2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Selam kızlar,
yeni katılanlar hoş geldiniz. Allah hepimize yardim etsin... Bebeklerimizi kucagimizada almayi da nasip etsin...
Bazen mide bulantisi acliktan da oluyo gibi...ben yesemde ac olsam da ayni bulanip duruyodu...o yuzden hic olmazsa tok olayim ki bebekler beslensin diyodum..sende tok durmaya calis zorla olsada bisiler ye.. hic unutmam bi haslanmis yumurtayi iki saatte bitirdigimi..midem allak bulak ama ben zorluyodym kendimi...sonrasindada sanki ates yuttum gibi yaniyodu midem..

Son düzenleme:
Ayyy bu Sabh bende zorla bir buçuk yumurta yedim koka koka çıkmasın diyede uzandım kıpırdamadan yattım sırf protein onlar için yedim zaten düşündükçe bulaniom iyyy akşamda köfte yedim zorla anca midem hafifledi suan allahım homini gırtlak yiyodum ben yaa eskiden offf

Vesfese getirme aklina kusacam diye...yemene bak..bulantiyi dusunme bebisleri dusun..kati seyler ye...sabah kalkinca abtesti almadan bisi yeme...cay olana kadar hemen peynir ekmek at agzina.

Görüştün mü canım ben bile randevuma gidince tarih isticem tahmini çünkü ona odaklanmam lazım

görüştüm canım yine aynı muhabbet. gün vermedi. iyi şu anda durumları dedi. yine o normal bu normal dedi. nst de bir şey çıkmadı. herhalde oraya gidince çıkmıyor ben bütün gün sancı çekiyorum. ama oradayken çocuklar bile hareket etmedi yani çok ilginç. haftaya yine gideceğim.

:)) çocuklar biraz daha büyüme peşinde hayırlısı olsun canım ya..bakayım tarih isticem ne dicek 35 36 da alırız diyodu beklerlerse inş..

:)) çocuklar biraz daha büyüme peşinde hayırlısı olsun canım ya..bakayım tarih isticem ne dicek 35 36 da alırız diyodu beklerlerse inş..

evet aynen öyle canım. benim doktor da beyin sinir gelişimleri oluyor bu haftalarda önemli diyor. ben de daha da bir şey diyemedim.
sen iste bakalım tarih insan en azından o tarihe göre kendini psikolojisini ayarlar iyi olur.

Benim tek yumurta ikizlerim var. Çapada kontrolleri oluyordu.TTTS şüphesi bizdede vardı. Prof Dr Recep Has a muayene olduk. Neyseki TTTS gelişmedi. Bana 24. Hafta risk azalmaya başlar demişlerdi.

Çok sevindim darısı başıma sağlıkla dogurmak .
Bende recep hasa gittim capada devam ediyorum her hafta gidiyorum .ttts 1 evrede dediler başlangıç ilk 12.haftada şüphe edildi. Suan küçüğün suyu azalıyor büyük aynı cogalmiyor. Suan 18.haftadqyim.
Dogumu kaçıncı haftada yaptınız peki kuvez girdiler mo capada mi doğum oldu.

lde de yemekten once, yemek pisirmeden once mutfaga girmeden once abtest alinmaz mi...hamileyken de buyuk sevap... boylelikle Allahim hamileligi kolaylastirir diye niyetleniyorum...
Normalde de yemekten once, yemek pisirmeden once mutfaga girmeden once abtest alinmaz mi...hamileyken de buyuk sevap... boylelikle Allahim hamileligi kolaylastirir diye niyetleniyorum...
Allah kabul etsin canım niyetini

33. Haffta doğum yaptım kızlarım 31. Hafta ile uyumluydu kilo olarak. Kontrollerim haftalık oluyordu. Her salı çapaya geliyorduk. Ama çapada doğum yapmadım. Olasıydı ama küvez sıkıntısı vardı orda. Tuğba hanım burda doğursan bile çocuklar başka hastaneye gider küvez için demişti. Ben özele de gidiyordum kontrol için. Gidişattan dolayı 37 yi görürsün demişti her iki taraf. 33. Haftada suyum geldi. Kızlarım çok sabırsız çıktılar:)) şu anda öyleler. 28 gün medical parkta yoğun bakımda kaldık. Şu an evdeyiz. Şimdilik kızlarım dünyaya alışmaya çalışıyorlar.

Gözün aydın canım maşallah eve çıkmış kızlar ne güzel :) benimde kızlarım olacak acaba isimleri ne koydunuz?

Hayırlı Cumalar,
dr.um gebeliğin riskli diye Perinatoloji Bölümüne yönlendirdi. forumlarda biraz baktım ama net bişey bulamadım. sürekli doktor ve hastane bilgisi istiyorum sizlerden yurt dışından geldiğim için bu bilgiye hakim değilim. Aranızda aynı bölüme giden var ise tavsiye edebileceğiniz iyi Perinatolog hekim ismi verir misiniz. mümkünse devlet hastanelerde. İstanbul Anadolu tarafındayım.

Öncelikle geçmiş olsun cnm. Devlette perinatoloji bölümü olduğunu sanmıyorum hatta bence yok, genelde üniversite hastanelerinde görünüyor ama onlarda orda bakmayıp kliniklerine gönderiyolar, bize devletteki doktor ayrıntılı için gönderecekti üni.hastnsine araştırdık hep kliniklere çağırıyolar oda tabi bin liradan aşağı olmuyo maalesef bizde gitmedik özele gidiyoruz normal doktora yani,umarım sen bulursun uygun fiyata

Çok çok sevindim inşallah sizin kadar şanslı oluruz.cok korkuyorum hasar kalır vs olur Kaybederim diye ayrı bir korkum var.
Benide tugba hanim kontrol ediyor.benim erken haftada bu durum çıktığı için korkuyorum ama çok ileri değil allahtan ama hamileligimi doyasıya yasayamiyorum bile hayal bile kuramıyorum bebeklerimin ilgili daha hiçbişey alamadım onlara elim gitmiyor sanki alırsam bişey olacak gibi .
Çok sordum kusura bakmayın ama sizin kaçıncı haftada ortaya çıkmıştı bu durum 1.evremiydi surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…