Bazen mide bulantisi acliktan da oluyo gibi...ben yesemde ac olsam da ayni bulanip duruyodu...o yuzden hic olmazsa tok olayim ki bebekler beslensin diyodum..sende tok durmaya calis zorla olsada bisiler ye.. hic unutmam bi haslanmis yumurtayi iki saatte bitirdigimi..midem allak bulak ama ben zorluyodym kendimi...sonrasindada sanki ates yuttum gibi yaniyodu midem..Bende öyleyim hatta artık kusmamak için yemek yiyesim gelmiyor hiçbir işimi yapamaz oldum eşim en ufak birşey dese ağlamaya başlıyorum açım canm istiyo yapiolar yiyemiyorum sabah iyi uyanıyorum öğlen uyku halsizlik sanki gücümü çektiler kendimi çok aciz ve bitik hissediyorum yarn dr a gidicem bakalım hayırlısı
Ayyy bu Sabh bende zorla bir buçuk yumurta yedim koka koka çıkmasın diyede uzandım kıpırdamadan yattım sırf protein onlar için yedim zaten düşündükçe bulaniom iyyy akşamda köfte yedim zorla anca midem hafifledi suan allahım homini gırtlak yiyodum ben yaa eskiden offfSelam kızlar,
yeni katılanlar hoş geldiniz. Allah hepimizin
Bazen mide bulantisi acliktan da oluyo gibi...ben yesemde ac olsam da ayni bulanip duruyodu...o yuzden hic olmazsa tok olayim ki bebekler beslensin diyodum..sende tok durmaya calis zorla olsada bisiler ye.. hic unutmam bi haslanmis yumurtayi iki saatte bitirdigimi..mudem allak bulak ama ben zirluyodym kendimi...donrasindada sanki ates yuttum gibi yaniyodu midem..
Vesfese getirme aklina kusacam diye...yemene bak..bulantiyi dusunme bebisleri dusun..kati seyler ye...sabah kalkinca abtesti almadan bisi yeme...cay olana kadar hemen peynir ekmek at agzina.Ayyy bu Sabh bende zorla bir buçuk yumurta yedim koka koka çıkmasın uzandım kıpırdamadan yattım sırf protein onlar için yedim zaten düşündükçe bulaniom iyyy akşamda köfte yedim zorla anca midem hafifledi suan allahım homini gırtlak yiyodum ben yaa eskiden offf
Tamm canm saolVesfese getirme aklina kusacam diye...yemene bak..bulantiyi dusunme bebisleri dusun..kati seyler ye...sabah kalkinca abtesti almadan bisi yeme...cay olana kadar hemen peynir ekmek at agzina.
Görüştün mü canım ben bile randevuma gidince tarih isticem tahmini çünkü ona odaklanmam lazımyarın tekrar gidip konuşacağım canım. aynen dediğin gibi canıma tak etti benim de. çok umutlu değilim ama belki bir şey söyler bakalım...
Abdest almadan niye bi şeu yenmiyo var mı özel bi nedeniVesfese getirme aklina kusacam diye...yemene bak..bulantiyi dusunme bebisleri dusun..kati seyler ye...sabah kalkinca abtesti almadan bisi yeme...cay olana kadar hemen peynir ekmek at agzina.
Görüştün mü canım ben bile randevuma gidince tarih isticem tahmini çünkü ona odaklanmam lazım
:)) çocuklar biraz daha büyüme peşinde hayırlısı olsun canım ya..bakayım tarih isticem ne dicek 35 36 da alırız diyodu beklerlerse inş..görüştüm canım yine aynı muhabbet. gün vermedi. iyi şu anda durumları dedi. yine o normal bu normal dedi. nst de bir şey çıkmadı. herhalde oraya gidince çıkmıyor ben bütün gün sancı çekiyorum. ama oradayken çocuklar bile hareket etmedi yani çok ilginç. haftaya yine gideceğim.
:)) çocuklar biraz daha büyüme peşinde hayırlısı olsun canım ya..bakayım tarih isticem ne dicek 35 36 da alırız diyodu beklerlerse inş..
Normalde de yemekten once, yemek pisirmeden once mutfaga girmeden once abtest alinmaz mi...hamileyken de buyuk sevap... boylelikle Allahim hamileligi kolaylastirir diye niyetleniyorum...Abdest almadan niye bi şeu yenmiyo var mı özel bi nedeni
Yakinda yeni bisi ogrendim ..bebegi abtestli emzirmekte cok cok sevapmis... Rabbim o gunleri de gostersin..Normalde de yemekten once, yemek pisirmeden once mutfaga girmeden once abtest alinmaz mi...hamileyken de buyuk sevap... boylelikle Allahim hamileligi kolaylastirir diye niyetleniyorum...
Benim tek yumurta ikizlerim var. Çapada kontrolleri oluyordu.TTTS şüphesi bizdede vardı. Prof Dr Recep Has a muayene olduk. Neyseki TTTS gelişmedi. Bana 24. Hafta risk azalmaya başlar demişlerdi.
lde de yemekten once, yemek pisirmeden once mutfaga girmeden once abtest alinmaz mi...hamileyken de buyuk sevap... boylelikle Allahim hamileligi kolaylastirir diye niyetleniyorum...
Allah kabul etsin canım niyetiniNormalde de yemekten once, yemek pisirmeden once mutfaga girmeden once abtest alinmaz mi...hamileyken de buyuk sevap... boylelikle Allahim hamileligi kolaylastirir diye niyetleniyorum...
33. Haffta doğum yaptım kızlarım 31. Hafta ile uyumluydu kilo olarak. Kontrollerim haftalık oluyordu. Her salı çapaya geliyorduk. Ama çapada doğum yapmadım. Olasıydı ama küvez sıkıntısı vardı orda. Tuğba hanım burda doğursan bile çocuklar başka hastaneye gider küvez için demişti. Ben özele de gidiyordum kontrol için. Gidişattan dolayı 37 yi görürsün demişti her iki taraf. 33. Haftada suyum geldi. Kızlarım çok sabırsız çıktılar:)) şu anda öyleler. 28 gün medical parkta yoğun bakımda kaldık. Şu an evdeyiz. Şimdilik kızlarım dünyaya alışmaya çalışıyorlar.Çok sevindim darısı başıma sağlıkla dogurmak .
Bende recep hasa gittim capada devam ediyorum her hafta gidiyorum .ttts 1 evrede dediler başlangıç ilk 12.haftada şüphe edildi. Suan küçüğün suyu azalıyor büyük aynı cogalmiyor. Suan 18.haftadqyim.
Dogumu kaçıncı haftada yaptınız peki kuvez girdiler mo capada mi doğum oldu.
33. Haffta doğum yaptım kızlarım 31. Hafta ile uyumluydu kilo olarak. Kontrollerim haftalık oluyordu. Her salı çapaya geliyorduk. Ama çapada doğum yapmadım. Olasıydı ama küvez sıkıntısı vardı orda. Tuğba hanım burda doğursan bile çocuklar başka hastaneye gider küvez için demişti. Ben özele de gidiyordum kontrol için. Gidişattan dolayı 37 yi görürsün demişti her iki taraf. 33. Haftada suyum geldi. Kızlarım çok sabırsız çıktılar:)) şu anda öyleler. 28 gün medical parkta yoğun bakımda kaldık. Şu an evdeyiz. Şimdilik kızlarım dünyaya alışmaya çalışıyorlar.
Gözün aydın canım maşallah eve çıkmış kızlar ne güzel :) benimde kızlarım olacak acaba isimleri ne koydunuz?
Hayırlı Cumalar,
dr.um gebeliğin riskli diye Perinatoloji Bölümüne yönlendirdi. forumlarda biraz baktım ama net bişey bulamadım. sürekli doktor ve hastane bilgisi istiyorum sizlerden yurt dışından geldiğim için bu bilgiye hakim değilim. Aranızda aynı bölüme giden var ise tavsiye edebileceğiniz iyi Perinatolog hekim ismi verir misiniz. mümkünse devlet hastanelerde. İstanbul Anadolu tarafındayım.
33. Haffta doğum yaptım kızlarım 31. Hafta ile uyumluydu kilo olarak. Kontrollerim haftalık oluyordu. Her salı çapaya geliyorduk. Ama çapada doğum yapmadım. Olasıydı ama küvez sıkıntısı vardı orda. Tuğba hanım burda doğursan bile çocuklar başka hastaneye gider küvez için demişti. Ben özele de gidiyordum kontrol için. Gidişattan dolayı 37 yi görürsün demişti her iki taraf. 33. Haftada suyum geldi. Kızlarım çok sabırsız çıktılar:)) şu anda öyleler. 28 gün medical parkta yoğun bakımda kaldık. Şu an evdeyiz. Şimdilik kızlarım dünyaya alışmaya çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?