizlere hamileyim, gayet de saglikli gorundugunu soyledi dr um.
11 haftalik olduk. Sanirim testlere baslayacagiz artik. Bu zamana kdr 3 kere dr a gittim ve kalp atislariyla uzunluklari olculdu hep. Daha hic yakindan gormedim eli kolu,kafasi,govdesi nasil bilmiyorum. Siz gormus muydunuz? Eksik yapilan biseyler mi var bizde..
Asıl yardim almak istedigim konuya gelirsek, 13.hafta oldugumuzda down sendromu icin test yapilacakmis. Sonuc Amerika ya gidecekmis ve fiyati 2.400 TL imis hastanemde(Istanbuldayim) sizler bu testi yaptirdiniz mi ve bu kadar fiyat odediniz mi? Ya da guvenilir dediginiz onerebileceginiz bi yer var mi? Ne yapmami onerirsiniz? 13.Haftalik oldugunda dr um ayni zamanda detayli ultrason yapip,ense ölçümü yapacakmis.
Kafam cok karisik, ne tavsiye edersiniz bana? Sizler de test,takip,surec nasildi? Neler yaptiniz?
Canim ben de senin gibi dusunuyorum, allah im saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin..Merhaba, ben de (27+6) ikiz bekliyorum inşallah. 2li ve 3lü taramayı benim doktorum da istemedi. Ikiz gebelikte Güvenilir sonuç alınamıyor, ultrasonla takip edilemez ama isterseniz kan testi yapabiliriz dedi. Fiyatını bilmiyorum. Ama ben kalp atışlarını duymuşum... Allah göstermesin bir sorun olsa da aldırmam diyerek istemedim. Hiç te pişman Değilim...
Benim şuanda 37+4 haftalık hamileyimcanım senin bebekler ne kadar şu anda kaç kg?
Ay lütfen yazışalım benim beklerimin doğacağı tarih 2015/06/19 Aramızda 3 gün varBenim şuanda 37+4 haftalık hamileyim
Son kontrolüm 22 Mayıs'ta bebekler 3 kg şimdi bilmiyorumAy lütfen yazışalım benim beklerimin doğacağı tarih 2015/06/19 Aramızda 3 gün var
Canim ben 11.haftada ense kalinligina ve 2 li teste baktirdim acıbademde ücret ödemeden. .üçlü test yapmadilar..geçen hafta ayrintilo ultrasona girdim çok şükür sağlıklı. .Bu testleri yaptırmak beni rahatlattı en azından sağlıklı olduklarını biliyorum tabi hersey allahın takdiriDogru soyluyorsun, o yuzden kaderimdekine de razi olmak istiyorum. Sonuc kotu cikarsa aldirmayi dusunecegim bu seferde.. o ikilimde kalmamak icin en mantiklisi yaptirmamak...
Down sendromlu olunca anne karninda erken tedavisi yok sanirim, aldirmayi da dusunmedigime gore test yaptirmaya da gerek yok sanirim
Dua etmekten baska caremiz yok..
Seninde gecmis Berat kandiliniz kutlu olsun kuzucugum. Hersey yolunda merak etme sen öpüuyorum cokKızlar cumlemizin kandili mübarek olsun Rabbim gonlunuzden geçen her duayı kabul etsin inşallah yavrularimizi hayırlısı ile kucagimiza alalım...
Fairytalepuck şekerim ne oldu yoksun buralarda ayrıntılı ultrason a girecektin??
Ben de ozel acibademdeyim ama detayli ultrasona ucret odemem sanirim? Down sendromu icin teste 2400 istediler. Ikizlere 2 li 3 lu test yapilmiyor diye biliyorum ama sonuc nolacak bakalim yapacaklar mi yine de..Canim ben 11.haftada ense kalinligina ve 2 li teste baktirdim acıbademde ücret ödemeden. .üçlü test yapmadilar..geçen hafta ayrintilo ultrasona girdim çok şükür sağlıklı. .Bu testleri yaptırmak beni rahatlattı en azından sağlıklı olduklarını biliyorum tabi hersey allahın takdiri
Doktoruna sordunmu ben ikizlere yapilmiyormus demiştim o da o eskidendi dedi şimdi yeni teknolojiye olur dedi bana 2 li test yaptilar çok şükür bi sorun çıkmadı..muayene üretim 77 lira bu arada..ayrintiliya doktorum beni Prof var perinatolojiye bakıyo ona yonlendirdi 450 lira özel muayene ydi ayrıntılı baktirdim canım. .Ben de ozel acibademdeyim ama detayli ultrasona ucret odemem sanirim? Down sendromu icin teste 2400 istediler. Ikizlere 2 li 3 lu test yapilmiyor diye biliyorum ama sonuc nolacak bakalim yapacaklar mi yine de..
Ucret konusunda sen birsey demismiydin, muayene ucretinin icindemiydi bu testler?
Aynen ben de öyleyim çok yemek yersem o zaman karnım sertlesiyo iyice..ayrintiliya tam olarak kaç Günlükken gittin canım benim bebekler 19+3 ken ayrıntılı cekildim. Geçen hafta..biri 276 diğeri 283 gr di..2 si erkek benimde..Bebekler 300 gr ben tam 9 kilo aldimKizlar karnim gerilmekten bikmadi, daha da gerilecek... Sanki nefesim daraliyor gibi.bu haftalarda benim gibi olaniniz var mi? Dün ayrintili taramaya girdim. Iki kizim olacak Allah nasip ederse. Biri 280 gr. Digeri 314 gr. Gayet sagliklilar dedi. Biri cok hareketli digeri daha sakin.
Benim de ayni, perinatoloji, prof.Doktoruna sordunmu ben ikizlere yapilmiyormus demiştim o da o eskidendi dedi şimdi yeni teknolojiye olur dedi bana 2 li test yaptilar çok şükür bi sorun çıkmadı..muayene üretim 77 lira bu arada..ayrintiliya doktorum beni Prof var perinatolojiye bakıyo ona yonlendirdi 450 lira özel muayene ydi ayrıntılı baktirdim canım. .
O haftalarda bende aşırı gerilme vardı rahim yukarı çıkıyoKizlar karnim gerilmekten bikmadi, daha da gerilecek... Sanki nefesim daraliyor gibi.bu haftalarda benim gibi olaniniz var mi? Dün ayrintili taramaya girdim. Iki kizim olacak Allah nasip ederse. Biri 280 gr. Digeri 314 gr. Gayet sagliklilar dedi. Biri cok hareketli digeri daha sakin.
Benim 12 de bittiMerhabalar bende ikiz bebek bekliyorum ama 4 hafta 6 günlük keseleri gorduk mide bulantilarim var yedigimden ictigimden bişi anlamiyorum ne zamana geçer bu
Benim bi keresinde dus alip yattigimda sabah sirtimda sol kurek kemigi izasina fena sanci olmustu. Bende esime masaj yaptirmistim...baya bikac gun surdu sonra gecti. Usutmus olabilirsin.Kızlar acil yardım. . Çok kötüyüm. Sol tarafım omzum tutuldu. Felaket ağrım var. Ağlayacak kadar hemde. Dün acile gittik hiç bakmadilar. Parol iç dediler. Ic tüm ama hiç bi faydası olmadı. Eşime zeytin yağı ile masaj yaptırdım daha çok acıyo şimdi. Sıcak su torbası ile duruyorum. Ama acıya dayanamıyorum. Ne yapayım bilemedim
Benim de asiri gergin karnim. Dr.teyzeme sordum. Hamile destek korsesi takmami soyledi. Karin Kaslarim zayif olabildigi icin bu gerginlik. Bi de hamile egzersizleri yap dedi. Bilemedim.O haftalarda bende aşırı gerilme vardı rahim yukarı çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?