• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Arkadaslar hamilelikte keci sütü icilir mi? Pakette alicam tabi. Bir sorayim dedim?
Nen icmistim keci sutu ama pakette degil Ataturk orman ciftliginin pastorize olan sise sütünu onuda yinede cezvede kaynatip ictim.Herzaman icmiyorum ara ara iciyoriciyorum.Paket sutu hic icmiyorum normal sutude şişe olarak aliyorum.

Seninle aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Sor tabi keşke bende burayı erken bulsaydım bende sorsaydım. Kendimi çok yalnız hissetmiştim. Benim özeldeki doktorum hocası recep has a yönlendirdi. Çünkü birinin suyu az birinin çoktu. 15. Hafta ona gittik. Bize olasılıklardan bahsetti. TTTS, keseden su alınması falan hepsini anlattı. Kesinlikle izne ayrl dedi. Şekeri kes meyve yeme dedi. Kontrollere düzenli git dedi. Daha sonra ayrıntılıyı da ona yaptırdık. Sonuclar normaldi. Artık çapada gözlem altında olun dedi. Bizde onun vasıtasıyla randevu aldık. Tuğba, ibrahim ttts olabilir dedi. 22. Hafta mı neydi. Recep hoca bir kere daha görsün dedi. Bi kere daha baktı. Ttts yok dedi. Tuğba biraz fazla prosedüre uyuyor. Kendini riske atmıyor. Her türlü komplikasyyon uyarısını yapıyor. Bana bipolar kağıdı vermişti. Yani birini vurabiliriz demek istedi. O gece çok ağladım. Sonuç hiç bir şey yok. Bebeklerim erken doğdular sadece. Onun için tam emin olunmadan hiç bir müdahale yaptırma. Kendinide çok üzme olurmu

Recep hoca banada tatlıyı şekeri kes meyve yeme dedi.ama bunu neden dedi acaba şu azalmasin yada çoğalmasını etkilediği için mi yoksa hamilelik şekeri çıkmasın diye mi acaba .her hafta endişeyle gidiyorum o ultrasona bakarlarken birine bişey oldu mu acaba diyorum allahım kimseyi bu duruma düşürmesin bizlerde kurtarsin. Teşekkürler.

Buarada neden birini almak istediler.
1.evre değilmiydi.

33. Haffta doğum yaptım kızlarım 31. Hafta ile uyumluydu kilo olarak. Kontrollerim haftalık oluyordu. Her salı çapaya geliyorduk. Ama çapada doğum yapmadım. Olasıydı ama küvez sıkıntısı vardı orda. Tuğba hanım burda doğursan bile çocuklar başka hastaneye gider küvez için demişti. Ben özele de gidiyordum kontrol için. Gidişattan dolayı 37 yi görürsün demişti her iki taraf. 33. Haftada suyum geldi. Kızlarım çok sabırsız çıktılar:)) şu anda öyleler. 28 gün medical parkta yoğun bakımda kaldık. Şu an evdeyiz. Şimdilik kızlarım dünyaya alışmaya çalışıyorlar.

Recep hoca banada tatlıyı şekeri kes meyve yeme dedi.ama bunu neden dedi acaba şu azalmasin yada çoğalmasını etkilediği için mi yoksa hamilelik şekeri çıkmasın diye mi acaba .her hafta endişeyle gidiyorum o ultrasona bakarlarken birine bişey oldu mu acaba diyorum allahım kimseyi bu duruma düşürmesin bizlerde kurtarsin. Teşekkürler.
Su artmasın diye şekeri meyveyi kestiriyor. Tabi hamilelik şekeri de tüm bunları olumsuz etkiler..

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim 19+2 olmuşuz. .biri 276 diğeri 283 gr..Ikisi de çok iyi masallah biri dilini cikariyo du gördüm çok güzel yaaaa..

Maşallah canım ne güzel ışte dilimde var demiş :) ayy daha ben hafta ya gideceğim çok özledim :(

Kızlar benim yürürken kasıgımda tuhaf bir agrı .boşluk hissi gibi birsey hissediyorum.rahim mi buyuyor acaba. Özellikle yürürken oluyor,kanama ve lekelenmem yok.

Kızlar benim yürürken kasıgımda tuhaf bir agrı .boşluk hissi gibi birsey hissediyorum.rahim mi buyuyor acaba. Özellikle yürürken oluyor,kanama ve lekelenmem yok.
Dun bende kasik agrisi cok yadadim.bugun doktora gittim.idrarda cok bskteri cikti.bol bol sivi icmdm gerekiyormuş.

Kızlar acil yardım. . Çok kötüyüm. Sol tarafım omzum tutuldu. Felaket ağrım var. Ağlayacak kadar hemde. Dün acile gittik hiç bakmadilar. Parol iç dediler. Ic tüm ama hiç bi faydası olmadı. Eşime zeytin yağı ile masaj yaptırdım daha çok acıyo şimdi. Sıcak su torbası ile duruyorum. Ama acıya dayanamıyorum. Ne yapayım bilemedim

Kızlar acil yardım. . Çok kötüyüm. Sol tarafım omzum tutuldu. Felaket ağrım var. Ağlayacak kadar hemde. Dün acile gittik hiç bakmadilar. Parol iç dediler. Ic tüm ama hiç bi faydası olmadı. Eşime zeytin yağı ile masaj yaptırdım daha çok acıyo şimdi. Sıcak su torbası ile duruyorum. Ama acıya dayanamıyorum. Ne yapayım bilemedim

Canım geçmiş olsun havluyu kaynayan suya tutup buhariyla isit omzuna koy istersen tenden emilim ilaç almaya göre daha a z olduğu için vicks surebilirsin ya da kas gevşetici hamilelik te c kategori olan kremler var sa onu sor eczanelere..c kategori çok etkili olmuyor diye biliyorum bende de boyun kemiğinde duzlssme var tutulduğunda öyle yapıyorum..

Benimde gecen hafta senin gibiydi sag belim yanı kütledi ve tutuldu ne oturabildim ne yatabildim cok acim vardi dr olur bunlar dedi parol ic dedi paroldan sonra biraz hafifledi ama hala sızlıyor bana sicak su torbasi hic iyi gelmemisti.esimin yaptigi masajda agrilarimi daha da artırmıştı çığlık çığlığa kalmistim.O bolgeyi sicak tut derim sicak su torbasi degilde sar istersen yel ve ruzgar etkilemesin bir parol daha ic insallah gecer.

33. Haffta doğum yaptım kızlarım 31. Hafta ile uyumluydu kilo olarak. Kontrollerim haftalık oluyordu. Her salı çapaya geliyorduk. Ama çapada doğum yapmadım. Olasıydı ama küvez sıkıntısı vardı orda. Tuğba hanım burda doğursan bile çocuklar başka hastaneye gider küvez için demişti. Ben özele de gidiyordum kontrol için. Gidişattan dolayı 37 yi görürsün demişti her iki taraf. 33. Haftada suyum geldi. Kızlarım çok sabırsız çıktılar:)) şu anda öyleler. 28 gün medical parkta yoğun bakımda kaldık. Şu an evdeyiz. Şimdilik kızlarım dünyaya alışmaya çalışıyorlar.
Ayy çok guzel yaaa allah bağışlasın insallah bizde görürüz o gunleri

Su artmasın diye şekeri meyveyi kestiriyor. Tabi hamilelik şekeri de tüm bunları olumsuz etkiler..

Anladım canım çok sağol
neyseki en baştan beri zaten şekerli birsey yemiyordum kilo olmasın diye.yarin capada randevum var ve hep bir korkuyla gidiyorum ya birini kaybetmişsem diye yüreğim ağzımda giriyorum o ultrasona.
Şimdi hangisi tekme atıyor anlamıyorum hep ortadan geliyor hareketler 9 ndan endişe ediyorum .İnşallah ikiside sağlıklıdır.

Sende Ohss olmustun demi yazismistik seninde ikizmi ?
Ewet cnm bende transferden sonra ohss olmuştum.ama şimdi iyiyim,cnm bnmde ikiz ama hep korkularım var. Tasıyabilecekmiyim diye.Allah yardımcımız olsun. 12 hazıranda dra gıdecegım,.rahim boyuna onceki gittiğimde baktı, 3.1 cm ölçtü.çok uzun değil ama daha erken tabiki ölçüm için.yine 12. Hafta içinde gidecegim. Yine ölçer bakalım nasıl çıkacak sonuç.

Ewet cnm bende transferden sonra ohss olmuştum.ama şimdi iyiyim,cnm bnmde ikiz ama hep korkularım var. Tasıyabilecekmiyim diye.Allah yardımcımız olsun. 12 hazıranda dra gıdecegım,.rahim boyuna onceki gittiğimde baktı, 3.1 cm ölçtü.çok uzun değil ama daha erken tabiki ölçüm için.yine 12. Hafta içinde gidecegim. Yine ölçer bakalım nasıl çıkacak sonuç.
İlk ikiz olduğunu öğrendiğimde bnde çok kaygiliydim bir sürü risk var açıkçası buradaki drumda keşke tek transfer olsaydı dedi ama o zamn onu dusunmuyosun artık allah böyle nasip etti herşeyde vardır bi hayır öyle yada böyle bi şekilde önce sağlıkla dünyaya getiricez insallah bn daha rahim ağzını hiç olcturmedim ama bu gidişimde solicem

Canım geçmiş olsun havluyu kaynayan suya tutup buhariyla isit omzuna koy istersen tenden emilim ilaç almaya göre daha a z olduğu için vicks surebilirsin ya da kas gevşetici hamilelik te c kategori olan kremler var sa onu sor eczanelere..c kategori çok etkili olmuyor diye biliyorum bende de boyun kemiğinde duzlssme var tutulduğunda öyle yapıyorum..
Okurken beni gülümsettin. Icimden ne cok sey biliyor bu kiz dedim. Allah iyiligini versin :) öptüm seni

Benimde gecen hafta senin gibiydi sag belim yanı kütledi ve tutuldu ne oturabildim ne yatabildim cok acim vardi dr olur bunlar dedi parol ic dedi paroldan sonra biraz hafifledi ama hala sızlıyor bana sicak su torbasi hic iyi gelmemisti.esimin yaptigi masajda agrilarimi daha da artırmıştı çığlık çığlığa kalmistim.O bolgeyi sicak tut derim sicak su torbasi degilde sar istersen yel ve ruzgar etkilemesin bir parol daha ic insallah gecer.

Cok sancim var gerçekten. Kendi doktorum ile konuştum. Viks sur sıcak tut dedi. Endol diye bi ilaç söyledi ağrı kesici onu içiyorum. Felçli gibiyim. Sanki sirtim a bıçak sapliyorlar. Allahım düşmanıma bile vermesin bu acıyı. Bebeklerim etkilenecek diye çok korkuyorum. Hep aglayinca onlarda strese giriyor. Ins artık gecer

Back