Canm kendini falan oku okut suya okusunlar iç şifa niyetine insallah tez zamn da geçer allah şifa versinCok sancim var gerçekten. Kendi doktorum ile konuştum. Viks sur sıcak tut dedi. Endol diye bi ilaç söyledi ağrı kesici onu içiyorum. Felçli gibiyim. Sanki sirtim a bıçak sapliyorlar. Allahım düşmanıma bile vermesin bu acıyı. Bebeklerim etkilenecek diye çok korkuyorum. Hep aglayinca onlarda strese giriyor. Ins artık gecer
Kizlar midem cok yaniyor. Reflu bu sanirim. Bu haftalarda cok hissedilirmis. Ne yapmami tavsiye edersiniz? Sut ise yaramadi, tekrar basladi.
Canim gaviscon icebilirsin, iyi gelir.hamilelikte serbestKizlar midem cok yaniyor. Reflu bu sanirim. Bu haftalarda cok hissedilirmis. Ne yapmami tavsiye edersiniz? Sut ise yaramadi, tekrar basladi.
Ağrım olduğunda hep dua ettim. Bildiğim tüm duaları okudum. Çok şükür viks iyi geldi. Daha iyiyim. En azından bu gece uyudum. Şu iki günde 10 yil yaşlandım sanki. Dikkat edin kızlar. Bursada hava bi sıcak bi soğuk. Hasta olmayalım inş. Bir dahaCanm kendini falan oku okut suya okusunlar iç şifa niyetine insallah tez zamn da geçer allah şifa versin
Canim hayirlisiyla saglikla gelsin bebislerin insaAllah. 2500u gececek gibiler masaAllah.
Cnm banada o testten yapılacak, ikiz oldugu için diğer tarama testlerini yapmayacagım dedi.fiyat da sanırım o civarlarda. Ama bende cok arastırmadım fiyatları.banada 13. Haftalarda detaylu ultrasona sokacak,Arkadaslar hepinize merhaba. Sizlere birsey danismak istiyorum.
Tup bebekle ikizlere hamileyim, gayet de saglikli gorundugunu soyledi dr um.
11 haftalik olduk. Sanirim testlere baslayacagiz artik. Bu zamana kdr 3 kere dr a gittim ve kalp atislariyla uzunluklari olculdu hep. Daha hic yakindan gormedim eli kolu,kafasi,govdesi nasil bilmiyorum. Siz gormus muydunuz? Eksik yapilan biseyler mi var bizde..
Asıl yardim almak istedigim konuya gelirsek, 13.hafta oldugumuzda down sendromu icin test yapilacakmis. Sonuc Amerika ya gidecekmis ve fiyati 2.400 TL imis hastanemde(Istanbuldayim) sizler bu testi yaptirdiniz mi ve bu kadar fiyat odediniz mi? Ya da guvenilir dediginiz onerebileceginiz bi yer var mi? Ne yapmami onerirsiniz? 13.Haftalik oldugunda dr um ayni zamanda detayli ultrason yapip,ense ölçümü yapacakmis.
Kafam cok karisik, ne tavsiye edersiniz bana? Sizler de test,takip,surec nasildi? Neler yaptiniz?
Ben oğlumda silikon kullanmıştım bir göğüs ucum çok küçüktü. Hayırlısı olsun neden erken doğum durumu var acaba. Kaç kilodalar. Tek yumurta mi çift mi
.İnşallah sağlıkla alırsınız kucağıniza.
Merhaba hoşgeldin cnm:) sanırım harmony test gibi . Adı ı bende sormadım dra daha ama serbest fetal DNA TESTİ olabilir. Banada taramatestleri yapılmayacak.Merhabalar, yeni katıldım aranıza. Bende 19. Haftada ikiz gebeyim. Tarama testlerini banada yaptırmad. 2 hafta sonra detaylı ultrason için başka bir dr dan randevu aldık. Bahsettiğiniz test harmony test mi?
Bu dediğiniz ikili test CNm ikizlere değil tüm hamilelere yapılıyor zaten bütün arastrma hastaneleride yapıyor bnm 3hazirana randevum var kan testi ense ve burun kemiğine bakilicak devlette de herhangi bir ücret odemiyosunuz bnm gidicem bnmkilerde ikiz devletteki drum 13.haftada gel ikili yapalım dedi zaten ve normal her gebeyede yapılıyorCnm banada o testten yapılacak, ikiz oldugu için diğer tarama testlerini yapmayacagım dedi.fiyat da sanırım o civarlarda. Ama bende cok arastırmadım fiyatları.banada 13. Haftalarda detaylu ultrasona sokacak,
Yok biliorum her gebelikte yapıldıgını,bnm drum ikiz gebeliklerde tarama testleri yanıltıcı çıkabiliyor dediği için diğer kan testini yaptıracagız.amerikada yapılıyor sanırım. Onun için 2,3 ve. 4 lü tarama testi olmayacak sadece kan testi ve ayrıntılı ultrasonla bakacaklar.tabi her drun sistemi farklı oluyor.Bu dediğiniz ikili test CNm ikizlere değil tüm hamilelere yapılıyor zaten bütün arastrma hastaneleride yapıyor bnm 3hazirana randevum var kan testi ense ve burun kemiğine bakilicak devlette de herhangi bir ücret odemiyosunuz bnm gidicem bnmkilerde ikiz devletteki drum 13.haftada gel ikili yapalım dedi zaten ve normal her gebeyede yapılıyor
Ben biralalı 1 hafta oluyor. 8. Hafta doldugunda bıraktım cnm.Sormak istediğim progestan ve crimino jeli kaçıncı haftaya kadar kullandınız ?
Bu dediğiniz ikili test CNm ikizlere değil tüm hamilelere yapılıyor zaten bütün arastrma hastaneleride yapıyor bnm 3hazirana randevum var kan testi ense ve burun kemiğine bakilicak devlette de herhangi bir ücret odemiyosunuz bnm gidicem bnmkilerde ikiz devletteki drum 13.haftada gel ikili yapalım dedi zaten ve normal her gebeyede yapılıyor
Yok biliorum her gebelikte yapıldıgını,bnm drum ikiz gebeliklerde tarama testleri yanıltıcı çıkabiliyor dediği için diğer kan testini yaptıracagız.amerikada yapılıyor sanırım. Onun için 2,3 ve. 4 lü tarama testi olmayacak sadece kan testi ve ayrıntılı ultrasonla bakacaklar.tabi her drun sistemi farklı oluyor.
Arkadaslar hepinize merhaba. Sizlere birsey danismak istiyorum.
Tup bebekle ikizlere hamileyim, gayet de saglikli gorundugunu soyledi dr um.
11 haftalik olduk. Sanirim testlere baslayacagiz artik. Bu zamana kdr 3 kere dr a gittim ve kalp atislariyla uzunluklari olculdu hep. Daha hic yakindan gormedim eli kolu,kafasi,govdesi nasil bilmiyorum. Siz gormus muydunuz? Eksik yapilan biseyler mi var bizde..
Asıl yardim almak istedigim konuya gelirsek, 13.hafta oldugumuzda down sendromu icin test yapilacakmis. Sonuc Amerika ya gidecekmis ve fiyati 2.400 TL imis hastanemde(Istanbuldayim) sizler bu testi yaptirdiniz mi ve bu kadar fiyat odediniz mi? Ya da guvenilir dediginiz onerebileceginiz bi yer var mi? Ne yapmami onerirsiniz? 13.Haftalik oldugunda dr um ayni zamanda detayli ultrason yapip,ense ölçümü yapacakmis.
Kafam cok karisik, ne tavsiye edersiniz bana? Sizler de test,takip,surec nasildi? Neler yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?