2015 de ikiz annesi olacaklar!!

cvabın içn teşekkür ederim..zeynep kamilde perinatoloji kliniği varmış...orayı deniicem...napalım.

Zeynep kamilde perinatoloji var ama pek beğeneceğini sanmıyorum. Tabi bir git gör istersen ama internetten direkt rabdevu alamıyorsun. Önce kadın doğuma gidiceksin onlar sevk edicek. Ama ben çapaya gitmeni tavsiye ederim. Özel muauenehane olarakta kesinlikle Pr dr Recep Has ı öneririm. Biraz pahalı ama 40 dk boyunca seninle ilgileniyor. Ayrıntılı ultrasonda ona gitmiştim. Aynı zamanda çapada da çalışıyor.

Seninle aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Sor tabi keşke bende burayı erken bulsaydım bende sorsaydım. Kendimi çok yalnız hissetmiştim. Benim özeldeki doktorum hocası recep has a yönlendirdi. Çünkü birinin suyu az birinin çoktu. 15. Hafta ona gittik. Bize olasılıklardan bahsetti. TTTS, keseden su alınması falan hepsini anlattı. Kesinlikle izne ayrl dedi. Şekeri kes meyve yeme dedi. Kontrollere düzenli git dedi. Daha sonra ayrıntılıyı da ona yaptırdık. Sonuclar normaldi. Artık çapada gözlem altında olun dedi. Bizde onun vasıtasıyla randevu aldık. Tuğba, ibrahim ttts olabilir dedi. 22. Hafta mı neydi. Recep hoca bir kere daha görsün dedi. Bi kere daha baktı. Ttts yok dedi. Tuğba biraz fazla prosedüre uyuyor. Kendini riske atmıyor. Her türlü komplikasyyon uyarısını yapıyor. Bana bipolar kağıdı vermişti. Yani birini vurabiliriz demek istedi. O gece çok ağladım. Sonuç hiç bir şey yok. Bebeklerim erken doğdular sadece. Onun için tam emin olunmadan hiç bir müdahale yaptırma. Kendinide çok üzme olurmu

Onerin icin sagol...bu dr.un muayenehanesi nerede ve ucreti nedir acaba...bir defa mi gidiliyo yoksa surekli takipte mi olacaz..

Beni yonlendiren dr. hicbisi aciklamadan perinatolojiye git dedi...riskli gebelik dedi o kadar...ne bi nedeni acikladi ne baska sebebi..sinir oldum simdi ya.. daha once bana yasimdan dolayi karnindan sivi alinip bakalim dediydi..ben reddetmistim...son bi hafta once gittigimde bebekler ii gelisiyo...perinatolojiye git dedi iste...

Onerin icin sagol...bu dr.un muayenehanesi nerede ve ucreti nedir acaba...bir defa mi gidiliyo yoksa surekli takipte mi olacaz..
Bu dr takip yapmıyor. İnternettede onla ilgili baya yorum var. Muayenehanesi cevahirin avm nin orda. Ama çok zor randevu bulunuyor. İkizlerde 400-500 TL arası ücret alıyor.

Ya benim dr da öyle yaptı. İkiz olunca bir sürü komplikasyon gelişebiliyor. Bunuda her kadın doğumcu anlamıyor. Bence sinir olma. Sana iyilik yapmış. Demekki altından kalkamayacağını düşünüyor. Birde perinatolojide doppler a daha rahat bakıyorlar. Özelde pahalı doppler yaptırmak. Devlet hiç değilse ücretsiz yapıyor.

Ne bileyim.. bebeklerimiz Allaha emanetler..dr.larda bi yere kadar..

Kizlar sizde de oyle mi ..karnim mide izasindan itibaren cok gergin ve sert...ozellikle yemek yedikten sonra.. acaba ilk hamilelikte mi gergin olur..

Kizlar sizde de oyle mi ..karnim mide izasindan itibaren cok gergin ve sert...ozellikle yemek yedikten sonra.. acaba ilk hamilelikte mi gergin olur..
canım gerginlik hissetmeye başladığın andan itibaren çok yoğun bir şekilde yağ sür. gerginliğin yeri bebeklerin pozisyonu ile de alakalıdır. benim de senin haftalarından beri kaburgalarımda hem çok ağrı var hem de gerginlik.

Ne yagi acaba...eczaneden mi alicam..catlama veya kasinma yok asiri gerginlik hissi var..

Ne yagi acaba...eczaneden mi alicam..catlama veya kasinma yok asiri gerginlik hissi var..

Ay canım ya bende de var sorma davul gibi hissediyorum yıprandım hava zaten sıcak .. böyle arada daralıyor içim nefes alamayacak bi hale geliyorum..esnerken iki kere nefes alıyorum..bu aralar bağırsaklar çok baskıda heralde 3kere tuvalete çıkıyorum günde karnimda bazen belli bölgelerde sanki karincalanma ya da böyle elektrik çarpmasi gibi hissediyorum..bazen de balık oynuyor ya da kelebeklerucuyor
Gibi oluyor..siz dede var mı

Yağ olarak ben saf zeytin yağı sürüyorum,ama badem yağı,kakao yağı ve bio oil de kullananlarda var eczanede satılıyor,gerginlik arada olması normal bende yemeklerden sonra oluyor ama yağa başlasan iyi olur cnm

Senin haftalarda bende hemen hemen öyleydim cnm göğsüm daralıyordu bazen çarpıntım bile oluyodu ama geçiyor yani bebişlerin yerleşmesinden oluyor,o kelebek uçması, balık oynaması ve arada baloncuklar patlaması bebişlerin hareketi cnm:)

Eveet..dedigin o hissler midemin sag tarafinda sanki cildin altinda bisey geziyo gibi..hem de yogun hissediyorum...

Ayy... Allahim bebislerden geldigini duyunca ayri bi duygulaniyo insan...aman balik ta oynasin kelebekler de ucussun yeterki bebislerimiz saglikli gelissinler...

zaten bundan sonra olur çatlamalar artık sürmeye başlamak lazım.
ben ilk aylarda mustela ve lierac kullandım ama bir yerden sonra onlar yetmiyor yağa geçmek gerekiyor. piyasada satılanlardan bio oil iyi. ama ufacık şişeleri ben onları iki günde bitirdiğim için bebe yağına geçtim. onda da piyasadaki bebek yağları beni hep kaşındırdı. oriflame in bebe yağı çok iyi geldi. hiç kaşıntı yapmıyor bol bol sürüyorum yaklaşık 3 aydır. çatlak falan olmadı. evdeyken yağ sürüyorum dışarı çıkacağım zaman da vazelin sürüyorum. karın bölgen hiç kuru kalmasın. sürekli nemli olsun hep kontrol et. başlarda günde iki sürüyordum sonrasında günde 4-5 e kadar çıktım. çatlamak istemiyorsan tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…