Seninle aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Sor tabi keşke bende burayı erken bulsaydım bende sorsaydım. Kendimi çok yalnız hissetmiştim. Benim özeldeki doktorum hocası recep has a yönlendirdi. Çünkü birinin suyu az birinin çoktu. 15. Hafta ona gittik. Bize olasılıklardan bahsetti. TTTS, keseden su alınması falan hepsini anlattı. Kesinlikle izne ayrl dedi. Şekeri kes meyve yeme dedi. Kontrollere düzenli git dedi. Daha sonra ayrıntılıyı da ona yaptırdık. Sonuclar normaldi. Artık çapada gözlem altında olun dedi. Bizde onun vasıtasıyla randevu aldık. Tuğba, ibrahim ttts olabilir dedi. 22. Hafta mı neydi. Recep hoca bir kere daha görsün dedi. Bi kere daha baktı. Ttts yok dedi. Tuğba biraz fazla prosedüre uyuyor. Kendini riske atmıyor. Her türlü komplikasyyon uyarısını yapıyor. Bana bipolar kağıdı vermişti. Yani birini vurabiliriz demek istedi. O gece çok ağladım. Sonuç hiç bir şey yok. Bebeklerim erken doğdular sadece. Onun için tam emin olunmadan hiç bir müdahale yaptırma. Kendinide çok üzme olurmu