Ayy... Allahim bebislerden geldigini duyunca ayri bi duygulaniyo insan...aman balik ta oynasin kelebekler de ucussun yeterki bebislerimiz saglikli gelissinler...
Canım internetten baktım dediğin yağlar bunlar mı acaba Johnson's Baby Bebek Yağı Nemlendirici, Bio-Oil Çatlak Oluşumu Cilt Bakım Yağı? resimleri de var...bildiğimiz bebeklere kullanılan yağlar galiba..zaten bundan sonra olur çatlamalar artık sürmeye başlamak lazım.
ben ilk aylarda mustela ve lierac kullandım ama bir yerden sonra onlar yetmiyor yağa geçmek gerekiyor. piyasada satılanlardan bio oil iyi. ama ufacık şişeleri ben onları iki günde bitirdiğim için bebe yağına geçtim. onda da piyasadaki bebek yağları beni hep kaşındırdı. oriflame in bebe yağı çok iyi geldi. hiç kaşıntı yapmıyor bol bol sürüyorum yaklaşık 3 aydır. çatlak falan olmadı. evdeyken yağ sürüyorum dışarı çıkacağım zaman da vazelin sürüyorum. karın bölgen hiç kuru kalmasın. sürekli nemli olsun hep kontrol et. başlarda günde iki sürüyordum sonrasında günde 4-5 e kadar çıktım. çatlamak istemiyorsan tavsiye ederim.
Canım internetten baktım dediğin yağlar bunlar mı acaba Johnson's Baby Bebek Yağı Nemlendirici, Bio-Oil Çatlak Oluşumu Cilt Bakım Yağı? resimleri de var...bildiğimiz bebeklere kullanılan yağlar galiba..
Birsey sormak istiyorum. Ben. Bir bucuk aydir yag sürüyorum. Daha ikinci siseye yeni gectim. Gunde 4-5 kere sürmek zorundayim cunku cok kasiniyor. Ben hem kasiyorum hem yag sürüyorum. Yapacak birsey yok.... Sorum su siz bu kadar cok yag sürmenize ragmen catlak olustu mu?canım ben çoklu aldım dermoeczanemden çok ucuza geldi bio oiller. ama dediğim gibi çok çabuk bitiyor ekstra bir yağ takviyesi lazım
http://www.dermoeczanem.com/bio-oil-cilt-bakim-yagi-60ml- bak bu bio oilin çatlak yağı.
bana diğer marka bebek yağları çok fazla kaşıntı yaptı ama deneyebilirsin tabi belki sana yapmaz ben oriflame in bebe yağını kullandım herhalde 20 şişe bitirdim şimdiye kadar
http://www.slambaby.com/bath-and-skin-care-products/creams-and-lotions/oriflame-baby-oil.html
o da bu. etrafında bir distribütör falan varsa ondan sipariş verebilirsin. şişesi indirimdeyken 10 tl civarı normal zamanda sanırım 13 tl
Birsey sormak istiyorum. Ben. Bir bucuk aydir yag sürüyorum. Daha ikinci siseye yeni gectim. Gunde 4-5 kere sürmek zorundayim cunku cok kasiniyor. Ben hem kasiyorum hem yag sürüyorum. Yapacak birsey yok.... Sorum su siz bu kadar cok yag sürmenize ragmen catlak olustu mu?
Söylediklerinize katiliyorum. Benim annemde catlak fazlasiyla var ama dedigine göre onun zamaninda Krem fln yokmus. Bilememis... Ben cok suruyorum yagi, iyice yedirmeye calisiyorum. Ama üzerini örtünce zaten hemen atlet ya da Body emiyor. Kasinti cok dedigim gibi. Insallah catlamaz. :)bende çok şükür hiç çatlak oluşmadı. ama öyle azıcık azıcık sürmeyin bol bol sürün. bölge hep yağlı ve nemli olsun. bazı kıyafetlerinizi mecburen gözden çıkarıyorsunuz. ama sonuç iyi. bu arada cildim çatlak oluşmasına çok meyilli normalde. ergenlik döneminde oluşan çeşitli çatlaklarım var ve cildim çok kuru normalde. o yüzden genetik olacağı varsa olur gibi şeylere çok inanmıyorum. annemde hiç yok mesela ama bende olmuştu. o yüzden biraz fazla özen gösterince engel olabiliyorsunuz.
kaşıntı hem gerildikçe oluyor hem de tahminim çok fazla ürün sürüyoruzya o da yapıyor. ben o yüzden her gün mutlaka 3-4 kere sabunlana durulana bir duş alıyorum cilt bir temizlensin diye. arkasından yine yağlanıyorum.Söylediklerinize katiliyorum. Benim annemde catlak fazlasiyla var ama dedigine göre onun zamaninda Krem fln yokmus. Bilememis... Ben cok suruyorum yagi, iyice yedirmeye calisiyorum. Ama üzerini örtünce zaten hemen atlet ya da Body emiyor. Kasinti cok dedigim gibi. Insallah catlamaz. :)
Anladim. Önce cildi bir temizliyosunuz. Hava alsin diye. Sonra yagi sürüyosunuz. Gözenekler tikanmasin diye. O da mantikli. Allah nasip ederse toparlariz vucutlarimiz. Herseyin hayirlisi olsun insallah. Bilgilenmek güzel. Siz dogumdan sonra vakit bulursaniz ugrayin buraya, bilgilenmeye devam edelim :)kaşıntı hem gerildikçe oluyor hem de tahminim çok fazla ürün sürüyoruzya o da yapıyor. ben o yüzden her gün mutlaka 3-4 kere sabunlana durulana bir duş alıyorum cilt bir temizlensin diye. arkasından yine yağlanıyorum.
bir de evet atlete bulaşıyor ama önemli değil atletten de emiyor vücut zaten dediğim gibi bir grup atlet çamaşır kıyafet gözden çıkarttığım için çok önemsemiyorum diğer çamaşırlardan ayrı yıkıyorum onları leke yapmasın diye.
Anladim. Önce cildi bir temizliyosunuz. Hava alsin diye. Sonra yagi sürüyosunuz. Gözenekler tikanmasin diye. O da mantikli. Allah nasip ederse toparlariz vucutlarimiz. Herseyin hayirlisi olsun insallah. Bilgilenmek güzel. Siz dogumdan sonra vakit bulursaniz ugrayin buraya, bilgilenmeye devam edelim :)
Arkadaslar Merhaba. . Ben 18 haftalik oldum. Ikizlerimizin cinsiyetini bir türlü öğrenemedik. Ya bacaklarını kapatıyor. Ya ellerini bacaklarının arasına koyuyorlar. Çikolata ye git dediler. O zamanda çok hareket ediyorlar. Net gözükmüyor. Şaşırdık kaldık. Sanırım detaylı ultrasonda ögrenicem artık. Ne zmn yaptirdiniz detaylı ultrasonu. Çok mu uzun sürüyor iki bebeğe bakması.
Arkadaslar Merhaba. . Ben 18 haftalik oldum. Ikizlerimizin cinsiyetini bir türlü öğrenemedik. Ya bacaklarını kapatıyor. Ya ellerini bacaklarının arasına koyuyorlar. Çikolata ye git dediler. O zamanda çok hareket ediyorlar. Net gözükmüyor. Şaşırdık kaldık. Sanırım detaylı ultrasonda ögrenicem artık. Ne zmn yaptirdiniz detaylı ultrasonu. Çok mu uzun sürüyor iki bebeğe bakması.
Ben 22 haf da yaptirdim ayrintiliyi.cinsiyeti ben 16 haf ogrendim.ayrintilida kesin soyler doktor.heyecanli bekleyis.Arkadaslar Merhaba. . Ben 18 haftalik oldum. Ikizlerimizin cinsiyetini bir türlü öğrenemedik. Ya bacaklarını kapatıyor. Ya ellerini bacaklarının arasına koyuyorlar. Çikolata ye git dediler. O zamanda çok hareket ediyorlar. Net gözükmüyor. Şaşırdık kaldık. Sanırım detaylı ultrasonda ögrenicem artık. Ne zmn yaptirdiniz detaylı ultrasonu. Çok mu uzun sürüyor iki bebeğe bakması.
Bi dene bakalim canim ise yararsa haber ver. Aloe Vera özütü nasil bisey ki yag gibi mi?İyi pazarlar kızlar...ben günde 2 kere yagliyorum karnımı evet ilk çatlağım oluştu...bebek yağı badem yağı suruyorum ve vücut losyonu çok yumuşak uzun süre nemli tutuyor..aloe vera ozutu sipariş verdim çok ise yaradığını söylüyorlar haftaya gelecek bakalım
İyi pazarlar kızlar...ben günde 2 kere yagliyorum karnımı evet ilk çatlağım oluştu...bebek yağı badem yağı suruyorum ve vücut losyonu çok yumuşak uzun süre nemli tutuyor..aloe vera ozutu sipariş verdim çok ise yaradığını söylüyorlar haftaya gelecek bakalım
Ben de 19.haftadayim bebek yağı dustan sonra kullaniyorum her sabah..gün içerisinde de lierac kullanıyorum şu an çatlak yok ama inşallah oluşmaz. .girildiğinde lierac rahatlatıyor bence bi dene canım. .İyi pazarlar kızlar...ben günde 2 kere yagliyorum karnımı evet ilk çatlağım oluştu...bebek yağı badem yağı suruyorum ve vücut losyonu çok yumuşak uzun süre nemli tutuyor..aloe vera ozutu sipariş verdim çok ise yaradığını söylüyorlar haftaya gelecek bakalım
belli olmuş cinsiyetleri hayirlisiyla doğdun inşallah. .benim de 2 oğlan geliyo bakalım 19 haftaligim...19 haftalik olduk ikitane kiss geliyoorrr:))
Merhaba ben 20. Haftamda girmistim ayrintili ultrasona ondan once 16. Haftanin sonunda cinsiyetleri ogrenmistik,ayrintili da teyid etmistik. Bizim ayrintili 30 dk falan surdu iki bebeğe baktık bazilari daha uzun sürdüğünü söylüyorlardı.Doktor bize gozunuz aydin sagliklari iyi alisverise baslayabilirsiniz demistiArkadaslar Merhaba. . Ben 18 haftalik oldum. Ikizlerimizin cinsiyetini bir türlü öğrenemedik. Ya bacaklarını kapatıyor. Ya ellerini bacaklarının arasına koyuyorlar. Çikolata ye git dediler. O zamanda çok hareket ediyorlar. Net gözükmüyor. Şaşırdık kaldık. Sanırım detaylı ultrasonda ögrenicem artık. Ne zmn yaptirdiniz detaylı ultrasonu. Çok mu uzun sürüyor iki bebeğe bakması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?