• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Cok sancim var gerçekten. Kendi doktorum ile konuştum. Viks sur sıcak tut dedi. Endol diye bi ilaç söyledi ağrı kesici onu içiyorum. Felçli gibiyim. Sanki sirtim a bıçak sapliyorlar. Allahım düşmanıma bile vermesin bu acıyı. Bebeklerim etkilenecek diye çok korkuyorum. Hep aglayinca onlarda strese giriyor. Ins artık gecer
Canm kendini falan oku okut suya okusunlar iç şifa niyetine insallah tez zamn da geçer allah şifa versin

Kizlar midem cok yaniyor. Reflu bu sanirim. Bu haftalarda cok hissedilirmis. Ne yapmami tavsiye edersiniz? Sut ise yaramadi, tekrar basladi.

Canm kendini falan oku okut suya okusunlar iç şifa niyetine insallah tez zamn da geçer allah şifa versin
Ağrım olduğunda hep dua ettim. Bildiğim tüm duaları okudum. Çok şükür viks iyi geldi. Daha iyiyim. En azından bu gece uyudum. Şu iki günde 10 yil yaşlandım sanki. Dikkat edin kızlar. Bursada hava bi sıcak bi soğuk. Hasta olmayalım inş. Bir daha

Canim hayirlisiyla saglikla gelsin bebislerin insaAllah. 2500u gececek gibiler masaAllah.

insallah canım cok tsk ederim aslında üzülüyorum erken doğacaklar diye..
ama doktor gayet iyi kiloları küveze bile girmeyecekler dedi. ciğer geliştirici de yapılmadı bana ..
ikiz hamilelik sürprizlerle dolu. ne zaman ne olacak belli değil. iyi uyuyup kötü uyanabiliyoruz.bazen biz hiç bişey hissettmediğimiz halde kötü şeyler olabiliyor vücudumuzda... allaha emanet olsun bebeklerimiz allah korusun onları inşalllah....

arkadslar bişey sorucam
göğüsucu koruyucu silikon mu kaucukmu almalı
alanlar ya da kullananlar var mı gogüs uçlarım oldukca buyuk benim ve kızımda cok yara olmustu.

Ben oğlumda silikon kullanmıştım bir göğüs ucum çok küçüktü. Hayırlısı olsun neden erken doğum durumu var acaba. Kaç kilodalar. Tek yumurta mi çift mi
.İnşallah sağlıkla alırsınız kucağıniza.

Arkadaslar hepinize merhaba. Sizlere birsey danismak istiyorum.

Tup bebekle ikizlere hamileyim, gayet de saglikli gorundugunu soyledi dr um.
11 haftalik olduk. Sanirim testlere baslayacagiz artik. Bu zamana kdr 3 kere dr a gittim ve kalp atislariyla uzunluklari olculdu hep. Daha hic yakindan gormedim eli kolu,kafasi,govdesi nasil bilmiyorum. Siz gormus muydunuz? Eksik yapilan biseyler mi var bizde..

Asıl yardim almak istedigim konuya gelirsek, 13.hafta oldugumuzda down sendromu icin test yapilacakmis. Sonuc Amerika ya gidecekmis ve fiyati 2.400 TL imis hastanemde(Istanbuldayim) sizler bu testi yaptirdiniz mi ve bu kadar fiyat odediniz mi? Ya da guvenilir dediginiz onerebileceginiz bi yer var mi? Ne yapmami onerirsiniz? 13.Haftalik oldugunda dr um ayni zamanda detayli ultrason yapip,ense ölçümü yapacakmis.

Kafam cok karisik, ne tavsiye edersiniz bana? Sizler de test,takip,surec nasildi? Neler yaptiniz?

11 haftalik olduk. Sanirim testlere baslayacagiz artik. Bu zamana kdr 3 kere dr a gittim ve kalp atislariyla uzunluklari olculdu hep. Daha hic yakindan gormedim eli kolu,kafasi,govdesi nasil bilmiyorum. Siz gormus muydunuz? Eksik yapilan biseyler mi var bizde..

Asıl yardim almak istedigim konuya gelirsek, 13.hafta oldugumuzda down sendromu icin test yapilacakmis. Sonuc Amerika ya gidecekmis ve fiyati 2.400 TL imis hastanemde(Istanbuldayim) sizler bu testi yaptirdiniz mi ve bu kadar fiyat odediniz mi? Ya da guvenilir dediginiz onerebileceginiz bi yer var mi? Ne yapmami onerirsiniz? 13.Haftalik oldugunda dr um ayni zamanda detayli ultrason yapip,ense ölçümü yapacakmis.

Kafam cok karisik, ne tavsiye edersiniz bana? Sizler de test,takip,surec nasildi? Neler yaptiniz?
Cnm banada o testten yapılacak, ikiz oldugu için diğer tarama testlerini yapmayacagım dedi.fiyat da sanırım o civarlarda. Ama bende cok arastırmadım fiyatları.banada 13. Haftalarda detaylu ultrasona sokacak,

Merhabalar, yeni katıldım aranıza. Bende 19. Haftada ikiz gebeyim. Tarama testlerini banada yaptırmad. 2 hafta sonra detaylı ultrason için başka bir dr dan randevu aldık. Bahsettiğiniz test harmony test mi?

Ben oğlumda silikon kullanmıştım bir göğüs ucum çok küçüktü. Hayırlısı olsun neden erken doğum durumu var acaba. Kaç kilodalar. Tek yumurta mi çift mi
.İnşallah sağlıkla alırsınız kucağıniza.

benim gögğüs ucum büyük
ama yara olmustu kızımda kanıyordu. o zaman biberonun ucu gibi bi alet vardı onu tutup onunla emziriyordum ama simdi öyle bişey yok.
göğüs koruyucu var onunda silikonu var kaucuk olanı var hangisi iyidir bilemedim.
birde 5 liraya da var 35 liraya da var birde göğüs kalkanı var o nedir bilemedim magazalarda arastırmadım gidemiyorum artık netten bakıyorum.
benim bebeklerin biri 1980 diğeri 2200 su an.çift yumurta. bizim sülale biraz iri oldukça iri hatta bebeklerde büyük babası 2 m boy 120 kilo.
bebekler 2 kiloyu geçtiği için doktorum risk yok 34 haftadan sonra alınmasını öneririm dedi. plasenta aniden rahimden yırtılıp ayrılırsa sizinde bebeklerinde yasamı söz konusu dedi. ben ağrı hissetmiyorum ama nts de cıktı sanırım .yarın yine nts olacak onun sonucuna göre kesinleşecek
[

Merhabalar, yeni katıldım aranıza. Bende 19. Haftada ikiz gebeyim. Tarama testlerini banada yaptırmad. 2 hafta sonra detaylı ultrason için başka bir dr dan randevu aldık. Bahsettiğiniz test harmony test mi?
Merhaba hoşgeldin cnm:) sanırım harmony test gibi . Adı ı bende sormadım dra daha ama serbest fetal DNA TESTİ olabilir. Banada taramatestleri yapılmayacak.

Cnm banada o testten yapılacak, ikiz oldugu için diğer tarama testlerini yapmayacagım dedi.fiyat da sanırım o civarlarda. Ama bende cok arastırmadım fiyatları.banada 13. Haftalarda detaylu ultrasona sokacak,
Bu dediğiniz ikili test CNm ikizlere değil tüm hamilelere yapılıyor zaten bütün arastrma hastaneleride yapıyor bnm 3hazirana randevum var kan testi ense ve burun kemiğine bakilicak devlette de herhangi bir ücret odemiyosunuz bnm gidicem bnmkilerde ikiz devletteki drum 13.haftada gel ikili yapalım dedi zaten ve normal her gebeyede yapılıyor

Bu dediğiniz ikili test CNm ikizlere değil tüm hamilelere yapılıyor zaten bütün arastrma hastaneleride yapıyor bnm 3hazirana randevum var kan testi ense ve burun kemiğine bakilicak devlette de herhangi bir ücret odemiyosunuz bnm gidicem bnmkilerde ikiz devletteki drum 13.haftada gel ikili yapalım dedi zaten ve normal her gebeyede yapılıyor
Yok biliorum her gebelikte yapıldıgını,bnm drum ikiz gebeliklerde tarama testleri yanıltıcı çıkabiliyor dediği için diğer kan testini yaptıracagız.amerikada yapılıyor sanırım. Onun için 2,3 ve. 4 lü tarama testi olmayacak sadece kan testi ve ayrıntılı ultrasonla bakacaklar.tabi her drun sistemi farklı oluyor.

Benim dr um 13 haftalikken ilk etapta down sendromu icin test yaptirmamizi soyledi,sonuc amerikaya gidecekmis. Fiyat 2400 mus.
Ayni zamanda da ense kalinligini olcup detayli ultrasona sokacakmis.
Sonrasinda da 2 li 3 lu testlere baslar sanirim.
Sizinde mi boyleydi surec?

Doktorunuzun sunu yaptirmayalim gerek yok, ya da sunu mutlaka yaptirin dedigi sey var mi,ya da sizin ' keşke.... ' dediginiz seyler?

Yok biliorum her gebelikte yapıldıgını,bnm drum ikiz gebeliklerde tarama testleri yanıltıcı çıkabiliyor dediği için diğer kan testini yaptıracagız.amerikada yapılıyor sanırım. Onun için 2,3 ve. 4 lü tarama testi olmayacak sadece kan testi ve ayrıntılı ultrasonla bakacaklar.tabi her drun sistemi farklı oluyor.

Canim sen hangi hastanedeydin? Benim dr umda ayni mantikta sanirim. Ustune bir de 2 li 3 lu test yaptirir mi bilmem.. sormak istedigim tam da buydu, bak seninki ne guzel aciklayici bilgi vermis

merhaba, öncelikle hayırlı olsun.
biz ikiz gebeliklerde 2li 3lü 4lü tarama yeterli sonuç vermediğinden ve sadece ayrıntılı ultrason yapılabildiğinden benim doktorum da önermişti o testi. ama biz yaptırmadık. tabi yine size kalmış ama bana çok pahalı gelmişti. birkaç doktorla konuşmuştum çok gerekli gibi gelmemişti.

Back